reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Czesc kochane:)

Milva, Maxwell ja tez mysle ze to zeby, tylko tak przejzalam listopadówki nasze i pazdziernikowki i w suwaczkach dziewczyn z listopada nie ma zebow "4" a w pazdziernikowych chyba tylko u dwóch bylo po jednej "4" wiec nie wiem, jak jeszcze ze dwa miesiące mam sie tak meczyc to ja nie wiem:no:

Dorotar
chce sobie grzywkę i tak z 5 cm od twarzy z lewej strony zostawic czarnych wlosow a reszte odbarwic i nalozyc farbe z Matrixa SoRed RV, taką
MATRIX FARBA SOCOLOR beauty SoRED 90 ml (2670911518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Alan wlasnie zjadl chrupka na pół z pieskiem naszym:baffled:

Phalania mam nadzieje ze cukrzyca ominie cie szerokim łukiem :)

Zaraz wybieramy sie na spacer, przy okazji chce zahaczyc o carrefoura, pieluchy w promocji po 79zl karton ten duzy:)

reklama
Hej laseczki, ja tak na szybciora. Głowa mnie boli-ale to już na mego męża nie działa:-D:-D-więc dostałam@@@ ;)i mam wolne.
A na poważnie to mam @ i boli mnie głowa. Nina zasmarkana wciąż, wydaje mi się, że ten katar nie minie nigdy ;(

Dziewczyny, czy któras z was szczepiła dziecko prevenarem ?( na pneumokoki...) Lena ma tą szczepionkę bezpłatnie, ale ostatnio było zamieszanie wokół tej szczepionki, sanepid ją wycofał, teraz podobno wróciła, ale mam obawy czy szczepic Lenkę dalej...Macie jakies wiarygodne info na ten temat, szczepicie? Ja się nawet ucieszyłam, ze Lenka ma odroczone szczepienie, bo troszkę sie waham nad tym prevenarem...

Dzisiaj u nas baardzo wietrzna pogoda i tak jakos smętnie, spać mi sie chce przez cały dzień...ale tez jak zwykle pod koniec@ jestem osłabiona.
Pozdrowionka dla wszystkich chorowitków. U mnie jakby kaszel mija, jedynie w nocy trochę mnie budził....

Netka zazwyczaj przy @ boli brzuch, a ciebie głowa...Współczuję. No i mam nadzieje ze katar w koncu sie skonczy!

Tofika na tamat szczepien musimy poczekac na Freiyę, bo jak ktos moze tu cos wiedziec to najprędzej ona :)

U nas tez wieje jak cholera. Alanek juz spi a jak czekam na "mam talent". Do carrefoura nie dotarlam, ale jutro juz bedzie trzeba sie po te pieluchy wybrac:)

Milego wieczorku:*

dobry wieczór
tofika ja chyba szczepiłam prevenarem ale nie jestem pewna. Młody mi zasnął więc nie chcę już do niego wchodzić żeby sprawdzić w książeczce ale jak być coś wiedziała to pisz.
no i dużo zdrówka życzę!
Sosnowiczanka ależ odważny kolor wybrałaś :-) no ale do tego to już nas przyzwyczaiłaś :-) lubię takie odważne kolory :-)
Netka współczuję @! mi właśnie się skończyła i od 3 dni mierze temperaturę :-) ciekawe czy coś z moich obserwacji wyniknie??

co do zakupów w Lidlu to się okazało że Młody ma 3 takie same dresy, 2 pary rajstop i 3 pary skarpet :-)
kupiłam ja, mama M i moja mama w Niemczech :-)

moje dziecko dziś spędziło pół dnia u dziadka a ja w tym czasie posprzątałam i zrobiłam porządek z butami. stwierdziłam, że mam za dużo czarnych kozaków :-) szare i rude też mam ale marzy mi się coś innego i chyba poszukam sobie jakiś fajnych!!

miłego wieczoru

Tofika, my jesteśmy po 3 dawkach preve. i czeka nas ostatnia po ukończeniu roczku. Nie było żadnych skutków ubocznych (gorączka itp.). Szczepionka szczypie, więc nie jest miło, ale coś za coś...

Tofika ja na pneumo szczepilam akurat synflorixem, ale z tego co wiem to prevenaru była wycofana jedna seria i zwracana do producenta, a szczepionka sama w sobie nigdy nie miała zabranego dopuszczenia do obrotu więc ja bym spokojnie szczepila

Właśnie mały zasnął.. M. sobie trochę wypił z przyszłymi teściami i powiem wam że wypiłam jednego kielicha bo bardzo bolał mnie żołądek i mi przeszło :-D Ja w ogóle nie piję alkoholu więc chyba zadziałało jak lekarstwo. Widzę że dużo dziewczyn męczy okres. Ja dziś wzięłam ostatnią pigułkę więc pewnie koło poniedziałku, wtorku do was dołączę. Ale mój pierwszy popigułkowy @ nie bolał wcale więc nie narzekam.

Aha dziewczyny- dziś dzwoniła ciotka i powiedziała mi że wszyscy zrezygnowali i nikt nie przyjdzie na ślub. Mama nie skomentowała, a ja w duchu zadowolona. Za to zaprosiłam znajomych sąsiadów- bardzo fajni i już potwierdzili ze przyjdą.

Spadam spać.. Dobranoc :*

Nastazja, kolejny dowód na to ze z rodziną najlepiej na zdjęciach :dry: No nic, najwazniejsze ze ty jestes z takiego obrotu sprawy zadowolona ;) A powiedzieli wszyscy dlaczego nie przyjdą?

Inka ja tez lubię odwazne kolory, w zasadzie "od dziecka" zreszta jako 16-latka ufarbowalam sie wlasnie cala na taką intensywną czerwien. Nie musze chyba pisac ze moja mama prawie zawału dostała :D Zresztą jak wyjdzie nie taki jak chcę to do czarnego bez problmu wrócę:)

Przed chwila Alan po raz pierwszy mi sie obudzil:/

reklama
Dziewczyny, czy któras z was szczepiła dziecko prevenarem ?( na pneumokoki...) Lena ma tą szczepionkę bezpłatnie, ale ostatnio było zamieszanie wokół tej szczepionki, sanepid ją wycofał, teraz podobno wróciła, ale mam obawy czy szczepic Lenkę dalej...Macie jakies wiarygodne info na ten temat, szczepicie? Ja się nawet ucieszyłam, ze Lenka ma odroczone szczepienie, bo troszkę sie waham nad tym prevenarem...

Dzisiaj u nas baardzo wietrzna pogoda i tak jakos smętnie, spać mi sie chce przez cały dzień...ale tez jak zwykle pod koniec@ jestem osłabiona.
Pozdrowionka dla wszystkich chorowitków. U mnie jakby kaszel mija, jedynie w nocy trochę mnie budził....
,
Ja szczepię Mikusia prevenarem i jest ok.

Do góry