reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka, nic nie musisz drukować i wysyłać, z Konfiguratorze PayU po prostu klikasz "Zmień Ustawienia" przy okienku "Rachunek bankowy" i wpisujesz nr konta, a później klikasz w "Zatwierdź" w "Wypłatach". Zerknij na załącznik, zrobiłam Ci print screena :)

http://imageshack.us/f/404/payu.png/

payu.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Heja :*
Dzisiaj sobie pspalismy do 9:) Ale nocka byla prawie zarwana bo po 00 wstal Fabianek na jedzonko, pozniej wstal o 3 nakarmilam go i P sie przebudzil i mowi do mnie " Kochanie jak odkladalas Fabiana do lozeczka i zobaczylem Twoj seksowny tyleczek to teraz Ci nie dam spac" Wiec zaliczylismy nocne przytulanki:p A o 5 wstala Marika zadowolona wiec pokotlowala sie na naszym lozku po 6 odlozylam ja do lozeczka jej i padla :) No i obudzilismy sie o 9:) Tzn Fabianek wstal po 7 ale lezal kolo mnie na lozku a ja dosypialam:p

A u nas odwrtonie, moje dzieci jadly chetnie zupki mamusiowe a sloiczkow nie tkenly:) Marika to wogole plula sloiczkami dalej niz widziala:) A Fabianek tez juz zaczyna wiec jak je zupke to gotowanaprzez mamusie:)

Ehh Fabian od rana nie spi, a jest taki marudny juz ze szok ale narazie o spaniu nie mysli;/

Dzieki dziewczyny, tylko u mnie obok "numer rachunku" pisze "środki wyplacane przekazem pocztowym" i ponizej pisze "zmien ustawienia" i jak na to klikam to otwiera mi sie "formularz zmainy danych w payu" i tu wlasnie wydrukowac i wypelnic...

I chcąc sie pozbyc chodzika narobilam sobie roboty :baffled:

Violett to miałaś "udaną" nockę:sorry2:
Po zebraniu-uff...mam takie niefortunne miejsce, że siedzę vis a vis szefa, a jak on coś mówi, tłumaczy lub się wścieka to patrzy wprost przed siebie czyli na mnie, wtedy nieruchomo siedzę:rofl2:
Dobra zaraz zmykam porobić jeszcze dokumentacje wypadkowe przed urlopem i już prawie czuje zapach morza.

Zulka też chętnie wcina słoiczki ale nie ma problemu, aby zjeść moją zupkę również. Dzisiaj robię krupnik wiec będzie go również wcinać, tylko że ja miksuje wszystko łącznie z mięskiem dla niej.

Ostatnia edycja:
Agapa, Miśka nie jest chyba jeszcze na to gotowa :) Wczoraj patrzyła jak tato jadł gołąbki i dałam jej pojedyncze ziarenka ryżu - choć nie krzywiła się, to nierozgniecione do końca usunęła z buzi, tzn. wypchnęła językiem ;)
Dużo solisz? Tak jak dla siebie?

Moje dziecko w końcu poszło spać już mi sił brakowało bo wymęczony chwiał się ledwo co siedział ale spać nie chciał aż w końcu padł. Zawsze chodzi spać ok 9 -10 rano a dzisiaj padł prawie o 12.
Zaraz się będę szykować na spacerek bo myślę iść do parku na kocyk posiedzieć jak Maciejek wstanie i zje coś :biggrin2:

U nas Maciuś je ostatnio też od nas rosołek, pomidorówki troszeczkę zjadł itd. i nie miksujemy radzi sobie bardzo ładnie z większymi kawałkami makaronu,marchewki czy ryżu. Słoiczki je ale nie wszystkie grymasi czasami najbardziej podchodzi mu spagetti i potrawy z makaronikiem :biggrin2:

NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH MAŁYCH SOLENIZANTÓW SARUNI (majeczka) i ALEKSEGO (inka) :-)

uff Fabian wreszcie padl;/ No nie spal od 7 do 13;20 a juz byl taki zmeczny ze jak mu dawalam jabluszk przed spaniem to juz ledwo buzka mielil, potem szybki cyc i padl w lozeczku. Ciekawe ile pospi..

A ja jestem cykor i nie daje fabianowi nierozdrobnionych potraw:)

Ciepło dziś a do tego straszna duchota, całą noc lało a teraz wszystko paruje.
Ja w pracy, dziś coś się ruszyło na razie,aby nie zapeszyć, pomiędzy klientami próbuję was nadrobić, kawkę właśnie będę piła bo spać się chce. O 5 jak dziś się zbudziłam to myślałam, że jest oberwanie chmury, tak lało. Dzieciaczki w domku z babcią, moja Melunia ma ostatnio etap wielkiej miłości, okazywania uczuć i całowania i cieszę się, bo jeszcze nie dawno wszystkie czułości były na nie, a jak jeszcze do przedszkola chodziła to tylko buziak w polik i uciekała, mały zachwycony jak się go do łóżeczka włoży i stoi ale jeszcze tak nieporadnie bo mu dupka śmiesznie lata. Wczoraj K miał imieniny w sobotę grilla robimy a w środę ma urodzinki 30, uff już jak ten czas leci, jejku strasznie.
Jejku dziewczyny jestem w szoku, równe 3 lata temu w swoje imieniny była chrzczona moja chrześnica, ona jest równolatka z moja Amelką, tylko 2 tygodnie różnicy i tak mi się przypomniało jakby to było wczoraj jak Amelka nie chciała się urodzić sn i zrobili cc, potem mi ja pokazali i pomyślałam, że wygląda jak mała kosmitka a tu już mam 2 dzieci i to młodsze ma już prawie 8 miesięcy. Szok czy wam czas też tak szybko leci??? Kiedyś to chyba tak nie pędził ten czas.
A byłam w poniedziałek w studio zanieść zdjęcia do wywołania i dzis byłam po nie i pani fotograf przywitała mnie miłymi słowami O IDZIE MAMA TYCH ŁADNYCH DZIECI. I porozmawiałam sobie z panią i ona stwierdziłam, że z ta naszą panną to będziemy mieć problem bo taka śliczna i że widać też ten łobuzerski błysk w oku, to się do niej usmiałam, że już niezła rozrabiaka z niej. Jak to po zobaczeniu człowieka nawet na zdjęciu można rozpoznać jaki ktoś jest he he.

MŁA niestety nigdy nie używaliśmy u nas takiego rogala.
Powodzenia w sprzedaniu na allegro

VIOLETT my mamy albumy dla dzieci z różnymi wpisami, z obrączkami ze szpitala, ze zdjęciami ale pudełko też utworze.
Dobry tekst P w nocy:-D

AGAPA masz rację zapewne gdybyś zrobiła takie pudełeczko teraz Mikołajowi to pozostałym dzieciom byłoby pewnie przykro.
Ja też słoiczków już nie kupuję, jeśli już to tak jak mówisz na wyjazd.Ach opał, nas teraz czeka kupno przynajmniej tony węgla i potem może następnej we wrześniu, zobaczy się bo w między czasie jeszcze fotelik trzeba będzie nowy kupić.
Może zacznij piec domowe ciasta na zamówienie.Parę groszy by wpadło.

MAJECZKA, AGNIESIA, INKA, WITCH wszystkiego dobrego dla maluszków.

NASTAZJA szkoda, że i tę pracę nie zadzwonili.

NIKUSS przykre z tymi pracami u was, trzymam kciuki by coś sie poprawiło.

FREYA a może kup Emilce kubek LOVI360 jak niekapek jej nie pasuje. Taki o LOVI

SOSNOWICZANKA dobrze, że chodzik sprzedany. A u mnie K jakiś nienormalny chyba apropo chodzika, ledwo Kacper od piątku staje w łóżeczku, dupka mu jeszcze lata a ten już chyba 3 raz mi mówi, żeby przynieść chodzik z piwnicy (pierwszy raz jak o tym wspomniał to powiedział, że trzeba mu kupić chodzik ale oświeciłam jaśnie tatę, że chodzik jest w piwnicy bo Amelka miała-dostała od znajomych po ich córeczce), by nauczył się szybciej chodzić, no zesz ale mi ciśnienie podniósł, ledwo dzieciak zaczął stawac a ten już mu chodzić karze, to mu powiedziałam, żeby wrzucił na luz i chodzika z piwnicy nie przyniosę i po co się tak tego tematu czepia skoro on Kacpra nie pilnuje i jemu nie przeszkadza przecież jego niechodzenie w ciągu dnia. No co za człowiek z tego K.

EWKA my też jeszcze zupki miksujemy, mały nie ma zębów jeszcze.

Dziewczyny dajecie swoim dzieciaczkom np. biszkopty??/

reklama
Ja już całkowicie zrezygnowałam ze słoiczkowych obiadków, sama gotuję Kubie, ale z nim nie ma problemu, zje wszystko co mu dam :) Słoikowe owoce jeszcze kupuję i tylko Hipp Bio.
A jeśli mowa o słoiczkach, wczoraj kurier Nestle zabrał słoik Gerbera z kością. Ciekawe jak się rozwinie ta sprawa. Mają mnie informować na bieżąco o wynikach testów laboratoryjnych.

Do góry