reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

VIOLA kopnij tę alergolog tam gdzie słońce nie dochodzi i udaj sie na Banacha tam gdzie ja jeźdzę, naprawdę warto, świetna lekarka.

reklama
Witam
Ja juz po pracy, obiadek zrobiony, Alan zjadl taką duzą porcje ze w szoku bylam ...
Teraz mlody sie bawi a ja was poczytac mogę.

Agala no to powodzenia, trzymam kciuki zebys dobrze sie czula w nowym kolorku i niecierpliwie czekam na zdjecia!!!

Dorotar mam nadzieje ze plan postawiania domku dojdzie do skutku. Nawet nie chce myslec ile to wszystko musi kosztowac. Podziwiam tez ludzi którzy decydują sie na dlugie i drogie kredyty, ja chyba bym sie nie odważyła... :/

SOSNOWICZANKA mój też śpi, Mela ma bajkę, fakt bujam go nogą bo śpi już 2 godziny ale rano mało spał bo siostra go zbudziła.

Ja też podziwiam ludzi za kredyty, my nie mamy szans na kredyt taki na dom póki co.
Oni sa napaleni by stawiać ale cholera ja nie wiem skąd kasę weźmniemy, przerasta mnie to.
Mąż mówi, że jak dostaniemy zwrot to udamy się po plany i pozwolenie (swoją drogą prawo o pozwolenie na budowe miało zostać zniesione-wie któraś z Was coś na ten temat???)

Wiola ta alergolog faktycznie jakaś dziwna. Jakbyś chciała do dermatologa do Górnickiej to daj znać, mogę was do niej na nfz w szpitalu w miedzylesiu umówić tylko ona teraz jest na feriach i wraca 11.02

Jakbyś miała kluć Fabiana na te testy to ja wolałabym zrobić cały panel pokarmowy ale to niestety trochę kosztuje :/

violett kuzwa nei za ciekawie po tej wizycie u alergolog szkoda słow na takich lekarzy, ale dobrze ze chocia ktoś porządnie się wami zajął od strony laryngologicznej! oby teraz cos ruszyło na +
dorotar..... wiesz nie chcę Cię stopować... ale napalenie na budowę to nei jest dobry doradca. ja wiem ze chodzi wam o mały domek, ale to i tak są koszty rzędu min. 150-200 tys. jak nie lepiej. sama papierologia pieprzona kosztuję w cho.lerę. Przeciez my zanim zaczeliśmy to wydaliśmy ponad 10 tys. zł za mapki, rzeczonawcę, wyciągi kierownika budowy, nadzór pozwolenia, i inne szmery bajery. To są ogromne koszty i bynajmniej jeśli nie startuje się z grubszą gotówką lub kredytem to dupa. Przemyslcie jeszcze nie sztuką jest wydać zwrot na początek ale co dalej. Zyczę jednak żebyscie podjęli własciwą decyzję i mieli swoje 4 kąty, pewnie nie za rok nie dwa ale moze za kilka lat powolutku się uda:)
sosnowiczanka jestem pod wrazeniem apetytu Twojego Alanka, ja myślałam że Karola dużoo je;p haha no ale to w końcu rośnie duży mężczyzna:) więc musi mieć co spalać. aaa btw zarąbiste autko ma mały:)

aaaaa wiecie co MAM MĘŻA tak na stałe;p !!!!!!!! jeszcze nie wierzę więc nic wcześniej nie pisałam:)

Violett kurde tez wam a alergia nie popuszcza ;( głupie babsko z tej alergolog. Pewnie studiowała z naszymi lekarzami tu w UK dlatego taki tepak z niej! Mam nadzieje ze jakoś uda wam sie zrobić badania. Trzymam kciuki

Asko jakim cudem masz męża? Zmienili mu prace?

Violett niestety trafiałaś na pseudo lekarza! Takich powinni zwalniać. Co kogo interesują długi szpitala?? Dziecko potrzebuje badań i to ich obowiązek. Spróbuj gdzieś jeszcze!

Dorotar Asko dobrze napisała!! Bez kredytu lub choc jakies sumy gotówki (sporej sumy) nie ma co sie porywać na budowanie domu. Same pozwolenia, projekty to kupa kasy. A remont można robić naprawde po woli, bez zaciągania kredytu. Przy budowie tak sie nie da, przecież za wszystko trzeba płacić gotówka i od razu.

A gala ja jednak zostaje przy blond. Idę w czwartek :-)
A dzis na 17:30 znów basen! Uwielbiam te zajęcia a Mlody ma tyle radochy że nie potrafiłabym.z tego zrezygnować!

Pisałam Wam posta i oblalam sie gorąca herbata :-( cały brzuch mnie piecze i mam czerwony!! Dobrze ze to nie wrząrtek. Jedną bliznę mam i mi wystarczy!
Cholera piecze strasznie!!!

ASKO, INKA ja sobie zdaję z tego wszystkiego sprawę, że to lupa kasy więc próbuję K ostudzić i podjąć decyzję na chłodno, po przemyśleniu wszystkiego.

Kacper spi, Mela wymusiła bajkę u mojej siostry na kompie i też zaraz ją do spania pogonię.

reklama
Do góry