reklama
Witam!
a ja sobie wstalamz Mlodym o 8.45...tylko obudzil mi sie o 5 nie wiem dlaczego;/
pozniej poszlismy na spacerek,bo nie padalo i teraz juz spi w lozeczku sobie... pozniej moze odbiore wozek,kurde nie moge sie doczekac!!!
Ja tez jestem smutna bo sie poklocilam z moim, a najlepsze jest to ze nie ma go w domu 2 tygodnie i jeszcze m,ozna sie poklocic przez tel
a ja sobie wstalamz Mlodym o 8.45...tylko obudzil mi sie o 5 nie wiem dlaczego;/
pozniej poszlismy na spacerek,bo nie padalo i teraz juz spi w lozeczku sobie... pozniej moze odbiore wozek,kurde nie moge sie doczekac!!!
Ja tez jestem smutna bo sie poklocilam z moim, a najlepsze jest to ze nie ma go w domu 2 tygodnie i jeszcze m,ozna sie poklocic przez tel
Witam!
Współczuję... najczesciej są kłotnie przez tel.
U mnie narazie się super układa ... oby tak było.
No raz pada raz nie pogoda tragiczna.
Dziewczyny nie wiem czy się dobrze umówiłam na to połówkowe usg, bede wtedy w 19 tygodniu, czy to nie za wcześnie?
Ponoć od 18... więc nie.
Niunia-gratulacje, super, następny chłopak będzie
Info dla dziewczyn z Warszawy i okolic, własnie wyczytałam że 9 lipca na Polach Mokotowskich jest piknik edukacyjny dla przyszłych rodziców, mozna zasięgnąć porady ginekologa, położnej itd no i jest za darmo usg 3D.
oto link
Komórki macierzyste-Bank krwi pępowinowej-Krew pępowinowa-Aktualności
Info dla dziewczyn z Warszawy i okolic, własnie wyczytałam że 9 lipca na Polach Mokotowskich jest piknik edukacyjny dla przyszłych rodziców, mozna zasięgnąć porady ginekologa, położnej itd no i jest za darmo usg 3D.
oto link
Komórki macierzyste-Bank krwi pępowinowej-Krew pępowinowa-Aktualności
reklama
mamcia2
Fanka BB :)
Trochę szybko 19 tc, według mojego gina takie badanie najlepiej wykonać po 20 tc. Ja akurat idę dopiero w 22tcDziewczyny nie wiem czy się dobrze umówiłam na to połówkowe usg, bede wtedy w 19 tygodniu, czy to nie za wcześnie?
A z facetami to gorzej niż z dziećmi
Dziś chyba coś krąży w powietrzu, bo sama szukam zaczepki i non stop się drażnimy:-)
Już kilka razy się dziś pokłóciliśmy. Czasem tak mamy, że musimy się podroczyć
Ostatnia edycja: