reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

mój bąbelek po prostu pokazał pupę tak jak nie chciał pokazać się prywatnie tak na fundusz wystawił tyłek z dwoma jajeczkami ...nawet się nie spodziewałam ,że mam synka a tam takie wielkie dwa jajeczka

reklama
niunia1604 - no to gratuluje syna:) ja mam cichą nadzieje, że będę miała córeczkę, ale mąż sie upiera że będzie synuś:-) jeszcze trochę i również będę wiedziała co mam ale taka jestem niecierpliwa że mnie rozrywa od środka:rofl2:

niunia1604-> GRATULUJE SYNKA ! :**

Ja płci jeszcze nie znam, 12 ide do lekarza wiec mam nadzieje, ze sie dowiem( nie moge sie doczekac), chciala bym juz zaczac cos kupowac pomalu:) Czuje, ze bedzie chlopak, zobaczymy....:)

Właśnie wstawiłam fasolke szparagową, na kolecje sobie zjem (az mi język ucieka do tyłka na samą myśl:) tylko nie wiem czy nie zjaram znowu bułki;/

no to ja podniosę trochę statystykę forum - właśnie wróciłam od gina i wygląda na to, że będzie dziewczynka :)
teraz mam mega problem z imieniem, bo byłam przygotowana na chłopca i generalnie żeńskie imiona nijak mi się widzą :eek:

no to ja podniosę trochę statystykę forum - właśnie wróciłam od gina i wygląda na to, że będzie dziewczynka :)
teraz mam mega problem z imieniem, bo byłam przygotowana na chłopca i generalnie żeńskie imiona nijak mi się widzą :eek:

heh też bym chciałą miec córeczke:) dla chłopca u nas ciężko z imieniem:))

hej, oj faktycznie chłopaków przybywa.. a słysząłam że to rok dziewczynek.. hm.. ja też jak większość z Was moze dowiem się płeć 20 lipca wtedy mam badania i liczę że się dzidzia pokaze, dokładnie na tym samym etapie ciąży z Kamilem dowiedziałam się że będzie chłopak.. teraz licze po cichu na laseczkę.

DoMisia1985 Chciałas wiedziec jak lekarz widział płec w roznych pozycjach:) to proszę zaznaczam tylko że to moja poprzednia ciaża pierwsza fotka w 16t 3 d
druga fotka dokładnie w 21 tyg. miesiac pozniej. własciwie od pierwszego "okazania się" z kazdego kolejnego usg mam potwierdzenie ze to synuś, bezwstydnik był mały:)
sisi.jpg TO POPRZEDNIA CIĄŻA I MOJ MAŁY BEZWSTYDNIK.. I ZERO WĄTPLIWOŚCI ŻE MOŻE SIĘ ZDARZYĆ DZIEWCZYNKA.. oj oby teraz było na odwrót:);) hhihihihi

a to tak na osłodę wieczorku zimnego.. muffinki z malinkami.. mniamiii , moj dzisiejszy wypiek:)
DSC00101.jpg

Wy też macie dziś takie do bani dzień.. mi jest ciągle nie dobrze.. sama już nie wiem czy to zgaga czy cholera wie co, może przez to że wszystko się przesuwa do góry a ja nie mam tego woreczka zółciowego to teraz w ciązy będzie mi znowu doskwierał żołądek.. hm.. przy młodym chyba tez mi trochę tak nie fajnie było.
A do tego Kamil ma znowu cały czerwony kroczek.. biedak nie da się nieczym posmarowac i wytrzec, byłam u lekarza i dostaliśmy już 4-tą maść z kolei, ale z tego co widzę chyba najlepiej pomagała zwykła mąka ziemniaczana.. mimo że to nei odparzenie a zmiany bakteryjne. Zobaczymy co to będzie..

p.s. a wiecie że jutro jest ponoć dzień łapania za cycki:D także strzeżcie się kochane!!!

Asko - zaraz Ci zjem choc jedna mufinke:-)wygladaja super a bym cos takiego zjadła:-) Mamcia i Niunia -gratuluje wam !!!,co raz bardziej nie moge sie doczekac usg:tak:
Jesli chodzi o dzien lapania cycków to mam nadzieje ze moj M sie nie skapuje:-D

asko prosze nie wklejaj takich pysznosci bo mam ochote zjesc komputer:):):)::)

oooo a to nie wiedzialam ze jutro dzien lapania za cycki dobre hhehehehehehehe

reklama
witajcie!:-)
wczoraj bylo pieknie, a dzis... nawet wstawac mi sie nie chcialo.... brrr... lada moment bedzie padac....:-(
Asko, bardzo apetyczne te muffinki i niewatpliwie pyszne....:tak:
Ide pod prysznic, moze sie obudze....;-)
Milego dnia!

Do góry