reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Hej :-*
Ja tak na szybko, bo zaraz muszę obiadek podać głodomorowi mojemu.
Przez dwa dni miałam na "feriach" moją bratanicę lat 8, niby samodzielna i taka już "dorosła" to i tak urobiłam się na maxa, bo ciągle coś, jak nie jedna to druga ;-) Także podziwiam mamuśki z większą ilością dzieciaczków :-)

Sosnowiczanka - ja z cielęcinki najczęściej robię gulasz dla Elenki, ona lubi z ziemniaczkami. Zawsze możesz też ugotować zupkę i mięsko później drobniutko pokroić.
Agapa - ja też skalpelka męczę od piątku. Dziś był mój czwarty trening :-)

Chorowitkom - dużo zdrówka !!!!!!!

kota -
a poduszkę rogal masz? tą dużą do spania? ja od połowy ciąży ją namiętnie "maltretowała" ;-) a jeśli chodzi o wygodne siedzisko to polecam worek sako, to było jedyne miejsca gdy siedziałam i nie bolał mnie kręgosłup
aaa i doczytałam.. będzie dziewczynka :-) super :-)

No i jestem zadowolona, ugotowałam zupkę ogórkową z myślą o E., bo ostatnio to po prostu nic jej nie smakowało, no i był to strzał w dziesiątkę :-) Moje dziecko pierwszy raz od jakiegoś czasu zjadło ze smakiem obiadek :-)

Maciuś po godzinnym płaczu usnął temp 38,7 miał a na paracetamol było za wcześnie na razie śpi jak wstanie to najprawdopodobniej pojedziemy na szpital niech go zbadają doszedł kaszel.

Jeszcze do tego zaraz nawiedzi właściciel mieszkania bo napisał sms-a na biegu zbierałam zabawki i sprzątałam pranie żeby się nie przywalił o suszenie wrrr nie cierpię jak przyłazi :wściekła/y:

Ja dziś byłam w pracy-pobawiłam się z dzieciaczkami, mała Samanta dziś z rana humoru nie miała i do mamy tylko chciała, ale po chwili się przekonała do mnie i bawilismy się a mama poszła robić co swoją, na koniec mojej dnióweczki mała wtuliła się we mnie i zasneł mi na kolanach.
Po pracusi na szybkie zakupki, kupiłam sobie też farbę, potem po Melkę do przedszkola, moja panna chciała zobaczyć dyskotekę w predszkolu, bo jak wychodziliśmy to muzyka grała, wróciłyśmy się, poszliśmy na sale a tam dzieciaki ze szkoły szalały w tańcach, moja córa chciała zostać tak jej się spodobało i stwierdziła, że ona nie chce przedszkola tylko chce już do szkoły chodzić i mieć takie imprezy też. Ha ha a w drodze powrotnej wycyganiły ze świetlicy chlebek bo niby głodna, jakby w przedszkolu obiadu nie zjadła.
W domku uspałam Kacperka i za włoski się wziełam, teraz już wymyte wyczesane, obiad zrobiony, tylko ziemniaczki wstawię, niedługo K wróci i aby do wieczorka bo padnięta jestem jakoś dzisia.

Potem Was nadrobię. Buziaki

Witam,
ostatnio tylko czytalam.... brak weny na pisanie... jestem juz na obczyznie od 3 dni i na nowo sie przyzyczajam... maz oczywiscie od dzis w delegacji, na szczescie w piatek wroci.
Troche zajela mi czasu sprawa samochodu - 26.12 w nocy jakis debil rozwalil nam samochod (pozyczylam od tesciowej i zostawilam przed domem na noc) i uciekl. Mamy casco, ale naprawa przekracza 70% wartosci pojazdu i trzeba sie teraz zastanowic nad sprzedaza... najgorsze, ze potem przyjezdzala siostra meza, ktora miala zamiar nim jezdzic i to, ze jesli nie znajda sprawcy, to tracimy znizki...
Kota - gratulacje ogromne!
Phelania, Nastazja, Zabcia - zdrowka dla Maluszkow!
Chrzciny sie udaly - wstawilam zdjecie na fb...

Agala no wlasnie tez zrobilam gulasz i z ziemniaczkami Alan wciągnął sporą porcję. No apetyt dopisuje mojemu maluszkowi:)
Doszły ci juz te książki???

Dorotar z to ci aparatka mała, do szkoły już chce :) Czyli z pracy zadowolona jestes?

Papayka a czemu tracicie znizki jak nie znajdą sprawcy? dziwne.

Zabcia zdrówka dla Maciusia i niech gorączka spada precz!!!

Ja siedzę w pracy, jeszcze godzinka i do domku.

Sosnowiczanka - pytalam u ubezpieczyciela, twierdzi, ze naprawa / wyplata za szkode jest z naszego casco i dlatego stracimy znizki - na razie nie znalezli sprawcy i nie mam zbyt duzych oczekiwan w tym temacie... gdyby go policja odnalazla - wtedy on placi ze swojego ubezp,... paranoja jakas....

reklama
Do góry