reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ale się wzruszyłam!!! Nasze dziewczyneczki mają już roczek!!!!!!!!!

Samych radosnych chwil Halinko i Anusiu!!! kitty2.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
203.jpg

Aniu Halinkoskarby w dniu Waszych urodzin jedzie do Was pociąg
pociagi18.gif

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Wasze święto..."
Jadą do Was życzenia... jadą..
54.gif

Milva, dzięki kochana :* Co do teściowej, to może i dobrze, że nie ma "czas" ;) A szalik... oby nie był różowy ;))))
Pytałaś kiedyś o zmianę czasu... To był raczej krótkotrwały problem. Miśka budzi się standardowo, między 5 a 6. Raz tylko zaczęłyśmy dzień o 4:20, ale z tym da się żyć. Byleby po nocach nie płakała.
Bardzo podoba mi się pomysł Tz z karmnikiem! Spróbuje zagadać do M. Moja koleżanka ma firmę i sprzedają takie cudne, z wikliny i wydrążonej kory brzozy. Moglibyśmy powiesić taki na balkonie. Tylko nie znam się dla jakich to ptaków :D Zresztą same zobaczcie, jakie ładne Wnuk

Maxwell, cóż za pytanie! Oczywiście, że tęsknimy! Bardzo się cieszę, że najgorsze już za Tobą. Pierwsze dni w nowym miejscu zawsze są smutne, ale jak już człowiek oswoi nowe 4 kąty, potem już sama przyjemność :) Oby Wam się cudownie mieszkało! :*

Venus, jak już wypucowałaś swoje, to może wpadniesz do mnie? :D Wyczyny Miśki mnie mobilizują i sprzątam więcej niż zwykle. Jednak czasu ciągle mało, więc chętnie skorzystałabym z Niewidzialnej Ręki ;)
BTW, jakoś niezręcznie pisać o tym na FB, ale masz bardzo ładne brwi. Nie wiem, czy naturalne, czy wspomagane, ale aż wpędziły mnie w kompleksy i poczułam się zapuszczono-oskubana ;)

Mła nie ma problemu, gdybyśmy mieszkały bliżej zrobiłabym to dla Ciebie;) A co do brwi to dziękuję :) SAma w domku o nie dbam:p Stwierdziłam, że kosmetyczki nie dają rady;P Nakładam hennę i reguluję sama. A Ty pewnie masz rewelacyjne brwi i przesadzasz;P

Aga &&&&&&&& ułoży się zobaczysz!Tylko na spokojnie ;), kij na niego schowaj za plecami ;)

BLIŹNIACZKI!!!!!!!!!!!!!!100 LAT W DOBROBYCIE, MIŁOŚCI I SZCZĘŚCIU!;-)

balony_01.jpg

U mnie w nocy spina z P, Ninka ostrzej zapłakała i wpadła w panikę, zaczęła się po prostu zanosić a ten mi tu krzyczy.... Normalnie nie mogę nic napisać, tylko to, że żal mi go!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga Net-ka ja w sobotę się już pakowałam. ALe po rozmowie jakoś doszliśmy do porozumienia...Byłam zdecydowana wynieść się przynajmniej na kilka dni!! U rodziców mam całą górę w domu dla siebie. Wyremontowałam , urządziłam jak chciałam i ... wyprowadziłam się do M.... Czasem żałuję, że sobie tam nie pomieszkałam dłużej:( Tak nam się paliło, żeby być razem, ale teraz sobie myślę -po cholerę ;P Faceci są niereformowalni i zdania nie zmienię;)

Venus u nas ja pakowałam się raz a P kilka razy. Zawsze śpi w samochodzie hahahahaha na 2 dzień wraca ze spuszczoną głową. Nie wiem co mu to daje ;) Może chce pokazać, że umie przetrwać w każdych warunkach. Nie wiem ale zawsze an 2 dzień skrucha.:-D

Net-ka u mnie takie wyprowadzenie się niestety mogłoby się skończyć rozwodem i to tak całkiem na serio, ma to związek z przeszłością, ale nie chce się tu rozpisywać na ten temat...A Twój mężulek może jak śpi w aucie to stwierdza na drugi dzień, że jednak wygodniej w łóżku:p

Phelania Ty nasza brzuchatko jak się czujesz? Jak oceniasz tą drugą ciążę? Lepiej czy gorzej się czujesz?

ANIU & HALINKO - Z OKAZJI WASZYCH PIERWSZYCH URODZINEK DUŻO ZDRÓWKA, RADOŚCI I SAMYCH CUDOWNYCH CHWIL!!!

U nas nocka nawet fajna, ale rano.. eh oboje mamy katar
:-( Ja chyba zwariuję! :-(

reklama
Venus :) u nas rozwód gdyby wszedł w grę to wiem, że i tak by P mi spokoju nie dał. Uprzykrzał by mi życie. Zapowiedział mi to kiedyś, że i tak bylibyśmy rodziną, chcę czy nie hahaha ;) w każdym razie wiem, że nie żartuje, bo podczas 3ch lat studiów moich właśnie nie dawał mi żyć, mimo że mieszkałam 500km od niego i nie byliśmy razem ;)

Do góry