To i ja sie przywitam bo dawno nie zagladalam
siedze w pociagu i w koncu jade do racy bo w poniedzialek tak zle cie czulam ze o 11 sie zwoilnilam i pojechalam do domku i wczoraj tez siedzialam w chacie. U nas nadal jakis wirus, teraz ja zlapalam, Benio juz lepiej, katar nadal ma ale nie az taki mocny i nawet dzis w nocy pieknie spal bo zrobil tylko jedna pobudke o 2.30 na mleko, niestety pobudke zrobil o 5.20
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
nie wiem jak wytepie takie wczesne wstawanie ale moze cos wymysle, na pewno skracam mu ilosc drzemek w ciagu dnia z 3 na 2 i dalej kontynuuje karmienie go 3 posilkami dziennie bo widze ze sie sprawdza i maly nie kreci sie w nocy na mleko bo zadko juz chce pic.
A tak to nic nowego. Udalo mi sie zarezerwowac sale w przedszkolu na Zuzi 3 urodzinki, niestety jest z tata w same jej urodziny w tym roku ale z nami bedzie w weekend przed a urodzinki dla dzieciaczkow i jej robimy 3 listopada. Juz mam duzo rzeczy pokupowanych, pomysl na tort i zaproszenia, w tym roku oczywiscie nowy charakter urodzinowy i jest nim Myszka Miki
tofika zdrowka dla Lenki i sto lat! Ja jak Benio mial temperature i nie spadala to dawalam i paracetamol i ibuprofen na raz, zazwyczaj taka dawke na noc bo w dzien to do bodziakow i cialko sie chlodzi
maxwell mam nadzieje ze z Martusia juz lepiej? Zuzia tez zaczela podciagac nos ale nadal twardo daje tran, immunotrofine i ceruvir junior i zobaczymy co bedzie
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
beniowi tez daje tran i immunotrofine a tak to poki przeziebiony to paracetamol ma noc.
asienka super ze udalo sie wam znalezc lekarza! Oby wyniki byly pozytywne! Trzymam kciuki ;-)
i niestety wiece nie wiem, bo tylko kilka stron doczytalam :-( wszystkim chorym zycze powrotubdo zdrowia bo sama mam dosc bolu gardla, kaszlenia, dzis nawet zwymiotowalam bo mialam tak gardlo zawalone...oczywsicie bylam u lekarza i nic nie dostalam, wiec lecze sie sama
ok buziole i milego dnia kochane wam zycze! U nas zimno niestety...