reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kota ale wypas...nie ma co:szok: Może firma Gerber myśli, że o to właśnie chodziło? Kilka darmowych słoików, kasza plus śliniak i załatwione. Kij z nimi, ważne, że wiemy, że ich słoiki bezpieczne nie są.

Moja Ninka dziś dawała czadu w nocy, stękała i piszczała. Cała noc tak. 1 raz...myślałam, że to zęby ale ich nie widać.
Sosnowiczanka nie przejmuj się ;P moje dziecko już nie pamięta, że mówiło mamamamama, bo jest tylko tatatatatatata od miesiąca... A to ja zasługuję na mamamamamama, :-(bo jestem z nią 24 na dobę ale zazwyczaj tak jest, że mama od wszystkiego, od brudnej roboty a tata przychodzi z pracy i spija śmietankę, uśmieszki i tak dalej...:-D

reklama
To chyba taka faza rozwojowa z tym tata tata, a my mamusie zazdrosne;-)
mój mówi mama tylko jak płacze, wtedy jest mamaaaa nieee!

Kota no nieźle z tym Gerberem.Dziady jedne, jakbym była prawnikiem to bym ich pozwała.

U nas na mazurach dziś leje i ziąb.bartek ma katar i od rana nic nie chce jeść.dobrze chociaż źe humor ma ok.ostatnio jego ulubiona zabawa to włączanie światła, ja krzycze świeci świeci! a on się śmieje aż rechocze

Ostatnia edycja:
MAMO O kciuki oby problemy zdrowotne szybko was opuściły.

GOSIA oby interes wypalił.

KOTA no jasne jakoś muszą się tłumaczyć w tym Gerberze.

Kacperek dzisiaj u babci w pokoju się na czworaka przemieszcza i jak wyrypał głową o podłogę, ryku było co nie miara.
Wogule dziś w nocy się przebudziłam około 2północy, patrzę na miejsce obok gdzie zawsze mały śpi a jego tam nie ma, panika w oczach, podnoszę głowę a młody sobie smacznie śpi w poprzek w połowie łóżka, dobrze, że go K nogą nie przygniótł, codziennie wiem, że powinnam zacząć go uczyć spać w łóżeczku ale tak mi szkoda tam go odkładać.
A u mnie problemów ciąg dalszy, WIĘCEJ NA ZAMKNIĘTYM. Dodam tylko, że nie chodzi tym razem o K.. Trzymajcie kciuki za dobre wiadomości.

kota z tego gerbera to sobie chyba zarty robia!! to co oni kosci miela do dziecinnego jedzonka?? a gdzie tej wysokiej jakosci produkty?? wiesz ja to bym im to odeslala i napisala ze dziekuje im za te ich produkty i niech je sobie wsadza tam gdzie chca i ze nigdy wiecej nie kupie tego dziadostwa. Az brak słow dobrze ze nie kupuje gerbera obiadkow i teraz sie tez zastanawiam bo czasami deserki kupuje ich firmy.
mamo O zycze zdrowka dla Oskarka oby wszystko samo sie unormowalo:*
anusia oby wodniaczki u bartusia sie wchlonely
Inka i jak smakowalo Aleksemu jedzonko kota? no teraz to juz musimy i oczy miec w tylku hehe bo moje dziecie tez wszystko wklada do buzi
Moje dziecko tez ma faze na tata a mama tylko wtedy gdy jest placz. Wczoraj jak jadla kaszke to powiedziala jeszcze mniam:D
nikus sto lat dla lenki:*

Ostatnia edycja:
Olewam już Gerbera, naprawdę nie warto się denerwować, w sumie szkoda, że nie mam w sobie zapału i chęci, żeby to ciągnąć, w każdym razie między znajomymi i tutaj sprawę nagłośniłam, a po słoiki już się zgłosiła sąsiadka, ona powiedziała, że zrobi sobie z nich sos do makaronu na obiad :D
cieszę się, że Kuba je normalne posiłki, które ja mu gotuję, ze słoiczków mamy jedynie kilka deserów Hipp'a.

Mła, właśnie mija 2 tydzień od kiedy chodzę do pracy i mam od wczoraj kryzys, że za mało czasu poświęcam Kubinowi. Jak Ty się trzymasz? Maxwell, a Ty dzielna mamo? I inne dziewczyny pracujące?

Kota, ja jakoś nie przechodzę kryzysu, szybko obie z Emilą wpadłyśmy w rytm, rano machamy sobie "papapa" i grzecznie czekamy do tej 13:30. A dziś żeby mi nie było smutno 6 godzin w pracy odwiedził mnie Fabianek :)
Gerber faktycznie się popisał :D

No dziewczyny masakra! Ta stara pier... baba (teściowa) dała bartkowi do zabawy stary zegarek z peknietym szkiełkiem i teraz patrze a te szkło po całym dywanie rozwalone. Nie wiem teraz co robić czz on zjadł te szkło czy co

Ostatnia edycja:
Witam się i ja:)

Byłam dzisiaj u lekarza z małym bo się jakoś dziwnie spinał od rana myślałam że go znowu brzusio boli ale Pani dr zbadała i powiedziała że brzuszek miękki nic tam złego się nie dzieję. mam dawać dużo pić małemu przy tych zapraciach i wrazie konieczności czopek glicerynowy.

kota aale żal tego gerbera, co za pustaki...nie dziwię się że mają złe opinie skoro tak do ludzi podchodzą.

mamoO trzymam kciuki za Oskarka a Tobie kochana życzę dużo sił bo wiem co znaczy nieustanna pogoń po lekarzach i lęk o zdrowie bobasa:*

nikuss buziaki dla Lenki od Michasia:*

reklama
Kota- a miałam niedawno pytać o tego Gerbera, kpina jakaś.. Brak słów.

Ja dziś byłam w real'u bo są tam obiadki Hipp drugi za 50 % wiec wychodzi chyba 2,70 zł. Kupiłam mu mały zapas. Ale jeszcze muszę iść do rossmana po mleczko, bo w realu nie było bebilona 2. Ale już dzwoniłam do M. i on będzie czekał tam na mnie po pracy i razem wrócimy do domu.

Co do "mówienia" mojego synka, to też sie cofa. Mówił niedawno baba bubu mama, a teraz znowu tylko eeeeeeeeeeeeee i aaaaaaaaaaaaa i śpiewa sobie.
Idę robić mleczko i jedziemy na miasto..

Do góry