reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Phelania ty na wiosną chyba czekasz najbardziej niecierpliwie z nas wszystkich:) Tez jest to i moja ulubiona pora roku. Oby przyszła jak najprędzej, przez to zimno to ani mi sie z domu nie chce wychodzic. Zanim ubiore siebie i Alana to juz mam dość...

Ja z kolei nienawidzę jesieni-inne pory roku są ok. Wiadomo wiosna, gdy wszystko budzi się do życia to człowiek ma powera!!
Sosnowiczanka!! poł na pół ja wolę Marek ;)

Netka no to zamotanie i w urodzinach i w imieniu – Twój tatamoże obchodzi urodziny 2 razy i imieniny tez:p Takiemuto dobrze ;)
Haha Twoja mama dala dowod ze nie patrzy na wyglad tylko nato co plynie ze srodeczka;)
Sosnowiczka sprobuj z niekapka, może się przekona;)

Hej dziewczyny,

dopiero poczytałam co u Was, bo mam takie urwanie głowy w pracy, że szok! Zasypali mnie tyloma obowiązkami, że wczoraj wychodziłam z pracy o 17:30 z płaczem! Ale dziś było już lepiej, choćby dlatego, że jutro mam urlop :-) i w planach wizytę u ortopedy w związku z bólami kręgoslupa, okulisty bo coraz gorzej widzę i u gina, bo od porodu bylam tylko raz :zawstydzona/y:
kota - ogrome gratulacje!! bardzo się cieszę Twoim szczęsciem i tym, że będziecie mieć parkę!! Córeczki są super :tak:
milva - bosko, że piesek się odnalazł!!

Lenka w przedszkolu już naprawdę dobrze!! dziś witała nas wariackim śmiechem, Panie powiedziały, że nie miały jeszcze takiego malucha który się tak szybko przyzwyczaił :tak:także ogromnie nas to podnioslo na duchu! Śpi dalej w bujaczku i to wtedy kiedy ona ma na to ochotę nie zważając na bawiące się obok dzieci, czyli super bo tym tez się strasznie martwiłam! Nie ukrywam jednak, że wciąż zbiera mi się na płacz kiedy ją zostawiamy.
Dziewczyny, czy Wszystkie grudniaczki już chodzą? Moja dzieciucha dalej woli na czterech...

reklama
Aneta super ze Lenka przyzwyczaiła sie do przedszkola, teraz juz bedzie tylko lepiej:)
Co do chodznia to moj Aluś juz calkiem niezle śmiga, troszkę jak kaczuszka, nogi szeroko rozstawione, czasem idąc na przód zachwieje sie do tyłu, ale generalnie idzie mu niezle. Nic sie nie martw kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie. Jeszcze trochę i Lenka ruszy przed siebie :)

Netka no to pięknie ze, po 3 miesiącach znajomosci:) Odwazni ludzie :D Ja mam kolezankę która tez po 3 miesiącach wzięła slub, dorobili sie dwóch córek, ale związek niestety im sie rozpadł po jakimś czasie.

Violett spróbuję z tego niekapka, tylko poczekam az przestanie mi w nocy plakac. Jak bedzie spokojniejsza noc dam mu tą wodę i zobaczymy czy sie uda :)

Do góry