reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

hej Wam,
ja tak na szybko bo zaraz idę spać. moja doba dziś była za krótka!! nawet trening musiałam odpuścić :wściekła/y:
latałam po mieście w poszukiwaniu koszuli, byłam u koleżanki zobaczyć ją ostatni raz w dwupaku i później u lekarza- którego z resztą nie było i nic nie załatwiłam, później weterynarz i wizyta u rodziców M.
wieczorem szykowanie ciuchów, butów na jutro. pomalowałam pazurki i moge iść spać :-)
a pracę zaczynam w hotelu. jeden z dwóch największych w Karpaczu. mam nadzieję, że nie zapomniałam jak to się pracuje wśród ludzi :-) i z ludźmi :-p

aaa Leon zrobił dziś qpę :-) cieszę się jak głupia, bo to kolejny mały sukces!!

spokojnej nocy!

reklama
No i Adaś chyba chory..:-( Wstał z katarem i kaszlem- takim mokrym:szok: Pierwszy raz ma kaszel, a ja nie wiem co robić? Nie ma za to gorączki, bo jak mierzę to ma 37, ale to takim do ucha i tam się pare kresek odejmuje. Nie wiem czy jechać z nim na ostry dyżur, czy mogę go przetrzymać do poniedziałku? Poza tym jest pogodny, pełen energii, je normalnie. Poradźcie, czy mogę iść z nim dopiero w poniedziałek. Mam bardzo zaufaną lekarkę i nie chcę iść do jakiegoś paproły!

Witam :-)

U nas pobudka punkt 6 Maciuś wstał i podał M telefon żeby zobaczył która godzina :-D No cóż poświęciłam się niech chłopina sobie odeśpi to wstałam wzięłam młodego i zeszłam na dół.

inka powodzenia w pracy !!!

Nastazja jeżeli nie ma gorączki to bym na własną rękę leczyła do poniedziałku a w poniedziałek poszła do tej zaufanej lekarki. Zawsze jak coś więcej się by zaczęło dziać to na ostry dyżur możesz jechać w każdej chwili.

Nastazja lecz w domku, w poniedziałek idź do lekarza. Gdyby coś się działo, tak jak Żabcia napisała, możesz jechać na pogotowie. Mam nadzieję, że tylko na kaszlu pozostanie i szybko Adasiowi minie!

U nas poranek z DDTVN. Już po śniadaniu Ninek a ja piję kawę. Dziś przylatuje wuj i jego dzieci ;)W sumie to właśnie wylądowali... Po południu spotkanie rodzinne!

Hej laski...

U mnie noc koszmarna:((( Alan sie obudził o 2.30 w nocy i siedział do 5 rano:/ z usmiechem na twarzy wzielam go do lozka myslalam ze zasnie a tu dopaaaa, dalam mu ibum bo na poczatku płakał a pozniej juz mu przeszło i spania ni słychu ni widu:/ M przyjechał z nocki o 5 pobawil sie z nim i dal butle okazało sie ze był głodny
shocked2.gif
ma spuscik chłopak:)polozyl go a ten poszedł spac ,natomiast ze mna gorzej bo Marcel zaczał szalec do 7 rano
cool2.gif
wiec z wygladam dzis jak ZOMBI
dry.gif

U nas piekne słoneczko ale cholernie zimno siedzimy w domu bo ja przeziebiona...

Własnie zjadlam Maxi Kinga na sniadanie...A na obiad szykuje mieloniaki z burakami a co tam:pPP

Żabcia- kiedy bedziesz wiedziala plec malenstwa?

Nastazja ja tez bym przeczekala, Zuzia teraz caly tydzien kaszlala, juz jej przechodzi, jezeli nie ma temperatury to byc moze kaszle Od tego ze ma katar ktory splywa do gardla plus zabkowanie to dodatkowa slina. Kup jakis syropek na kaszel zeby go nie podraznialo I jezeli nie ma problemow z oddychaniem i goraczki ktorej nie mozesz zbic to bym sie nie martwila I poczekala na wizyte u lekarza. Zdrowka!

No a Ben ma znow zapalenie spojowek :( pewnie bede dzis jechac do lekarza bo kroplowki sobie nie radza a masc jest na recepte.

Nocka tez u nas kiepska, Ben jescze w miare ale A. mnie zbudzil bo ma problemy z pecherzem I dwie godziny przez niego nie spalam...

Dzis nie wiem co robimy, pogoda straszna!!!

Inka gratki za nowa prace!

Mla fajnie ze wpadlas no I super ze Miska tak ladnie juz je!

Phelania wspolczuje nocki, obys sie gdzies kimnela dzis ;)

Netka udanego reunion rodzinnego! Fajnie masz!

Violett, Dorator zdrowka dla chlopakow!

Dzięki dziewczyny.. Tak chyba zrobię. Narazie zasnął, ale zachowuje się normalnie jak co dzień. Katar mu leci jak z kranu i pije jak szalony. Kurde sąsiad wierci coś w ścianie i wszystko się niesie. Jak mi obudzi dziecko to go zabije. Oni robią sobie cały dom w drzewie. Rozumiecie to.. ściany, sufity, podłogi- wszędzie drewno! Jak korniki jakieś:baffled:
Haaa ale najlepsze teraz, olewka mojego M. działa!

Phelania oj nie wiem kiedy poznam płeć Okruszka. Do położnej mam dopiero na 22 kwietnia więc pewnie nie zdołam się załapać na 1 usg które robią 12-15 tydz więc pewnie w 20 tyg.
Chyba że wcześniej przepiszę się do innej przychodni gdzie mnie wcześniej położna przyjmie.

Współczuję nocki.

łysa oby Beniowi szybko przeszło.

Maciuś właśnie poszedł spać na tatusiu a ja siedzę i popijam herbatkę zaraz zjem batonika w ogólę na nic nie mam za bardzo ochoty poza słodkim na śniadanie zjadłam suchą bułkę bo jak widzę wędlinę to normalnie mnie otrząsa =/

reklama
Jedna zlota rybka umarla ;( kurde nie wiem co jest nie tak bo druga tez osowiala i ma ten Sam bialy nalot co tamta ;(

Zuzia oglada Nemo...

A Ben heh powiedzialam ze musimy zmienic pieluszke, poszedl I przyniosl mi z kuchni pieluszke, polozyl sie na kanapie I czekal na zmiane heh kochany moj, oczka ma mega czerwone ale na razie lecze go rumiankiem I tymi kropelkami, oby mu przeszlo!

Do góry