reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dobry wieczor!
Terrorysta spi, a ja mam chwile dla siebie....
Zdrowka dla chorowitkow!
Dzis marudzenie, nie chcial jesc, mam nadzieje, ze nic go nie bierze...
Aaneta - moj Maly tez woli na czworakach i chodzenie przy meblach....
Netka - historia romantico....
Sosnowiczanka - ja tez planuje zaprzestanie nocnego karmienia - na poczatek zamiast cyca - butla (mam plan by podawal maz, bo ja juz probowalam i byla awantura....) moze zaczniemy akcje w ten weekend...

reklama
Phelania oj takja tez już chce wiosne i piekne slopneczko:)
Netka wow 32 latasuper:p
Aneta w slicznielenka rysuje:pP
Mój lobuz jeszcze grasuje i raczej nie Pojdzie szybko spac:( bo przyszedl moj brat 12 letni o 17 i tak siedza razem i sie bawia i grasuja i Zula zaczela zanim chodzi przechodzi caly pokoj za nim:)))))

Sosnowiczanka - nie bardzo mu smakuje, ale mysle sobie, ze jesli naprawde bedzie glodny, to chyba powinien zjesc... zobaczymy jak sie moje przypuszczenia sprawdza w praktyce,,, hahaha,,,, chyba pojde spac na sofke kiedy maz bedzie mial karmic Malego z butli....
Malenstwo - wspolczuje,,, bedzie dlugi wieczor,....

Phelania uśmiałam się:-D przynaję, że ja też często jej rysuję, tylko, że przy moich zdolnościach artystycznych moje dziecko musi mieć ogromna wyobraźnię, żeby skumac co to jest :-D

dobry wieczór
ja właśnie skończyłam ćwiczyć. Młody śpi od godziny więc teraz szybki prysznic i wskakuję do łóżka poczytać bo w TV i tak nic nie ma.
dziś pojechała moja mama i mam mega doła. straszne jest to, że w PL tak ciężko o pracę kobiecie po 50tce :-(

reklama
Phelania - a robi się?:zawstydzona/y: ja jeszcze nigdy nie robiłam!
Violett - może jak się zalogujesz jeszcze raz to zobaczysz? W sumie nie znam się na dzialaniu forum, a wylaczyć i wlaczyć jeszcze raz to taki nawyk z pracy i zazwyczaj działa :tak:

Do góry