reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
sosnowiczanka ty też się nie stresuj będzie ok, właśnie mi przypomniałaś że na wrzesień muszę zapisać małego do chirurga na kontrole z tym wodniakiem i znowu stresu ehhh;/

agapa to podziwiam ja bym uszła może z 50 km i bym padła... tzn chodzić uwielbiam i chodzę szybko - nie umiem spacerować (!)ale problem polega na tym ze niestety mam felerne stopy ciężko mi upolować wygodne buty non stop mam pęcherze jakieś :) ostanio kupiłam sobie sandałki i przez pierwszy tydzień nic się nie działo jak w nich chodziłam a na drugi tydzień już miałam stopę w pęcherzach ;p

asko najlepszego dla Karolci:*

Ostatnia edycja:
Asko wszystkiego najlepszego dla księżniczki Karolinki :-)

Asieńka, Sosnowiczanka trzymam kciuki za wizyty.

agapa ładny dystans żeście przeszły :-)

Za nami nocka pełna pobudek Maciuś co chwilę płakał i siadał w łóżeczku dawałam mu smoka kładłam usypiał na 30 min i znowu pobudka i o 6,00 wzięłam go do siebie bo M poszedł do pracy no i jakimś cudem Maciuś dospał do 8,30 wtulony we mnie.
Moje dziecko od rana usiłuję zrzucić klatkę z chomikiem siedząc na sofie wspina się na boczne oparcie i ciągnie za klatkę a ja za Maciusia żeby zostawił i żeby nie spadł ale co chwila to samo niby idzie do mnie za za chwilę chomik zagrożony.
Maciuś nauczył się podnosić nogę na schodka tzn. podnosi ale na szczęście schodek jest jeszcze za wysoki, jak siedziałam na schodku i złapał mnie za palce i nic go nie podciągałam to wlazł na jednego spryciarz, muszę zagonić M żeby w końcu te bramki założył bo leżą w schowku tylko czasu brak.

Ulżyło mi troszeczkę jak napisałyście że Wasze dzieciaczki też uciekają i płaczą przy przewijaniu bo już myślałam że to moja wina i nie potrafię sobie z dzieckiem poradzić.

Hej:*
Dzisiaj wyspana bo poszlam spac po 22 a wstalam dopier po 9 bo P byl w domu wiec sie zajal dzieciaczkami:) W nocy Fabianek spal ladnie bo wsta tylko 2 razy wiec ok, a do Mariki wstaje P :)

Teraz juz ogarnelam pokoj i kuchnie, nakramilam dzieci a wlasciwie to Fabiana bo Marika je sama, i wpadlam na chwile.
Poźniej jakies zakupki, obiadekk trzeba zrobic i lece na spacerek z Freyia i Emilcia :)))

Izi przepraszam ze nie wstawilam jeszcze zdjec ubranek ale wczoraj nie schodzilam wkonuc do piwnicy, dzisiaj chyba tez mi sie nie uda wiec jak cos to dopiero jutro.
No to zaszalalas z butami:)

ww Sosnowiczka ale mialas butów:) Wszystkie sliczne:)

Oj Agapa tez bym poszla na pielgrzymke do Częstochowy.

Asienka, Sosnowiczka trzymam kciuki za wasze wizyty.Bedzie napewno wszystko ok:*

Dziewczyny masakra jakas, juz myslalam ze to krwawienie mi przechodzi po tych tabletkach co ostatnio gin mi dal a od wczoraj sie ze mnie tak leje ze szok. Nie wiem juz co robic, czy isc do innego ginekologa, czy dzwonic do mojego, który jest na urlopie? Mówil ze jak nie przejdzie to mam dzwonic, a on sie skontaktuje ze szpitalem i mnie przyjmną.. Tylko jak pójdę to zas mi tą spirale usuną :/
Moze powinnam czekac jeszcze trochę na dzialanie tych tabletek??? Biore je od piatku, czyli 5 dni... Wczoraj endokrynologa zapytalam o to to mi powiedziala ze to nie okres, bo okres trwa 7 dni i koniec, tylko poprostu krwawienie, i zebym szla do ginekologa a tak wlasciwie to ona by ma moim miejscu brala po 2 te tebletki co mi dal i moze by przeszlo... Tylko jak mam brac je po dwie jak to tabletki hormonalne (antykoncepcyjne) i jak je skoncze brac to zas bedzie okres...
Juz sama nie wiem co mam robic:-(

Sosnowiczka ja na Twoim miejscu bym poszla do innego lekarza i zobaczyla co on powie, jak cos poradzi to zastosowac sie jego rady a jak powie ze szpital to zadzwonic jeszcze do tego swojego i z nim to skonsultowac.

Sosnowiczanka ja bym na Twoim miejscu poszła jeszcze do innego lekarza skonsultować.

Moje dziecko tak marudzi że zaraz mi łeb pęknie nic mu nie pasuję. Łudziłam się że pójdzie spać no ale nie da rady a myślałam że wskoczę sobie do wanny i umyję głowę tu du..a muszę czekać aż łaskawie moje dziecko raczy skończyć marudzić pójdzie spać a ja się ogarnę i pójdziemy do miasta zapłacić council tax =/

reklama
Kochane wlasnie tak zrobie, dzwonilam do jednego lekarza, co ma nawet dobre opinie na necie umowilam sie i ide dziś na 18.45 kazał mi przyjsc, normalnie musialabym czekac ale powiedzialam mu jaki mam problem i przyjmnie mnie wiec nawet sie ciesze. Zobaczę co mi powie, a do mojego dr zdążę zadzwonic jeszcze. Wogole nie usmiecha mi sie wizyta w szpitalu :baffled: Dobrze chociaz ze M dzis zaczął sie urlop..

Do góry