reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Violett trzymam kciuki !!!!
Lecimy na Lublin.

kota super że Hania pozostała Hanią i że wszystko ok :-)

Netka trzymam kciukasy za jutrzejszą rozmowę :-)

Wycieczka udana a nawet bardzo udana Maciuś zachwycony rybkami, żółwiami i pingwinkami :-) W autokarze był bardzo grzeczny w jedną stronę podziwiał widoki za oknem i pod koniec zasnął a w drugą calusieńką drogę przespał :-)
Jak mi się będzie chciało jutro to wrzucę parę fotek na zamknięty :-)

Moje chłopaki siedzą na górze i słuchają muzyki z podkręconą tubą żeby powkurzać sąsiadów może da im coś to do myślenia jak to słychać bo tamci słuchają bardzo późno i mały się zrywa czasem.

reklama
hehe, cóż raczej będzie wiadomo po kim ma psią chorobę :-D jak byłam mała, to chciałam być psem- rodzice przywiązywali mnie skakanką do ławy i jadłam z misek jak pies-inaczej nie było opcji:-p ...to w sumie było dziwne, bo my w domu psa nie mieliśmy...potem przez 20 lat skumulowało i teraz mam co chciałam haha

Alanek , to ma apetyt!:tak:

Zabcia- foty na fb super- widać, że wycieczka udana!!

kurcze Phelania, masz zakaz dodawania wpisów na alarmowym :angry: zanim mi się bb załadowało to już milion myśli mi się tłukło w głowie, że rodzisz!!! babo jedna no!!! :*

Viola, powodzenia, oby to nic poważnego z Fabiankiem!!! biedny on się tyle nacierpieć musi :(
Netka, mocno trzymam kciuki! idź tam jak na kawę, niech sobie w trakcie rozmowy zdadzą sprawę, że to własnie Ciebie szukają!!! daj od razu znac jak poszlo!
Żabcia, oglądałam foty na fb, super wypad, zazdroszczę! A Maciulek jak zadowolony :D

Ja byłam pierwszy raz w życiu dzisiaj i z chęcią bym tam jeszcze wróciła :-)

Ja też jak zobaczyłam wpis Phelanii na alarmowym myślałam że rodzi.

Maciuś tak bryka że wyrżnął orła i płakał a teraz z tego wszystkiego zasypia kręcąc się z M na krześle.

Hejka!
Violett - trzymam kciuki! ja tez myslalam, ze to Phelania...
Kota - super, ze po wizycie wszystko oki!
Zabcia - super, ze sie udalo zabukowac bilety!
Kupinosia - sliczny awatar!
Netka - powodzenia i kop na szczescie!
Ewka - zycze odgruzowania jak najszybciej!
Sosnowiczanka - jak u was z karmieniami?
Milva - trzymam kciuki za relaks... nalezy sie!
Bylam dzis u gina i na usg cyca - wszystko oki, ale jeszcze wczoraj po karmieniu bolalo jakby mi ktos 100 igiel wbijal.....
Malemu wyszly i czworki i... trojki.... chyba ma juz okolo 15 zebow! Stad chyba te koszmarne noce i dni.....

reklama
papayka wow to Igorek pędzi z zębami jak burza u nas tylko 8. Gratuluję nowych ząbków :-)

Maciuś zasnął ja obejrzałam "M jak miłość" i też spadam spać tzn. najpierw coś zjeść bo nie usnę głodna.

Dobranoc :-)

Do góry