reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Net-ka, rozbawiłaś mnie. Również miałam wiele przygód w czasie studiów (np. w wieczór panieński jeden adorator koleżanki był tak namolny, że w końcu z łaską zgodziła się, żeby przyszedł pod drzwi, ale pod warunkiem, że kupi nam alkohol, który się kończył, a ten nie dość że wpakował się do mieszkania w sam środek babskiej imprezy, to jeszcze bez wódki! :/), no ale tak ekstremalnie, żeby jechać z walizkami i nie mieć gdzie nocować to u mnie nie było :D
Swoją drogą na pierwszym roku jeździłam z plecakiem ze stelażem wypchanym tak, że ledwo mogłam go unieść. Na piątym, miałam ze sobą tylko większą torebkę. Jednak studia czegoś uczą :D

Żabcia, tort super! Mam nadzieję że równie smaczny, co ładny :)

BTW, dziewczyny, kupujcie dynie! Zabawa z wycinaniem jest rewelacyjna! Nie dziwię się, że robi to cała Ameryka :D

reklama
Dzień dobry

Taki oto widok przywitał mnie rano...

Haha zapraszamy na narty!!!!!

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 41
  • image.jpg
    image.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 35
Hej Kochane!!!
Witam z rana:-)
Inka
:-) mnie przewitał taki sam widok w Lubelskim;-)
Mąż polecał wczoraj do UK-był 11 dni...zobaczymy się znowu za 3 miechy...
Szybko zleciał ten pobyt bo zbiegło się to z weselem brata i przygotowaniami przed i sprzątaniem po..bo młodzi pojechali odrazu w podróż poślubną,a ze wesele było w wiejskiej remizie to trzeba też było sprzatać wszystko...za nich;-)
Dogadaliśmy się z M...jednak nie potrafimy żyć bez siebie mimo wszystko...
I...my lecimy do niego-spróbujemy żyć na obczyźnie.
Nie powiem boję się,że nie wyjdę z domu. Kiedyś dobrze radziłam sobie z angielskim potrafiłam dobrze rozmawiać ,pisać...
Nie wiem czy się przyzwyczaję,ale spróbujemy i na wiosnę lecimy wszyscy.

Majeczka super wieści! Rodzina będzie w komplecie! Poradzisz sobie na 100% tym bardziej, że wielu Polaków tam mieszka ;)A angielski to bajka, jak się znów osłuchasz to daję Ci kilka dni jak zaczniesz znów się porozumiewać w tym języku.
Inka ja z chęcią, tylko nie umiem jeździć na nartach. Nie chcesz wiedzieć jaka ze mnie kaleka. Jeździłam raz i zaliczałam takie gleby, że szkoda słów... ściągnęłam też nie raz siatkę ochronną, która wyznaczała tor..zjazdu... WSTYD! Ale sceneria cudowna i Aleksy już wie, co to śnieg!
Mła ja nawet pranie woziłam do domu na 1 roku studiów hahahahha 500km w 1 stronę... Porażka, a z domu wiozłam wszystko, nawet ryż i makaron. Moje plecy, ręce były wtedy zajebiście nadwyrężone... My z dyni to gotujemy zupę dla Ninki!!!!!!Wpiernicza a nie je.. tak smakuje. Lepiej niż brokułowa-jej ulubiona, do tej pory!

Inka- obraz jak z zimowej widokówki- pięknie!!
Majeczka - będzie dobrze- najważniejsze, że chcecie być razem!
Żabcia- super torcik! Jak wieczór?;-)

Wczoraj miałam taką ochotę obejrzeć film wieczorem...nie pamiętam kiedy coś oglądałam ostatnio...niestety w ciągu 5 minut musiałam do małego wstać 3 razy ,bo się kręcił..i już mi się odechciało oglądać- nawet nie szło się skupić:shocked2: :wściekła/y:

Kolejny raz proszę o głosiki na Kacperka Mothercare - Witajcie na świecie na Facebooku | Facebook
I na drugi konkursik również proszę o głosiki https://apps.facebook.com/casting-na-smyka/zdjecie/973258effa7f7429be55602f9b36c48d

U zima przyszła, wieje, pada śnieg aż nie przyjemnie przez ten wiatr.
Dzieciaczki w domku z babcią, ja w pracusi, K w pracusi, pracowita sobota dziś.

AGAPA gratuluję kroczków. Udanego handlu.

MŁA dzięki.
Właśnie dynia, pokarz tą dynie bo mnie Amelka męczy o kupno dyni i o halloween, całe szczęście dynie mamy i to wieeeelkie, babcia uchodowała ale podobno gdzieś ma jedną małą.

ŻABCIA;-)
Fajny torcik.

NETKA,MŁA fajnie powspominać stare czasy, ja też mam super wspomnienia, może nie ze studiów bo nie studiowałam ale jest co wspominać i opowiadać dzieciom jak podrosną.

INKA gratki dla Aleksego.
Widok piękny.

MAJECZKA nowy awatarek i musiała upłynąć chwila nim załapałam kto pisze, tym bardziej że suwaczków też nie masz.
Fajnie, że się dogadaliście, oby było tylko lepiej.
Powodzenia na obczyźnie.

Wogóle gdzie reszta mamusiek, weekend zaczeły??
A co się dzieje z GOSIĄ, MAMĄ O, ANKUBATOR, FIRNKĄ?? Czy kogoś jeszcze pominełam??

Dzięki za wsparcie:tak:Postanowiłam,że spróbujemy z dala od rodziców i "dobrych rad"
Wiem,że nie będzie lekko-ale kto powiedział,że tak ma być...
Kilka dziewczyn od nas z wątku mieszka gdzieś na obczyźnie i się nie skarżą:tak:;-)
Nic nie tracę,a mogę zyskac:-)
Dobrze mieć Was i wsparcie...bo szczerze mówiąc to najbardziej zniechęca mnie do wyjazdu mama...
Ale miejsce zony jest przecież przy męzu,a odległość nie pomaga tylko wszystko rozwala...
Dorotar - suwaczki już są-zmieniłam troszkę ;-)Słusznie zauważyłaś że nam dziewczyny gdzies pouciekały...

Edit.
Dziękuję za pamięć o Saruni i wszystkie życzenia:-)
Buziaki spóźnione dla Krzysia:-*

Ostatnia edycja:
Hejka:)
Ja sie pakuje i wyjezdzam do rodzicow-hmm nie znosze tego pakowania.
Majeczka udanego wyjazdu na wiosne Ci zycze-a z angielskim szybko sobie przypomnisz,

BTW-tak własnie spojrzalam na zegoarek i 11 miesiecy temu rowno o 11.50 urodziła sie Ola-az mi sie lzy zakrecily.

reklama
Inka Aleksy wygląda zajebiście, micha mi się śmieje!!!Pięknie ubrany. Mina odpowiednia ;) Charakterny chłopak!!!Zielony mega mu pasuje!!!Piękna sceneria-chętnie też bym w takiej pofiglowała z Niną.
Aga Oleńce wsiego najlepsiejszego!!!!

Do góry