reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

ZALICZYLAM!!!1 YEAH ;p
Niestety z moim szczesciej musiałam trafic na jeden znajtrudniejszych zestawow pytan;/ ale jakos przebrnęłam i babeczka postawila mi3, powiedziala ze szkoda ze na taki trudny zestw trafilam bo wczesniej zkartkowek, masazu, henny itp. Mialam 5 wiec ona wie ze ja potrafie ale egzaminto egzamin.

Agapa trzymam mocno kciuk asy za odnalezieniesuni.&&&&

Nikuss oczywiście ze pamiętamy|:;) i tęskniliśmy ;* wchoddztu czesciej;P

Agapa u mnie na listopadowkach 2012 tak samo, tyle ze takdziewcztyyny się poobrazalay a ja sama mam kontakt z dziewczynami z grupy –jest tam 9 i piszemy z taka intensywnością co tutaj chociaż ostatnio był jakisprzestujJ

AnetaW zdroweczka dla Was*

Lysa Tule ;( strasznie mi szkoda Bencia ;(

reklama
Dziewczyny Perła się znalazła. Poszliśmy w gości i moja ciocia dostała tel. od swojej koleżanki że koło niej latają dwa huskie. P. pobiegł, wyszedł tylko na ulicę i krzyknął Perła a ta natychmiast przybiegła :D Dziękuję wam za duchową pomoc.

Lysa wy znowu pod górkę, życzę zdrówka.

Violett gratuluję :-D

Jutro piszę się do lekarza i proszę o skierowanie na badania. Będę też chyba dzwonić do gina bo dziś mam 4 dzień krwawienia, a to tylko owulka. Napiszcie mi prosze czy któraś miała takie krwawienia podczas owulacji? Nie brudzenia czy plamiemia tylko krwawienia i ile czasu to trwało?

Agapa super ze piesek się odnalazł. Cos ostatnio epidemia tych ginących psów na BB panuje...

Lysa dam znac, mam nadzieje ze faktycznie to tylko taka nowosc, zabawa.

Alan dzi taki zywy ze ladwo za nim mogę nadążyć. A na kolacje zjadl przed chwilą dwa wielkie gołąbki, tylko bez kapusty. No spust ma niezły ten moj synuś :*

Sosnowiczanka- ta dolna 4 jeszcze się do końca nie wybiła i tak daje popalić...głowa mi pęka od tego jego marudzenia. Na szczęście już śpi.
Tz ma teraz tydzień ferii , to mam nadzieję , że trochę mnie odciąży ...
Jutro dzień babci , no i dziadka 22-go- muszę coś kupić jutro, kasy brak, więc nic szalonego. No i trzeba będzie skoczyć do teściowej:baffled:

Violett- fajnie, że zaliczyłaś egzaminy!
Agapa- nie miałam krwawień owulacyjnych, więc nie podpowiem...ojj musisz koniecznie się dobrze przebadać biedulko. Dobrze, że psiak już w domu.
Lysa - oby Ben szybko doszedł do siebie!!

W przyszłym tyg tez musimy skoczyć na szczepienie- normalnie już mi niedobrze jak o tym pomyśle, Bartek zrobi histerię , no i 200zł nie moje ehh

Milva -a na co szczepicie Bartka? Bo nas czeka Odra świnka itd ale to chyba 5w1 czyli tez platna...bo lecimy od urodzenia 5w1....
Dorotar- niestety takie bunty córy beda coraz czestsze:) musi zrozumiec kilka rzeczy i minie:)
Agapo-ssspuer ze piesek sie znalazł:tak:...
Violett-gratki juz Ci pisalam ze cwana z Ciebie bestia hehhehehe:pPPPwiedzialam ze zdasz:)
Łysa- trzymam kciuki za Bena ,bidulki TULĘĘĘ!!!

Nikuss- zagladaj do nas czesciej...

Boże dziewczyny jak sie obżarłam zjadlam litr lodów Grycana "Malage":szok:nie moglam sie oprzec:zawstydzona/y:

hej Wam
violett gratuluje!
Agapa ciesze się, że się Perła znalazła! no i mam nadzieję, że się już lepiej czujesz. co do owulacji to nie mam poejcia bo ja wtedy nigdy nie plamię.
Milva ja się coraz częściej po Twoich postach zastanawiam jak mogłabyś zająć Bartka by dał Ci nieco odetchnąć. u mnie pod tym względem jest dobrze (jeśli tak mogę to nazwać) bo M nauczył go oglądać bajki i wtedy mam chwilę wytchnienia. czym zając roczne dziecko by było bezpieczne a by matka mogła chwilę odpocząć??????? macie pomysły???

my właśnie wróciliśmy z sauny! Młody śpi, M poszedł do kotłowni a ja mam czas na Was.

spokojnej nocy!

Nikuss, dobrze, ze sie odezwalas!
Izi, Kubin sam nie chodzi.
Lysa, co to za szczepionka byla? MMR? Trzymajcie sie!!!
Inka, u nas sprawdzaja sie rewelacyjnie klocki, takie duze Duplo-podobne z Kauflada za 19 zl, wielki foliowy wor klockow i Q potrafi z godzine siedziec i budowac :) chyba po tacie ma we krwi cos z budowlanca, oby nie!
Violett, gratki!

bole brzucha nie wrocily, mam nadzieje, ze z małą wszystko dobrze, mam jeszcze 2 dni urlopu. dziś jednak ostatnia noc na "starym", dziwnie sie czuje, puste sciany, tylko nasze lozko i lozko Kubinka, spi obok, smutno mi jakos eh... nie lubie przeprowadzek, zawsze tesknie za tym, co bylo i troche czasu musi uplynac zanim przywykne do nowej sytuacji, nawet teraz.

Agapa super ze sunia sie znalazła.

Violett gratuluje !!!

Maciuś doszedł do siebie nic mu już nie dolega wczoraj już wyszliśmy z domu byliśmy na zakupach a potem 15 min ze znajomymi na gòrce na sankach a pozniej na kawce i do domku dotarlismy po 23. Dzisiaj poszaleliśmy na śniegu byliśmy na spacerku a popołudnie spędziliśmy obijając sie. Od samego rana ciągle sypie śnieg i jest pięknie biało.

Witam wieczornie

My nadal meczymy się z tym cholerstwem, jutro kontrola czy nadal antybiotyk czy nie, Ola nadal kaszle nadal ma katar, tylko juz troche słabiej, goraczzki nie ma, a i nie chce mi jesc kompletnie, musze za nią biegac i wymyslac żeby cos zjadła-no masakra, na dodatek mało pije, ah sie wyżaliłam,

Dzisiaj normalnie nie wytrzymalam siedze z mala praktycznie sama, teraz jak chora to zamknieta z nia w domu, moj M pracuje po 12h-zmianowo, można ześwirowac w domu. Wiec korzystajac z okazji poszlam na spacer nad Wisłe-porobilam troche zdjęć i mi sie smutno zrobiło ze nie mam czasu na swoje pasje, ah co ja mówie nieraz nie mam czasu aby sie porzadnie umalować,itp.
Doszlam do wniosku że chyba jakas deprecha mnie dopadła,

Zdrówka dla dzieciaczków

Łysa-biedny Benio napisz co z Nim
Violet-gratulacje zdanego egzaminu
Agapa-wspołczuje bólu kręgosłupa
Inka- u nas tez ostatnio budowle są na topie ma takie kubeczki do układania na sobie i plastikowe kóleczka do nakladania na drązek i to ja zajmuje czasem na dłużej, jak wysypała przypadkiem patyczki do uszu to potem przez poł godziny ładnie je wkładaala po jednym do pudeleczka, u nas nie włączamy telewizji kiedy
Ola nie spi, Ola nie ogląda w ogóle niczego wiec nawet nie weim czy bajki ja interesuja, czasem lubi ogladac ksiazeczki, a głownie przynosic mi zabawki i musze sie z nia bawic-np karmic z nia lale itp

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dzieweczki.
U mnie sporo ale nie będę pisać, po co sobie nerwy szargać. Siostra P -zgaga-znów zaatakowała... Maryjo... Dobrze, że nie muszę jej znosić.

Poczytałam WAS I z wrażenia nie wiem co komu napisać miałam.
Viola super, że się udało ;)
Łysa przerąbane, mam nadzieję, że minie i nie będzie to nic poważnego. Suchy pampers u Niny był jak miała zapalenie układu moczowego. Nie jadła, nie piła i nie sikała. Wiadomo. Stresujący czas był wtedy dla mnie.
Kota wiem o czym mówisz, ja też przy każdej przeprowadzce mam takie same uczucia;)No i odpoczywaj-dla siebie-Hani-I Kubusia ;) Musisz być zdrowa i w formie.
Phelania Ty grzesznico ;) jak Ci dobrze, że w ciąży jesteś i możesz pofolgować z jedzeniem. U mnie sukcesywnie dupa rośnie ;)
Aga mam nadzieję, że chandra minie. Ja też mam czasem myśli, że życie przelatuje mi przez palce ale... kurde jestem częścią życia Ninki i staram się jej je urozmaicać, swoją osobą. Czasami marnie mi to wychodzi a MAKE UP też czasami niedopracowany albo nie ma go wcale. Zdrówka dla OLI!
Inka Milva u nas sprawdza się muzyka, Ninka uwielbia. Puszczę jej kaczuchy i jej nie ma ;) Albo przyjaciółkę... Wiadomo, czasami zagapi się na TV ale bez przesady, nie ogląda jeszcze- nie bawi jej to. Choć TV leci w tle. Ogląda książeczki, układa to samo co OLA Agi, kubek w kubek albo na drążek kółka. Pól dnia udaje, że rozmawia przez telefon i chodzi (saneczkuje) z nim po domu, zagląda do szafek, wyciąga buty z nich albo moje kosmetyki-zależy gdzie dojdzie. Bawi się też w kulkach ale to na zasadzie wyrzucenia ich z basenu, no i inne zabawki. Jak coś nowego to jest zainteresowanie. Czasami męczydusza wrabia mnie we wspólną zabawę, czasami ja wrabiam ją. Generalnie karmienie lalek, pieska i te sprawy-nie rozstaje się ze swoimi 4ma telefonami i 3ma pilotami. W tym są rzeczy zabawkowe ale i normalne-nasze...

Do góry