reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Witam!
a ja sobie wstalamz Mlodym o 8.45...tylko obudzil mi sie o 5 nie wiem dlaczego;/
pozniej poszlismy na spacerek,bo nie padalo:) i teraz juz spi w lozeczku sobie... pozniej moze odbiore wozek,kurde nie moge sie doczekac!!!

Ja tez jestem smutna bo sie poklocilam z moim, a najlepsze jest to ze nie ma go w domu 2 tygodnie i jeszcze m,ozna sie poklocic przez tel:(:(

Witam!
a ja sobie wstalamz Mlodym o 8.45...tylko obudzil mi sie o 5 nie wiem dlaczego;/
pozniej poszlismy na spacerek,bo nie padalo:) i teraz juz spi w lozeczku sobie... pozniej moze odbiore wozek,kurde nie moge sie doczekac!!!

Ja tez jestem smutna bo sie poklocilam z moim, a najlepsze jest to ze nie ma go w domu 2 tygodnie i jeszcze m,ozna sie poklocic przez tel:(:(

Współczuję... najczesciej są kłotnie przez tel.
U mnie narazie się super układa ... oby tak było.

No raz pada raz nie pogoda tragiczna.

Dziewczyny nie wiem czy się dobrze umówiłam na to połówkowe usg, bede wtedy w 19 tygodniu, czy to nie za wcześnie?

reklama
Dziewczyny nie wiem czy się dobrze umówiłam na to połówkowe usg, bede wtedy w 19 tygodniu, czy to nie za wcześnie?
Trochę szybko 19 tc, według mojego gina takie badanie najlepiej wykonać po 20 tc. Ja akurat idę dopiero w 22tc :(

A z facetami to gorzej niż z dziećmi :tak:
Dziś chyba coś krąży w powietrzu, bo sama szukam zaczepki i non stop się drażnimy:-)
Już kilka razy się dziś pokłóciliśmy. Czasem tak mamy, że musimy się podroczyć :crazy:

Ostatnia edycja:
Do góry