reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka, powiem Ci, że bardzo mi smakowala, no i mojemu także:-) Ja wlewałam razem z tą "zalewą" z puszek (dałam po jednej z każdej zalecanej) i zrobiłam na bardzo ostro -pycha!!! Naprodukowało mi się tej zupy masa, więc się zastanawiam, czy nie zamrozić części..
A tak zmieniając temat..a jak Twoje wyniki krwi?
Asko- ja także jestem pod wrażeniem nowiny - uhahalam się nieźle:-D:-D
Netka, dla Twojej Ninki także buziaczek(tu prośba do Sergi, mogłabyś uaktualnić troszeczkę tabulkę:zawstydzona/y::-)?)
Żabcia, przyzwyczajasz Maciusia do ewentualnej siostrzyczki?:-)
Kota, ja chyba Martę na korepetycje ze spania wyślę do Twojego Q!!!!

reklama
Kupinosia, sprzedajemy linny stalowe i caly osprzet, niestety montazem sie nie zajmujemy. wiekszosc parkow linowych w PL sie u nas zaopatruje :)

Maxwell, Malenstwo, odkad Kuba skonczyl jakies 1,5-2 miesiace to tak pieknie spi :) choc oczywiscie zdarzaja sie liche noce, ale zawsze musi byc wyjatek do reguly, za to w dzien jak pospi w sumie godzine-poltorej to jest duzo.

dziewczyny nie uwierzycie Michał wstał dzisiaj o 7 o 19.30 zasnął i przez te ponad 12 godz. spał raz aż 10 minut:szok::szok: dochodzę do wniosku że jak pracowałam to nie byłam taka utyrana;p jeszcze po kąpaniu dałam mu czopka bo tą ostatnią godzine wył jak syrena nawet na rękach był płacz...padam;/

maxwell no pewnie niech się przyzwyczaja mam nadzieję że uda się żeby za roczek była siostrzyczka już z nami hehe :-)

Koleżanka malutką zabrała dopiero o 18-tej i tak sobie siedzimy z Maciulkiem i czekamy na wodę i młody idzie popływać w wannie :-) Mam nadzieję że dzisiaj Maciulek szybko zaśnie i pośpi ładnie nockę :-)

MAXEEL jak będę miała fotki to wrzucę.

KUPINOSIA gratki z okazji rocznicy, szczęścia jak najdłużej, ile już latek po ślubie??
My wczoraj 5 rocznicę bycia razem mieliśmy.

ASKO mój K sie tłumaczył jak Amelki nie chciał przebierać, że jeszcze go o molestowanie posądzimy, he he no rozwalił mnie zupełnie.

SOSNOWICZANKA ja też nigdy nie chciałam by ciął się bez nakładki bo myślała, że będzie wyglądał strasznie ale tak patrzyłam na niego dziś i nawet mi się podoba:-D

ŻABCIA powodzenia w starankach.

Dzieci śpią zmykam zaraz i ja.

maxwell nie wiem jak u Ciebie ale u mnie jest burza i podejrzewam, że na deszcz tak mały świrował...nie wiem czy wszystkie dzieci tak mają ale Michał jest strasznie wrażliwy na pogodę;p;p 20-25 stopni to mam aniołka w domu powyżej 25 mam przekichane ciekawe jaka będzie jesień i zima;p;p

sosnowiczanka, maxwell apetytu mi narobiłyście na tą meksykańską bo ja uwielbiam jeść na ostro;) chyba jutro zrobię;p

Milva, to dostałaś świetną cenę! :-) Jak będę swój sprzedawać mam nadzieję na podobną... zwłaszcza, że z melodyjką :D
Póki co skoczek jest aktywny i jeszcze się nie pozbywamy :)

No muszę powiedzieć , że jestem bardzo zadowolona, do tego sprzedałam też koło do siedzenia , tak więc mogę poszukać nowych zabawek :-D
Dziś przyszła kula hula;-)

Zapomniałam, że jest jeszcze Ninka dziś solenizantką!! Najlepszego!

asienka
- współczuję:no:
freiya- daj znac jak poszło!

Asieńka, u nas nie ma burzy, ale za to gorąc, że szok..teraz dopiero zrobiło się nieco chłodniej..
A zupkę polecam - naprawdę warto!!!:-)
Freiya, własnie, co u Ciebie? Jak po wizycie u ortopedy??
Dorotar, ale tekstem Twój walnął:szok::-) Mój obie dziewczyny kąpie, a ja je potem"kończę"..

reklama
maxwell no chciałabym no ale zobaczymy jak to wyjdzie z moimi nieregularnymi @ o Maciulka staraliśmy się 1,5 roku mam nadzieję że o 2 maleństwo pójdzie szybciej.

dorotar nie dziękuję :-)

Maciuś wykąpany właśnie cuduje z butelką z mleczkiem a ja siedzę z nadzieją że zaraz pójdzie spać bo marzy mi się dłuższa kąpiel :-)
Dziewczyny powiedzcie mi jak dbać o pierwszego ząbka ?? używać szczoteczki z pastą bo szczerze jestem zielona :-:)zawstydzona/y:

Do góry