reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Izi, 39. Z góry dziękuję :* :D
Swoją drogą niedawno moja firma szukała umeblowanego mieszkania w Poz na Biuro projektu (pracują tam 2 osoby, które dzwonią po firmach). Szkoda, że się nie zgadałyśmy....

reklama
Dziewczyny, wiecie co dziś zrobiłam, zadzwonił mi budzi o 6:15, a ja go wyłączyłam i poszłam spać! Patrzę na zegarek a tam 7:05! (O 7 zwykle wychodzę), ale jestem mistrzem świata w prędkości i spóźniłam się do pracy tylko 5 minut :D

Agapa ja na spacer mogę dołączyć :D Tylko jest kilka "ale" - nie mam kijków, mam wózek, z wózkiem chodzi się wolniej no i pewnie z wózkiem ciężej dojechać (bagsem się do Ciebie jedzie czy jak samochodu nie mam to koniec? ) :-D

Hej.

A co tutaj takie pustki??
U nas nocka nawet ok, bo dzieci ladnie spaly za to ja mal bo mnie bolalo biodro i brzuch. Powinnam jakos na dniach dostac okres;/

Pogoda sie troche popsula, wiec jeszcze nie wiem co dzis bedziemy robily.

Freyia zdjecia sie juz laduja:)

Kota, Izi, Sosnowiczanka- Ja jak sie w pasę w jakieś buty to latami chodzę w jednych :-) no i tak dyżurnie mam kilka par...Zaoszczędzoną kasę przeznaczam na różne projekty. Taka forma wdzięczności do losu za to że moje dzieci nie głodują Aktualności - Hadiza - powrót do zdrowia w ośrodku leczenia niedożywienia

Freiya, Violett- super że miałyście możliwość spotkać sie w realnym świecie :-)

Izi-
Podobno ceny wynajmu spadły ? ja chciałam w końcu moim lokatorom zrobić podwyżkę ale już sama nie wiem...płacą terminowo, sympatyczni, bezproblemowi, nawet życzenia na święta sobie przekazujemy. Moja przyjaciółka przejeżdżając koło mojego bloku ma zwyczaj lukać w moje okna i tam zwykle ciemno wieczorami. Wiem że często wyjeżdżają, sami mówili a to dobrze jeśli chodzi o eksploatacje

Mła- jak Emilka teraz z kupkami gdy jest z babcią ? Przychodzą same bez huśtawki ? :-) Moja zwykle po śniadanku robi śmierdzącą niespodziankę, ale nie zawsze tak jest

Dzień dobry :biggrin2:

Dzisiejsza nocka o wiele lepiej bo Maciuś się nie budził tylko spał gorzej ze mną bo M mnie wkurzył przed północą i nie mogłam spać do 2 więc posprzątałam cały dom. O 5 mnie M obudził żebym zobaczyła jak nasz syn śpi z spał w samym dole łóżeczka w nogach zwinięty w kłębuszek i wzięłam go poprawiłam normalnie na podusię i spał.
Zaraz zbiorę się i pójdę po zakupy na obiad bo wczoraj niby byliśmy na zakupach ale nic na dziś na obiad nie kupiliśmy.
Może macie jakiś pomysł na obiadek na dzisiaj bo już mi pomysłów brak co zrobić.

dzień dobry,
odkąd wróciłam do pracy to mam takiego powera, że hej, wieczorami, jak Kuba już zaśnie, to mam swoją godzinę dla siebie i ćwiczę, albo rower, albo basen albo ćwiczenia "Skalpel" Ewy Chodakowskiej, masakra, niby czasu mniej, więcej pracy wysilku, ale takie mam nadwyżki energii, że szok!

Kupinosia, Kuba też zawsze robi kupę między śniadaniem, a obiadem, więc babcia sobie musi radzić, a pochwalę się, że od kilku dni sprawy "kupowe" załatwiane są na nocnik :)

Freiya, hehe, niezła sprinterka z Ciebie :)

Kota -prześlij mi trochę Twojej energii!!!:tak:
Ja mam takiego nerwa na wszystko i wszystkich w okół, mam już dosyć wymuszonej "pomocy" , każdy tylko na swój czubek nosa patrzy :no:

- dostaliśmy znowu "super" prezent od teściowej: śliniak różowy!!!!!!!!!!! , nie było innych kolorów podobno...zapewne z jakiejś promocji były, inaczej by nie kupiła

Sosnowiczanka- jak po wizycie? chyba nie położyli cię do szpitala , ze się nie odzywasz?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki wszystkim przesyłam pozdrowienia. Pamiętam o Was, ale się okazuje, że już trzeba wszystko planować w naszej chałupince! Zabiera mi to ogrom czasu, bo ja jestem wybredna i jeszcze niezdecydowana :)

Buziaczki dla dzieciaków!

Do góry