reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kota, z tym Gerberem nie ma chyba dla Ciebie satysfakcjonującego rozwiązania, bo sam zwrot kosztów to mało, a zapas ich produktów chyba Ci się raczej nie przyda ;)
Zapomniałam też napisać, że wierzę w Kubinka i na pewno będzie śmigał do listopada :)

Dorotar, co do kubka Lovi360 stopni, to ja kupiłam niedawno, bo była super promocja 2 za cenę 29,99 zł (drugi podarowałam jednemu kawalerowi ;)), ale jeszcze nie daję go małej, bo nie wierzę, że moje dziecko załapie o co chodzi. A Kacper już z niego pije?
Wiem że Dagne też miała podawać Kalince picie z tego kubeczka, ale nie wiem, jak im poszło.

Co do wstawania w nocy, to ja w tym tyg mam twardy sen i głównie wstaje M. Ja raczej od 4 mam "dyżur". Śmiać mi się z niego chce, jak narzeka, że mu Miśka dała popalić i ileśtam razy wstawał. A niech wie, jak to jest ;p

reklama
MŁA my jeszcze nie mamy tego kupka, kupię jak będę miała troszkę zbędnej gotówki:-D, bo jednak do tanich on nie należy. Promocja trafiła Ci się fajna. Kacper strasznie się rwie do naszych kubków, szklanek i talerzy.

dorotar ja daję biszkopciki ale te twardsze i Maciuś bez problemu sobie radzi odgryza większe kawałki mamla gryzie dziąsłami bo ząbków brak i zjada.

Pisałam posta a mój syn po cichaczu za moimi plecami stanął i stał przy sofie qrcze trzeba mieć oczy dookoła głowy.
A dzisiaj się śmiałam że przed Maciusiem nic się nie ukryję bo siedział niedaleko wózka podszedł do niego i nagle stanął i zaczął wywalać rzeczy spod wózka na podłogę heh.

Właśnie idziemy na spacerek pogrzać się troszkę ale gorąc ale i tak się cieszę :-)

Hej :)

Ja juz po pracy, bylam w przychodni oddac krew, teraz czekam na badanie, wynik ma byc w poniedzialek dopiero, a w przyszlym tyg do endokrynologa ide, bo ostatnio TSH wyszlo mi ponizej normy :baffled:
Wogole to jutro zas ide do gina bo po tych tabletkach co mi dal okres sie nie skonczył. Mam dzis 23 dzien okres, masakra jakas.. Musze isc jutro bo od poniedzialku moj gin ma 2 tyg urlopu.

Byłam tez wysłac paczke na poczcie :)

Wrócilam, nakarmilam Alanka i usnął, wiec chwila spokoju. Musze troche ogarnąc pokój bo wszedzie porozrzucane zabawki..

Dorotar ja daję Alankowi ciastka z hippa po 7 miesiącu, takie twarde. Zazwyczaj polowe pomamla a reszte wyrzuci..

Kota ja tez jestem bardzo ciekawa co ci z tego gerbera powiedzą.. Moze faktycznie dostaniesz jako rekompensatę zapas gerberków na cały rok...:eek: No informuj nas:)

Fajny ten kubek Lovi, ale Alan tez chyba nie dalby jeszcze rady z takiego pic. Wydaje mi sie ze nie ma co przyspieszac niczego na silę. Na wszystko przyjdzie pora i czas... Jedzenia w kawalkach tez jeszcze nie daję. Raz dalam sloiczek z kawałkami to sie zakrztusil (ale ząbków jeszcze nie było) I musialam wyrzucić.

witam sie i ja:)
u nas nocka taka jak wczoraj czyli kiepsak i teraz tez caly czas marudzenie:((
Violet to ci p zrobil nocna niespodzianke hhe zazdroszcze bo mojego A nie ma bo w delegacji a ja usycham hehe:p
sosnowiaczanka gratuluje sprzedanego chodzika:p a okresu wspolczuje:((
kota ja tez jestem bardzo ciekawa co ci odpowiedza z tego gerbera

Dziewczyny dajecie swoim dzieciaczkom np. biszkopty??/
Ja daję biszkopty. Narazie takie podłużne wcinał.

Mła jeśli twoje dziecko nie radzi sobie z kawałkami to lepiej nie dawaj , bo może być problem jak się zakrztusi. Moja Maja miała pół buzi zębów i musiałam jej rozgniatać widelcem bo sobie nie radziła. Zresztą do dziś ma malutki problem z gryzieniem np. skórki od chleba i musimy jej mówić żeby gryzła ząbkami.

Kupiłam kubek tomee tipee z ustnikiem ale kapek, może będzie się lepiej piło. Oglądałam lovi ale wydaje mi się że Emila jeszcze by nie złapała o co chodzi.

Ja daję ciastka z hippa te twarde albo zwykłe biszkopty

reklama
Dzieciaczki juz spia bo sie wymeczyly na dworku :) Szybka kapiel i obydwoje padli.

Mam do Was pytanie jak wasze dzieci spia w dzien??? moj Fabian dzisiaj pobil rekord niespania w ciagu dnia. Tak jak pisalam wstal po 7 usnal dopiero o 13;20 i spal az 40 minut;/ No i na dworze usnal po 18 i spal 20 minut i koniec spania. Wiec lącznie moje dziecko przespalo dzisiaj 1h. Nie musze mowic jaki byl padniety i marudny ale nie dalo sie go nawet uspac na rekach;/ Mam nadzieje ze to taka jednorazowa akcja bo chyba sie wykoncze. No i jeszcze Marika dzisiaj nie chciala isc spac na drzemke wiec tez nie spala;/

Malenstwo moj P uwielbia robic mi takie niespodzianki w nocy :) No i sam teraz stwierdzil ze po tych ciazach tyleczek mi sie zaokraglil i go to mega podnieca haha :) I jak patrzy to od razu ma ochote na przytulanki :p No a ze jak wstaje do Fabianka do lozeczka, czy go odkladam to jestem odwrocona pupa no to wychodzi jak wychodzi:)

Sosnowiczka daj znac jutro co powiedzial gin. Kurcze no tyle dni miec okres zalamka jakas;/
Smaruj sobie tez pod nosem mascia majerankowa jak zakupiliscie:) ja smarowalam i pomaga:p

A ja musze zjesc jakas kolacyjke i spadam spac bo jakas zmeczona jestem:)

Do góry