Mła Musiałam
Violi znaleźć zajęcie, co ona wyczynia, jakieś doły... KAMAN! Ninka też jest małym gryzoniem, uwielbia mnie gryźć, czasami myślę, że dobrze, że nie mamy psa, to kości do ogryzania zostają dla Ninki haha OJ tylko żartuję
Violka weź mi nie picuj tylko odwiedź mnie! To nie jest tak daleko!
Ewa udanego Weekendu tylko z rodziną!
Agapa no co Ty
) Niech Ci nie będzie przykro!!!! Mało górek w okolicy?Gór nie trzeba ;D Trzeba się cieszyć tym co jest. Ja się nie dołuję, mój brat podróżuje po świecie, brakuje rąk i nóg by wyliczyć gdzie był... i choć mi czasami smutno to myślę, że jeszcze będzie czas i kasa na podróże
Brat za to uważa, że ja mam fajnie, bo mam rodzinkę i wogle a on jest sam... I tak można wymieniać i wymieniać. Przyzwyczaiłam się, że nie będę póki co żyć na takim poziomie jak moje siostry, czy brat. Na wszystko trzeba poczekać ale warto nawet jeśli mam czekać do emerytury
)Głowa do góry!
Nastazja mam nadzieję, że Cię ta dolina Dółu opuści! Nie płacz mi tu! Głowa do góry, myśl pozytywnie. Nie zakładaj z góry, może okaże się, że całkiem niepotrzebnie się dołowałaś i weekend zmarnowany. Trochę sobie odpuść na ten czas. Z mamą też nie dyskutuj, ona ma swoje racje a Ty swoje i trudno... Z jednostkami, które zawsze mają racje się nie dyskutuje ;* nie przekonasz jej, że serek na kocu nie był Twój albo Adasia.
Kupinosia Ty nie jesteś zła mama tylko konsekwentna mama!Jak ja Ci zazdroszczę tego!Ja nie umiem-ulegam już teraz...Może jak Ninka wyzdrowieje z kataru to nas odwiedzicie?
Phelania ) moja Luśka też pokazuje co to nie ona, zazwyczaj przy obcych...wtedy wstyd jak nie wiem i zapadam się pod ziemię, scyzoryk się w kieszeni otwiera i mówię sobie...JAK TU NIE BIĆ DZIECI!?FAK!!! Trudno, trzeba te emocje gdzieś opanować w sobie, a dziecku pomóc... Ale faktycznie tak jest, że może to być skok albo odreagowywanie różnych rzeczy, bodźców. W sumie dzieci nie są już takie małe i też mają swoje nerwy, uczą się manipulacji
Poza tym dużo naśladują rodziców i bliskich, ja widzę po Ninie, że jest krzykliwa jak P. Dużo gada i wręcz krzyczy... Szybko się wkurza, wymusza.
Milva haha Nina rzuca albo kopie jak jest zła albo coś jej się nie podoba. Ma charakterek..
Inka prosimy foty z balu!A Ty za kogo się przebierasz?
Papayka nasza królewna z drewna
) Haha dobre ;P
Sosnowiczanka a mój wózek u rodziców i jesteśmy uziemione...
Łysa !!!ERROR!!! Miało być tak pięknie!!
Sytuacja z aparatem dalej się rozwiązuje, P nie było jeszcze z pracy. Łazi za tym kolegą by poszedł z nim na pocztę wyjaśnić sytuację. Wypłaty też nie ma na koncie jeszcze a ja chcę już przelewy porobić ;C