reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dzięki Milva :*
Ja też jestem całe dnie sama z Adasiem. Ale mimo że jest bardzo absorbujący, to jest ostatnio bardzo pogodny i w sumie dzięki niemu nie płaczę, bo jak tylko widział jak płakałam, to podchodził do mnie, robił smutną minkę i przytulał. Ten widok po prostu sprawiał, że uświadamiałam sobie że tak naprawdę największy skarb stoi przede mną i nic już nie jest ważne.
Wiem kochana, że czujesz się zmęczona. Ja też czuję się jak wrak. Schudłam znowu kg.. ehh!
Śpij dobrze ..

reklama
No własnie dziewczyny, jak po spotkaniu???

Alan spi juz pol godz. Mam nadzieje ze przespi całą noc. Jesli faktycznie bedzie je tak przesypial ładnie to za jakis tydzien przetransportuje go do łóżeczka :D na razie jestem dobrej mysli :)

Inka i ufarbowałaś sie???

Zyczę wam dziewczyny dobrej nocy. Milva, Nastazja, wam szczegolnie :)

Tez wczesniej sie kladę, bo wiecznie zmeczona i niewyspana jestem. Do jutra!

Co tak tu pusto!!??
Wymyłam Ninę, zrobiłam P kanapki do pracy, pomyłam gary. Nienawidzę!

Sosnowiczanka dobrze, że się udało w końcu pozbyć się paczki co by nie targać jej spowrotem!!Haha Ja pewnie wyślę paczkę w kolejnym tygodniu ;))
Nastazja jak miałam doła przez P i Ninka mnie tuliła jak płakałam i robiła cacy to uświadomiłam sobie to samo!!!I od razu dni miałam lepsze ;))Moja kruszynka..przylepa!
Milva mi też tygodnie zapierdzielają a luty to już wogle przeleciał... mam nadzieje, że lato i wiosna będą długieeeee!!

No właśnie jak tam spotkanie BB ciotek?

dobry wieczór
Właśnie skończyłam ćwiczyć. Młody śpi od godziny więc tyle dobrze.

Sosnowiczanka tak :-)
Kupinosia ja chyba też muszę zrobić helicobakter bo ostatnio mam ogromne problemy z żołądkiem/jelitami. kiedyś robiłam i wyszły mi pozytywne.
teraz zjadłam pomarańcza i tak mnie poskręcało że ledwo się ruszałam. ostatnio tak mam często a w szczególności po czymś konserwowym lub nawet winie.

teraz pora na odpoczynek.
spokojnej nocy

Sosnowiczanka dzięki piękne:tak::-)że się tak starasz i w ogóle:tak:
Dziś mija 40 dzień cyklu...najdłuższy cykl w moim życiu miał 41 dni...
Mam nadzieję...że jutro obudzę się z @ jeszcze nigdy tak na nią nie czekałam:szok::baffled:
Mąż mówi,że to nie mozliwe...a ja :no: wierze w cuda...
Jestem jak nastolatka - po co było szaleć?:crazy::no:
Kupinosia myślisz,że to pasożyt? Ciekawe czy od tego też się spóźnia @:angry: Dzięki za info...

Inka dawaj fote póki jeszcze nie spie!!!!

Netka no wlasnie jak sobie na poczcie myslalam ze bede musiala tachać to wielkie pudło spowrotem... Wrrr.. Dobrze ze sie udało!

Majeczka zaden problem, trzeba by bylo, poszlabym znowu, zreszta i tak musze isc (zwazyc i zaplacic) jednak milo ze bez ciezaru juz:)
A czy ty kochana plaujesz sie spotkac z Zabcią na pazdziernikówkach 2013 :-p;-)?

reklama
Do góry