reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

reklama
OOOO a co tu taka cisza/
Dzieci już śpią i dobrze bo dziś chyba jakieś ciśnienie bo ani ja ani moja mama już nie wyrabiałyśmy z nimi nerwowo.
A ja zrobiłam sobie grzywkę i czuję się jak mała dziewczynka.

Nastazja- mam tak samo, nie wyrabiam juz i krzyczę na małego, potem płacze bo mam wyrzuty i tak na okrągło...nie mam czasem sił jak po raz setny robi coś czego mu nie wolno, albo jak jęczy pół dnia , bo sam nie wie co chce...tak jak dziś np...

Violett - co u lekarza?
Dorotar- daj fotę! ojjj ty to nie możesz długo wytrzymać bez zmiany z włosami zdecydowanie;-)

Bartek śpi, marudził potwornie ostatnią godzinę, jutro pewnie wstanie szybko...Tz ma oczywiście masę spraw ważnych do zrobienia, więc siedzę sama. Moja chwila dla siebie, to stanie dzis pół godziny na poczcie w kolejce:baffled:

MILVA bo wariatka ze mnie:-D, fotkę?? Jutro.

PHELANIA trzymaj się mocno. Kochana może to nie jest dla Ciebie wielkie pocieszenie ale z jedną nerką można żyć normalnie. Tulę

Ostatnia edycja:
Phelania ja rowniez trzymam kciuki i mam nadzieje ze bedzie dobrze. Trzymaj sie kochana:***

dorota dawaj fote:pP

Milva, Nastazja moze taki dzien bo moja tez dzis jeczy dupa sama nie wie czego chce:(

u nas nadal ciche dni:((

Milva - witaj w klubie, mój M. też woli ze mną nie przebywać. Nie chce mi się już o wszystko prosić. Przytul mnie, spędź ze mną wieczór itp.. Czuję się taka samotna:-(

reklama
Nastazja mnie tez czasami puszczają nerwy, zdarza mi sie krzyknąc na Alanka. Nie dołuj sie kochana, kazda z nas ma niekiedy gorszy dzien.
Alan tez łazi po łóżku, niekiedy biega po nim i schodzi(!) bokiem, które jest dosc wysoko ...

Dorotar tez sie ostatnio zastanawiałam co u Marii, Venus, nie wiesz nic?

Dorotar dawaj zdjecie z grzywką! Ja zrobilam sobie grzywkę jakies 8 lat temu i od tego czasu nie wyobrazam sobie grzywki nie miec!

Ja tez czuje sie samotna, M woli komputer lub telewizor ode mnie! Od dluzszego czasu spi tez w drugim pokoju, bo przeciez hrabia nie wysypia sie z nami :wściekła/y::wściekła/y: Trudno, ostatnio powiedzialam mu nawet ze znajdę sobie kochanka i przyprowadze do domu! A co :)

Phelania, bidulko, tulę mocno, mam nadzieje ze jednak wszystko bedzie dobrze, trzymaj sie.

Alan szaleje, ani mysli isc spac. Zrobilam przemeblowanie w sypialni i przestwailam łóżko tak ze teraz jest przesuniete bokiem do sciany, zeby mi Aluś nie spadl z niego, bo tak sie wierci ze sie boje o niego.

Do góry