reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ewka kolejna fajna rzecz, która robi Kami ;) Ale musisz być dumna ;D
Freiya OMG Barbie ;) No ładnie!!
Phelania widziałam, że kwietniówka 1wsza już urodziła ;)Brawo!
Venus ja dla Świętego spokoju bym poszła do lekarza, bo weekend za pasem a co jeśli się pogorszy?
Łysa TragiKomedia...Współczuję!Tulę!
Pyszczek Ewka... tak dzieci jeśli mają mądre i dobre wzorce to nie wytykają nikomu niepełnosprawności, teraz jest już lepiej niż kiedyś-tak mi się wydaje-ale wciąż sporo jest ludzi bez serca i dzieciaki też bywają okrutne ;(
Phelania Kota oj nie czarujcie nie czarujcie. Phelania po Tobie kg nie widać!!!!Poważnie! - a nawet jesli ważysz te 9 dych, to zaraz wyskoczy Marcel i będzie tego mniej... ba... będziesz mieć dwójkę dzieci-nabiegasz się i spadnie waga!A Ty Kota pchełko mała-hormony szaleją...Co do M... pewnie unosi się teraz 10 cm ponad ziemią...;D Hahaha
Milva tak Ninka ma ostatnio fazę brojenia, co sprzątnę to znów zbieram. Nie wiem czy to jeszcze ma sens..
Kupinosia to jest dopiero "walka"w podbijaniu na allegro ;)
Maleństwo rozumiem Ciebie w 100%... facet w domu to Zgaga...lepiej niech wraca do pracy.

Ostatnia edycja:
reklama
Netka wczoraj czytalam gazete naj czy tina i tam jest o rozdzielczosci majatkowej i wogole jak napisaac pismo bo to co Twoj P wyrabia to juz wola o pomste do nieba i jeszcze sie wypiera

Hej kochane..
Wstałam o 6:45 z bólem gardła. Psikam sobie co chwilę jakimś lekarstwem, jeszcze mi choroby brakuje do mojej porażki. Adaś teraz zasnął.. Rodzice mają urlop zaległy więc trochę mi pomogli dziś z nim, a ja po cichu dziękuję bo sama czasem już nie wiem co robić.
M. dziś zaczął nową pracę, szef kazał mu zatankować do pełna, od razu oddał mu kasę :szok: M. mi dzwonił że auto się cieszy. Aha przeszli z szefem na "TY" bo są w sumie rówieśnikami i boss stwierdził, że razem dzielą biuro to będzie łatwiej. Oby tylko tak dalej.
Maleństwo- dzięki że pytasz, u mnie w dzień jakoś nawet dobrze, najgorzej wieczorami , przed zaśnięciem myślę o tym i mi źle. No i na zakupach jeszcze źle się czuję, ciągle sprawdzam czy mam wszystko, nie skupiam się nawet co mam kupić, taka chodzę przygłupia.
Majeczka- właśnie doczytałam, ja zawsze miałam takie cykle 40 dniowe, jak nie brałam pigułek oczywiście. Trzymam kciuki by było ok.
Inka- ja kiedyś byłam na rozmowie do firmy farmaceutycznej. Wszyscy elegancko ubrani, a pracę dostała laska w dżinsach i swetrze. Także zależy jak się trafi, chyba musisz się spodobać i tyle.
Aaa Trzymam mocno kciuki, do mnie nikt nie dzwoni , chyba zwariuję !!!

Netka kurka a n co on ta kase wydaje??? bo ja nie kumam???

Nastazja kurka nie mysl juz o tym wiem ze latwo sie mowi ale i do Was niedlugo usmiechnie sie lepszy los:** ja jak moj A narzeka to mu mowie zeby sie cieszyl zdrowym dzieckiem i swoim zdrowiem bo inni maja gorzej:**

Ostatnia edycja:
Czesc:) na poczatek piszę :Alan przespał całą noc ::)))):):):):):):) Boże błagam zeby to sie nie zmienilo juz nigdy :)))

Phelania ooo kwietniówki sie juz rozpakowują :szok:Ale to zleciało...

Inka nigdy w zyciu nie bylam na rozmowie o prace... A jaka to praca bedzie? Duzo chyba od tego zalezy...?

Dziewczyny w sprawie kaszlu, ostatnio kupilam Alankowi rewelacyjny syrop SINECOD krople 20ml - Przeziębienie - Ciąża i dziecko Bardzo szybko nam pomógł. Polecam!!!!

Venus, Lysa, Nastazja zdrówka !

Majeczka co do testu, nie obejze, jestem w pracy. Wydaje mi sie jednak ze facet w czasie porodu umarłby. Z bólu.

Kupinosia no to zes zrobiła interes na słoniku :D

Phelania nie smuc sie. Pocieszające jest to ze przy dwójce dzieci na pewno kilogramy szybko polecą na dół, przypuszczam ze dieta nie bedzie ci zadna potrzebna:) No juz, glowa do góry!!!

Kota ja to chyba wymodlilam sobie te nocki :) Dlugo to trwalo, jednak prosby zostały wysłuchane:) Mam nadzieje ze to juz tak zostanie na stale :)

Milva Alan bałagani nieziemsko, zresztą po mamusi:biggrin2:

Netka tulę. Obyś sie dowiedziala co to za nowy dług..

Nastazja oby caly czas mial twoj M w pracy tak dobrze jak na początku :)

maleństwo- ahh człowiek zazwyczaj nie widzi tych małych dobrych rzeczy , bo myśli że to takie normalne i tak ma być.
Netka- biedna, wiem co czujesz, wiem co to za ból spłacać długi. Ale znowu? Kochana współczuję ci bardzo.. :-(
Sosnowiczanka - kiedy ja wymodlą te nocki? Choć i tak nie narzekam ostatnio tylko 2 pobudki. To już nie 10 ani 20.

Cześć.
Dziewczyny znowu mi ciężko. Mikołaj w nocy marudził. Dopiero jak mu dałam czopek od gorączki to po jakimś czasie zasnął i było już w miarę. P. go uspał:-)

Teraz walczyłam z nim ok. godziny żeby go uspać, bo w sumie już spał ale Majka z Natalią się biły i go obudziły. Byłam wściekła jak ... Płakał, marudził, nie wiedział co chce. Na oczy ledwo patrzył a spać nie mógł. No ale od 30min śpi. Dziś jest już lepiej. Nie ma już takiej gorączki wysokiej.

Hej :)
Mam pytanko do tych, które są zaprawione w chorobach dzieciaczków. Mikołaj pierwszy raz w swoim życiu jest przeziębiony. Od wczoraj ma kaszelek taki urywający i gorączkę. Oddycha tak ciężej, nie wiem jak to nazwać-inaczej...Mam iść do lekarza? Dzisiaj piątek a potem weekend. W sumie nie jest tak źle, ale sama nie wiem. I jeszcze jakie macie inhalatory dla dzieci? Muszę koniecznie kupić. Doradźcie jaki syrop się u Was sprawdził i co ewentualnie mu podać... Czuję się zielona w tych sprawach póki co:(
Venus, ja podobnie jak dziewczyny radziłabym wizytę u lekarza. Poza tym ja chyba średnio pomogę w leczeniu bo Miki ma inne leczenie z powodu astmy. Leczymy się w sumie tylko inhalacjami. Ja mam inchalator MICROLIFE NEB10. Mamy go już ok. 6-7 lat i jest ok

Inka 3mam kciuki;*
Maleństwo... o to już poszło do sądu dawno...
Koleżanka z banku właśnie mi wytłumaczyła co i jak... P znów nabrał... ręce opadają...Nie chce mi się żyć. Ide
Ej no co jest. Bez takich tekstów mi tu że nie chce ci się żyć. Masz Ninę która cię bardzo potrzebuje, bardziej niż kogokolwiek.

Inka trzymam kciukasy

Majeczka zrób test i wszystko będzie jasne, ale życzę tak jak chcesz

reklama
Netka..twój P jest chory, to nie jest normalne co on robi...

Lysa- czekam na wieści co powiedzieli !!

Nastazja - super z pracą M, oby tak było dalej, że trafił na normalnego szefa, który doceni dobrego pracownika!!

Jej, nie mam sił już ... komu, komu tego zbója małego?:rofl2:

Do góry