reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Izi rozumiem ze na tą imprezę zakladasz te trzy pary butów :D Ja tez kocham buty, swego czasu naliczylam u siebie ponad 70 par... Hehe, znaczną część wyrzucilam, ale tez potrafię jechac do CH po spodnie a wrócic z kilkoma parami butów :baffled::zawstydzona/y:
A jak lokatorzy, zostawili porządek po sobie?

Maxwell endo nic mie nie konkretnego nie powiedział... Tak jest jak sie pojdzie na NFZ do lekarza :angry: dala mi tylko skierowanie na jakies inne badania i mam z nimi przyjsc za tydzien, no pojde, zobacze, ale cos czuję ze bede musiala isc gdzies prywatnie. A co do Zabrza, to nie znam wogóle, chyba nawet nigdy nie byłam...

Venus zdrówka dla Mikołajka :*

Inka kiedys pisalas ze idziesz do lekarza tego co zylaki leczy... Jak sie nazywa ten specjalista?

Agapa
długo spacerowalas z kijami?

Nastazja jesli wlosy są "do niczego" to najlepiej je sciąć i poczekac az sie zrobią "do czegoś" :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Sosnowiczanka Kochana ja tez mam tyle butów:( a niektore wcale na nogach nie były:):)

oto one;)
nie wiedziałam który kolor i wzięłam dwie pary:)
IMG_7563.jpgIMG_7559.jpgIMG_7560.jpg
i te do latania;)
IMG_7561.jpg

Sosnowiczanka lokatorzy niby sprzątali,ale mowiła ze umyła okna a nie umyła:(takze musze jakos tam jechac i posprzatac,no i tak doprawili łazienke ze wyszła wilgoc,bo zamykali po kąpieki łazienke i pewnie wentylacja cos niedawała rady:(

Bartek śpi, ale nie zasnął w łóżeczku-prawie , ale zaczął ryczeć niemiłosiernie i Tz nie mógł tego przeżyć , że taka krzywda się dziecku dzieje:sorry2:, wpadł na pomysł, że pomoże i go weźmie się pobawi!! - dziecko ledwo przytomne , ale to szczegół. Wzięłam go więc i pobujałam w wózku , po 3 minutach zasnął. Żeby nauczyć mego synka zasypiania samemu, to najpierw musiałabym się pozbyć wszystkich z domu:cool2:

U nas z przebieraniem podobnie, Bartek przewraca się na wszystkie strony, ucieka, jęczy, ale gorsze ubieranie ciuchów niż pieluszki.

Sosnowiczanka- i co z tym gościem z allegro?-odezwał się na twojego maila?
Nastazja- może czas na zmianę fryzury ;-)

Kota- jak dziś po pracy?

Idę zaraz spać, głodna jestem:-p, ale jakoś się chyba powstrzymam heh- dobranoc;-)

Aga, nie ma się na co skarżyć ;) U nas scenariusz zasypiania ostatnio podobny, tylko w nocy kilka pobudek. Zawsze więc mogłoby być gorzej ;) Dzisiaj nawet mieliśmy jedną pobudkę extra, bo wczoraj odwiedziła nas koleżanka z 5-cio letnim inżynierem, który nastawił budzik w stacji pogody w pokoju Miśki. M się zerwał w nocy i nie mógł dojść, co dzwoni, a jak już w końcu zrozumiał, to nie umiał wyłączyć i wyciągnął baterie :D

Żabcia, u nas też ostatnio przewijanie utrudnione, ale z reguły pomaga dodatkowy pampers dany do ręki, a jeszcze lepiej -opakowanie z nawilżanymi chusteczkami :)

Venus - wszystkiego kochanego dla Mikusia! :-*

Kota, mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej. Powiem Ci, że mi też raz było przykro, ale bardziej przez teściową. Na dowidzenia mówię Miśce "dawaj buziola",a ona wtedy akurat umyślała sobie, że zagryzie babci nos. Na co teściowa "hahaha babcię chce całować, a nie mamę". No comment :/ :(
Z tym przesikiwaniem to chyba trochę nietypowe, że aż tak. Może trzeba zapytać lekarza? Wiesz, może jakieś delikatne przeziębienie pęcherza, albo coś...

Nikuss, widać ta praca nie była dla Ciebie! :) Twoja czeka, tylko jeszcze o tym nie wiesz :)

Ostatnia edycja:
Sosnowiczanka- włosy są do niczego, nie wiem czemu, zawsze miałam takie miękkie, delikatne jak szczeniaczek.. Fajnie się układały, a teraz druty, sztywne, ehhh tragedia.

Milva- właśnie przeglądam jakieś fryzury ale boję się krótszych niż mam, nie wiem jakbym wyglądała.

Idę jeszcze się czegoś napić i spróbuję zasnąć, bo noc pewnie ciężka..

Dobranoc kochane :*

Co do allegro, właśnie skończyły się 2 moje aukcje. Sprzedałam kocyk i cienki kombinezonik w sumie za ponad 50 zł. Jestem zadowolona i kupię za to Miśce rogala do spania w foteliku samochodowym :) Wystawiłam jeszcze 2 inne aukcje, ale cieszą się mniejszym zainteresowaniem.

Izi, ale zaje...ste buty!!!! Też chcę!!!!!

Maxwell, Milva, Mła, dziękuję dziś było o niebo lepiej, Kuba się na mój widok uśmiechnął i zaczął biec w miejscu :)

Mła, z tym przesikiwaniem to jest trochę inna sprawa, już o tym rozmawiałam z pediatrą i nie mam powowód do zmartwień, Kuba po prostu dosyć dużo wody pije przed drzemkami i przed snem nocnym (oprócz tego w ciągu dnia już niewiele pije, ale przed snem obowiązowo) i dodatkowo jeszcze czasami się przebudzi w nocy i znów bierze kilka łyków wody. Zwykle tak wypija ok. 250ml wody, a w nocy nie zmieniam mu już pampków, bo nie chcę go rozbudzać, więc siłą rzeczy zdarzy mu się przesikać, szczególnie, że on śpiąc duuużo "spaceruje" po łóżeczku i się niesamowicie kręci. Pozostaje czekać aż w tego wyrośnie ;)

reklama
Izi ja tez kilku par nie mialam nigdy na nogach :baffled: Buciki super, najbardziej podobają mi sie te bezowe (szare?)

Milva znalazlam na allegro formularz do wypelnienie i wyslania do kupującego z przypomnieniem iz nie doszlo do zakonczenia transakcji czy tak jakos i wypelnilam i wysłałam, teraz czakam na odpowiedz...

Mła gratuluję sprzedaży :)

Agapa
godzina na początek to super wynik :)

Przed chwilą zgrzeszyłam i zjadlam orzeszki solone...:wściekła/y: A wszystko przez M, bo gdyby nie kupil to bym nie zjadła.
Alan spi, ja zaraz tez sie kladę, bo na rano do pracy, miłej nocki kochane:*

Dobranoc

Do góry