reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hej u nas ciezka nocka mala bez cyca w buzi spac wogole niechcialaLrano byliśmy w Zuzie po te glupie papiery i jeszcze A chcial się dostac doMOPSu o papiery ze zadnej pomocy nie pobiera ale była taka kolejka ze ludzie naulicy czekali normalnie szok.

Pyszczek o cochodzi z tym konfliktem?
Netka gratki dlasiostry:D
Zabcia może tak jak pisala Violet @ cie nieodwiedzi:p
Violet super ze zmalym wszystko ok.
Freiya mojatesciowa urodzila dziecko o czasie i zylo tylko 3 dni mialo cos z serduszkiem ito tez jest temat tabu
Ewka gratki dlaZulki i zabkowe i raczkujące:*
Kota jest jeszczeszansaJwazne ze @ się nie pojawilaJ
Inka to widze ze TwójAleksy tak samo do pozna buszuje jak i moja Zu a nocke mialam identyczna
Kupinosia gratkidla Kasi a dla dziewczynek przydalby się teraz braciszek
Venus dzieki zainfo o marii i mam nadzieje ze kiedys się odezwie:p
Asienka super wiadomościbuzi ale dla Michasia za to ze dzielny chlopak z niego:**
wszystkiego najslodszego dla Emilki i Kalinki:**

reklama
Phelania może Alan ma u Ciebie elektryczną Nianię i jak się budzisz to mu tam pokazują światełka i nagłośnienie -AHA MAMA WSTAŁA, TO trzeba do niej zajrzeć ;):-D

Na rehabilitacji spoko, może nas wstępnie pod koniec listopada wypiszą-OBY. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Młoda zrobiła małe postępy, a na siadanie powiedzieli, że tak dzieci też zaczynają siadać, skośnie-jak Ninka :szok::szok:
A tak to nudy, bo szaro buro i ponuro!

dorotar, dziękuje za miłe słowa...
venus, cieszę się ze u mari wszystko dobrze. Mam nadzieje że z nią i z dzidzią będzie wszystko ok i mocno trzymam kciuki. :-)
Netka, nie wiem do końca o co z rehabilitacja chodzi, musiałam cos przeoczyć w każdym razie gratuluje postepów.No i gratulacje dla siorki twojej.
asienka, gratuluje super wyników
majeczka, kurde niektórych to życie nie rozpieszcza...:-(
przykre, ale trzeb amieć nadzieje, teraz medycyna wiele potrafi zdziałać.

Ja wróciłam włąśnie od interniski, byłam na kontroli. Skierowała mnie na RTG płuc i dalej mam brac antybiotyk, chociaz płuca osłuchowo lepiej. Morfo w normie. A mój m. tez araz się zbiera do lekarza, bo go cos chwyciło na tyle mocno, że do pracy nie poszedł, a on to naprawde musi byc poważnie chory żeby pracę zarwac...

Ostatnia edycja:
Tofika wytłumacz mężowi, że nie powinien chorować, niech da Ci się do końca wykurować a nie się w kolejkę wpycha... Z rehabilitacją to chodzimy, bo Ninka skraca prawy bok-to tak w skrócie -krzywy kręgosłup ma ;)No i kupa innych rzeczy ale to tam... już nie mówimy o tym, bo doła będę klepać.

Puki co sączę piwo, mąż gra w piłę, Nina wymyta śpi-wiem, że Torba jeszcze wstanie :cool2:i będzie znów esa teresa do 23 albo i lepiej...

EDIT:ZAPOMNIAŁAM DOPISAĆ
MŁA wiesz, ze termofor to jest dobry partner- zauważyłam jeszcze jeden plus jaki ma-a raczej nie ma-porannego wzwodu hahah

Venus ja Ci się nie dziwię, bo jak przypomnę kolki Ninki, ciążę do połowy rzygającą i w szpitalu...2 razy pobyt z Niną w szpitalu to mam stresa jak myślę o kolejnej dzidzi, poza tym, nie dojrzałam chyba do 2giej pociechy.

Ostatnia edycja:
Majeczka - no naprawde przykre, niektórych życie nie rozpieszcza
inka- tfu tfu oby ostatni nie byli pierwszymi, ja sie chętnie (na dzień dzisiejszy to chętnie) pierwsza ustawie w kolejke ale na rocznik 2014 albo 2015 :)
tofika- bo mi najbardziej pasuje różnica co 3 lata. Teraz mi sie to sprawdza a jak będzie w przyszłosci to też nie mam pojęcia...zdrówka dla Ciebie i dla M, mój też musi być poważnie chory żeby odpuścić robote
venus- dobrze ze masz kontakt z Mari. Uspokoiłaś mnie bo nie spałam wiele przez nią i sama miałam do niej już pisać na pv.

Mój dziś ma urodziny i imieniny. Rano tesciowa przyszła po Ole i sie pyta kiedy mu 100lat zaśpiewamy a on dziś po pracy pojechał na rehabilitacje a jutro do 13ej robi fuchę. Podumałam i zadzwoniłam potem do niej że zapraszam jutro na obiad. Tesciowa na to TO ON ZDĄŻY PRZYGOTOWAĆ ? chyba sie boi że ją otruję, :-D lepszy jest w te klocki no ale bez przesady !

Ostatnia edycja:
Netka kobieto zlituj się ;-) znów telefon czyszczenia wymaga :-) opluty został po raz kolejny :-)

Kupinosia najlepszego dla M!

Ja tez ostatnio myślałam o Marii bo trafiłam na jej posta na innym wątku. Ciekawe czy zdecydowała się na amnio? Bo ja jednak bym się zdecydowała...

Ostatnia edycja:
Dziękujemy bardzo za życzonka! :******
Misia z okazji "urodzin" nauczyła się pokazywać rączkami jak ptaszki robią furrrrrr :D

Kota, taki wynik testu mimo wszystko daje nadzieję, trzymam kciuki :)

Kupinosia, a Ty kiedy sprawdzisz?

Żabcia, chyba nikt nie będzie zaskoczony jak Maciuś pierwszy zacznie śmigać :)

Asienka, cudownie! :* Sama widzisz, że nie wszystko idzie pod górkę :)

Izu, miło zobaczyć Tymka! Niezły wąs! :D

Net-ka, czy ja wiem, czy to taka znowu zaleta...? ;p ;)

Czy ktoś ma jakieś wieści od Gosi? Mam nadzieję, że nie opuściła nas na zawsze :(

Mła,Dagne- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZYCH KSIĘŻNICZEK!!!! wszystkiego_najlepszego_dla_wszystkich_dzieci_tych_duzych_i_tych_malych_0.jpg

reklama
Do góry