reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Venus- jak bym poszła do lekarza, zwłaszcza , że week przed nami, a na pewno przepisze wam coś odpowiedniego.

Inka- to Kota pewnie najlepiej podpowie co ubrać na rozmowę, ja wypadłam z tego obiegu 7 lat temu;-)Idę na zamknięty zobaczyć włoski:tak:

Lysa- cholerka....daj znać , ale na pewno będzie to co zwykle -wirus:wściekła/y:

U nas nocka w miarę, od 3-4 mieliśmy małą przerwę na pogadanki i przytulanie- oczywiście ja z synkiem:-D, ale za to rano pospał do 7,40. Lecę go przebierać , będę zaglądać.

reklama
Majeczka - a może z Tobą jest tak jak w tym dowcipie, że masz pasożyta który za 9 miesięcy sam wyjdzie :-) ja bym zrobiła test ;-)
inka- powodzenia na rozmowie ! ja też ostatnio pochłaniam masowo pomarańcze, te z Biedronki są pyszne

Mała nienawidzi mnie przy komputerze. Wyłącza bez przerwy albo ustanie i wyje ! Ola wraca z przedszkola ciągnie mnie że chce sie bawić i miewa dni że tak może godzinami. Mój czas jest jej potrzebny, zabawki mogę posprzedawać. Zaczęłam od Kasiowych, bo z nią podobnie. Najlepsza zabawa małej to chlapać sie w sedesie, grzebać w koszu, ściągać ze stołu i robić demolki gdzie sie tylko da. :dry:....Niedawno opyliłam na allegro słonika, do niego miałam 10 tych klocków sensorycznych. Była licytacja chyba od 30, KUP TERAZ 35 a poszedł za 42. Czy nie jest to śmieszne ? :-D

Kupinosia- u mnie to samo, jak Bartek widzi mnie przy kompie, to dostaje sząłu, zaraz jęczy, ciągnie, płacze.... Zabawki tez wysprzedaję na bieżąco , czym się nie bawi. Tylko u nas problem, bo mały potwornie je niszczy.

Idę, bo już płacze i wisi na mnie:wściekła/y:

Majeczka- ja bym zrobiła test...

Milva, Venus dziekuje:* na 9 mam wizytę. Jestem ciekawa co tym razem ale jeżeli znow wirus to chyba oszaleje ;-(

Inka trzymam kciuki za rozmowy! Daj znać jak ci poszło! Ja tez zawsze mam problem z ubiorem, ostatnio byłam w sukience bez rekawow, takiej lekkiej welnianej i miałam pod tym czarna bluzkę z 3/4 rękawem, ale taka Ala tshirt tylko ze przylegająca do ciała. Jak masz jakaś koszule i spodniczke to taki strój jest zawsze 'smart'. Ja nigdy na rozmowę nie zalozylabym garnituru np bo nie nawidze heh

Violett a jak twoje dzieci? Marika juz lepiej? Dobrze ze badania wyszły pozytywnie.

Agapa twój Miki tez ciagle choruje :-( tule bo u nas Ben tez był zdrowy tylko 3 tygodnie ;( zastanawialam sie czy nie zrobić badania krwi na białe krwinki bo może coś nie tak z produkcja jest a one przecież są odpowiedzialne za zwalczanie chorób, sama juz nie wiem.

Ja dzis tez mam badanie krwi, No i czekam juz 2 tydzień na nieszczęśliwe badanie krwi które pokaże czy muszę bać te głupie leki na krew do końca życia czy nie. A tak mi zniszczyły skórę ;( pryszcze prawie wszędzie i znow zaczęłam tyc a nic w swojej diecie nie zmienilam ehhh znow złe sie czuje z dodatkowymi kilogramami :-(

Sosnowiczanka zazdroszczę przespanych nocek, u nas nadal dwie/trzy pobudki i powrót do wstawanie o 5, a do 6-7 spał tylko 3 noce. Ja to sie juz nigdy chyba nie wyspie, do tego Zuzia sie o 3 obudziła i jak taki szpiegun z krainy deszczowcow stanęła koło łóżka jak spalam i mnie wystraszyla...

No nic idę sie ubrać i do znachora idziemy...

hej hej

Inka, powodzenia!!! ja zwykle idę właśnie w rurach, czarych lub granatowych albo ołówkowa spódnica czarna do kolan, jakaś jasna bluzka, niekoniecznie koszulowa i biała, byle elegancka i na wierzch dobrze skorojona ciemna marynarka. I jakies fajne perfumy, żeby zapamiętali ;)

Łysa :(( ściskam Was mocno!

Sosnowiczanka, poproszę o sekret JAK TY TO ZROBIŁAŚ, że Alanek tak ładnie zaczął spać w nocy???? :((

Phelania, jak ja Cię rozumiem... nawet nie mam wagi w domu, a czuję się, jak nie powiem co.. najgorsze, że każdy twierdzi, że to widzimisię ciężarnej, wczoraj spotkałam koleżankę i ta się nie mogła nachwalić, jak ja ładnie wyglądam. Oczywiście w samochodzie się później poryczałam, że ona szydziła, bo przecież ja wyglądam, jak krowa :/ tragedia no!
jestem zmęczona i chcę urlop od wszystkiego.

Majeczka, szoruj to test do apteki!

wczoraj pani z apteki podrywała mojego M., co tam, że ja stałam obok niego, olewka, takie maslane oczy do niego robiła, takie ochy i achy, że aż się w końcu roześmiałam na głos, no nie wytrzymałam :) A M. jaki zadowolony, że hej! :)

Phelania - już niedługo i na lato znowu będziesz "normalna":tak: - zobaczysz!!! Trzymaj się- końcówka ciąży , to na prawdę masakra ze wszystkim.

Kota - błagam!! Kto jak kto, ale ty jesteś jak ciążowy wzór pięknej i szczupłej mamy! Hormony ci szaleją;-) O tak..popieszczenie męskiego ego, to jest to:-D

Bartek ma drzemkę uff.
Czy wasze dzieciaki też robią TAKI bałagan ????? Nie nadążam sprzątać, a co pochowam, to na nowo wyrzuca:wściekła/y:

Milva, mów mi tak jeszcze ;)
Kuba potrafi zrobić jaki sajgon, że mi zeby, cycki i rece opadają. Czasem tu już nawet siadam z nim na podłodze i podaję kolejne rzeczy do rozwalania... ostatnio ma fazę, na odsuwanie od ściany fotela i robienie sobie za nim BAZY, znosi tam różne graty i się bawi, dziś np. mieszka tam duży miś, samochodzik-jeździk i kłęby chusteczek higienicznych. o jeszcze jest świecowa kredka, więc na bank ściany w bazie będą pomalowane... wychwalam zmywalne farby pod niebiosa! nawet długopis zszedł bez śladu :)
dzień zaczyna się od rozpierdchy która trwa do wieczora, później razem z M. sprzątamy i od rana powórka z rozrywki. chętnie zaproszę tu Rozenkową, może coś zaradzi, posprząta, nie wiem ;))

reklama
Hej dziewczynki nie pisalam bo od 1,5 tyg mam mola na Glowie(meza)siedzi w domu ma wolne bo nie maja pracy i jakos nie mogę się zebrac napisac bociagle patrzy co robie jak jakis cien hahaha chyba nu się nudzi a do tegowszystko mu przeszkadza nawet to ze codziennie odkurzam ach już nie mogę się doczekackiedy Pojdzie do pracy a po za tym nocki u nas kiepskie bo malej Ida gorneczworki w dzien tez nie jest za fajnie.
Zdrowka dla malych iduzych:***
Inka powodzeniana rozmowach
Milva lacze się wbolu z podworkiem pelnym blota ja żeby z mala isc na spacer to najpierw trzebawozek przenieść przez to błocisko dopiero wracam po mala
Lysa mam nadziejeze jednak Polski lekarz cos pomoze bo ja ostatnio tez nie mam szczescia dolekarzy w szczególności do naszej przychodni w ktorej się dzieci nie oplacaleczyc i przede wszystkim szybkiego zdrowka dla Benia:**
Kupinosia dlaCiebie lepiej ze tak aukcja się potoczyla:DD
Inka ja chyba tez musze zrobic to badanie na te bakterie bo mójzoladek reaguje dosłownie jak twój
Majeczka i coprzyszla@ zrobilas test??
Phelania już niedugo i kg poleca w niepamiec:DD
Milva u nas nie możebyć porządek bo malej to nie pasuje:p
Nastazja jaksamopoczucie lepiej???
Venus ja tez bymposzla do lekarza bo weekend

Do góry