dorotar110
Fanka BB :)
SOSNOWICZANKA jak tam wypad z koleżankami??? Jak mąż dał rady z małym???
ANUSIA ale masz teściową.
MŁA oooo mój też K straszny wędkarz.
Mnie też już wychodzenia z domu na drinka itp. jakoś nie kręcą.
ŻABCIA pisałam na fb ale powiem jeszcze raz, dobrze, że mały na głowę nie poleciał, że miałaś refleks i go złapałaś. J a to mam schizę jak moje dzieci w głowę się uderzą.
Dobrze, że znalazyście tą murzynkę z tel co za babsko wstrętne.
IZI udanego urlopu.
VENUS rozumię, ja gdybym miała możliwość też bym poszła na wychowawczy i posiedziała bym z dziećmi jeszcze w domku, ale niestety do wychowawczego trzeba mieć umowę a ja miałam tylko do dnia porodu. Mimo tych mniejszych pieniędzy ale bym poszła, pół biedy,że mam mamusię która mi dzieci przypilnuje bo jakbym miała szukać niani to nie opłacałoby by mi się szukać pracy po macierzyńskim.
NASTAZJA szybko wybij sobie z głowy te wyrzuty sumienia, bo tam dotrę do Ciebie i Cię do pionu postawię:-)
KOTA, VIOLETT, PHELANIA wszystkiego cudnego dla maluszków.
KOTA zazdroszczę 12 godzin snu.
ANUSIA ale masz teściową.
MŁA oooo mój też K straszny wędkarz.
Mnie też już wychodzenia z domu na drinka itp. jakoś nie kręcą.
ŻABCIA pisałam na fb ale powiem jeszcze raz, dobrze, że mały na głowę nie poleciał, że miałaś refleks i go złapałaś. J a to mam schizę jak moje dzieci w głowę się uderzą.
Dobrze, że znalazyście tą murzynkę z tel co za babsko wstrętne.
IZI udanego urlopu.
VENUS rozumię, ja gdybym miała możliwość też bym poszła na wychowawczy i posiedziała bym z dziećmi jeszcze w domku, ale niestety do wychowawczego trzeba mieć umowę a ja miałam tylko do dnia porodu. Mimo tych mniejszych pieniędzy ale bym poszła, pół biedy,że mam mamusię która mi dzieci przypilnuje bo jakbym miała szukać niani to nie opłacałoby by mi się szukać pracy po macierzyńskim.
NASTAZJA szybko wybij sobie z głowy te wyrzuty sumienia, bo tam dotrę do Ciebie i Cię do pionu postawię:-)
KOTA, VIOLETT, PHELANIA wszystkiego cudnego dla maluszków.
KOTA zazdroszczę 12 godzin snu.