reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Agapa no to nieźle ;) Musicie się uporać z tą nauczycielką. Mój brat jest również nauczycielem. W gim uczy angielskiego. Wiem jednak, że jest on osobą surową i współczuję dzieciom z 2giej strony jest nauczycielem, który bardzo wymaga i UMIE UCZYĆ!!!Jego uczniowie zdobywają najwyższe nagrody w konkursach i każdy chce być w jego grupie, bo później dobrze dzieci piszą testy. Niestety są też tacy uczniowie, którzy się skarżą i przychodzą z rodzicami a wcale się nie uczą i wymagają 5.
Majeczka Maxwell no ciężko jest ale zegara nie przyspieszę... nie wiem sama już jak sobie z tym radzić...
Nastazja a to pech!!!!Może jeszcze gdzieś są!

reklama
Hejka)

Wszystkim solenizantom zdrówka i sto lat dzieciaczki

Nie udzielam sie ale staram sie wieczorem czytać co u Was i zagladac na zamkniety

Nadal jestem u rodzicow, tym razem jakos lepiej jest, mama nie zrzędzi i nie udziela non stop rad- wiec jest ok,

U mnie z moim M zawirowania-kurcze jest źle-padło nawet słowo rozwód z moich ust, nie wiem jak to ogarnać- przyjeżdza w sobote i bedziemy rozmawiac-jest przecież Ola-dla niej jest wspanialym ojcem....
Trzymajcie za mnie kciuki,zeby mnie nie poniosło podczas rozmowy w sobote

Mła-współczuje nocki, oby to był jednorazowy wyskok,
Inka- tule, ale dobrze zrobilaś z tym tortem-czasem mam ochote też tak zrobic,
Netka-myśle o Was codziennie, bedzie ok,trzymaj sie
Maxwell-dobrze ze juz sie przeprowadzilaś i do nas wracasz
papayko- oby z Twoim M nastały lepsze dni, nie ma nic gorszego niż milczenie,
Nastazja-oby ta noc była lepsza

U nas tez liche noce wiec ide spac-dziasła spuchniete, slinotok po pas ida czwórki,:szok:

miłej nocki

wszystkiego co najlepsze dla naszych cudownych gwiazdeczek
H
alinki i Ani
z okazji pierwszych urodzin!!!

dużo zdrowia, szczęścia, uśmiechu i samych pogodnych dni !!

cake958.jpgannie-and-allie-in-stitcheroos-birthday-sets.jpgZobacz załącznik 513813

oraz najlepsze życzenia dla Piotrusia z okazji skończenia 11 miesięcy!

Pamiętam jakby to było dzisiaj....
Tankuję sobie spokojnie paliwo, kiedy przychodzi sms. To Salsik! Urodziła! Byłam tak podekscytowana wiadomością, że przez chwilę rozważałam możliwość odjechania ze stacji bez płacenia, byleby się z Wami tą wiadomością jak najszybciej podzielić :D
Na szczęście Salsik była przezorna i powiadomiła też Kotę, która obwieściła Wam nowinę zanim dotarłam do domu :)
Nie wiem dlaczego, ale było to dla mnie bardzo ważne, żeby się tym z Wami podzielić i żebyśmy mogły to razem przeżywać :)
No więc dzisiaj też razem się cieszmy tym dniem - Halinka, Anusia wiele szczęścia i słodyczy dla Was w dniu pierwszych urodzin! :**

Zobacz załącznik 513814

imagesCAMC924E.jpg

Dzien dobry!
Najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe na pierwsze urodziny dla Anusi i Halinki! i dla Piotrusia rowniez tego co najlepsze!
Inka - czyzby bezsennosc???
Mla - nocka chyba lepiej, skoro sie nic nie piszesz.... oby tak dalej!
Aga - trzymam za was kciuki! Tez mam takie mysli a propos mojego malzenstwa....
Maxwell - fajnie, ze jestes! oczywiscie, ze tesknilysmy! :)

Papayka, no niestety nie, ale nie chciałam zaczynać od marudzenia ;)

Aga,
trzymam kciuki, żeby to była tylko krótka burza :*

Jejciu i to już dzisiaj.....zaczynają się piękne urodzinki naszych Szkrabów.
Anusiu i Halinko wszystkiego najlepszego. Buziaczki od e-cioci!!!

Ale się wzruszyłam....

reklama
Sto lat dla Ani i Halinki w ich pierwsze urodzinki!!!! Wszystkiego co najlepsze i rosnijcie zdrowo!!!

Sto lat dla Piotrusia!!!

U nas nocka tez kiepska, od 22-1 wstawalam 5 razy a o 4 znow mleko I o 5.15 byl koniec spania ;( A. mial mi dzis dac odespac ale juz po godzinie oczy mu sie zamykaly wiec musialam wstac grrrr jeszcze nakarmil mi malego kaszka! Zla jestem bo mlody wypil 150ml mleka o 4.30 wiec nie Musial jesc kaszki o 6 a zjadl tylko pol porcji I tak caly dzien teraz zrypany z jedzeniem bo musze kombinowac.

Mla przykro mi z powodu nocek I lacze sie w bolu. Ja juz wszystko zwalam na zeby wiec my zabkujemy 30 dni w miesiecu heheh

Aga trzymam kciuki za rozmowy &&&

Inka szkoda tortu bo sliczny ci wyszedl ale gdyby Moj tak zrobil to by tym tortem w glowe dostal! mam nadzieje ze przeprosil!

Maxwell super ze juz na swoim, ja nie nawidze sie przeprowadzac a Dane mi bylo dwa razy jak bylam w ciazy, szkoda gadac. Dopiero jak sie trzeba spakowac to widzi sie ile sie nagromadzilo przez lata.

Mama kupila mi wszystkie Leki wiec jeszcze raz dziekuje za liste! Kolezanka polecila mi jeszcze syrop Malia na kaszel, ponoc dobry.

Kupilam w polskim placki z jablkami z paczki dla leniwych wiec dzis bede robic bo weny na obiad brak :-/ plus I tak nic mi sie nie chce bo jestem mega zmeczona.

Ok IDE po Zuzie bo chyba juz nie spi I tupie w podloge zeby ja wziasc z pokoju :-) milego dnia

Do góry