Kota to niech Twoje ręce odpoczywają póki mogą, Emi jest grzeczna z tatusiem i pięknie się bawi jak jestem w pracy ale jak tylko wracam to wydaje dziki okrzyk, żeby mogła to by biegła i nawet do toalety muszę ją zabierać ze sobą.
reklama
kota-behemota
Q & H team
Freiya, ciekawe jak to będzie jak wrócę do pracy, kurcze to już za tydzień...
R
rojku
Gość
Kota Aniela też tak "lunatykuje". Kiedyś jak miała gorszą noc spała z nami i takie piruety odstawiała, że ja nie pospałam A na brzuchu śpi teraz bardzo często. Czasem tak jak Maciuś też otworzy oczy tak szeroko jakby pobudka była, ale ma taki nieobecny wzrok i po sekundzie opadają powieki i śpi dalej.
Dziewczyny ja też już mam stresa przed powrotem do pracy, chociaż to dopiero we wrześniu...
Dziewczyny ja też już mam stresa przed powrotem do pracy, chociaż to dopiero we wrześniu...
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Dziewczyny wy macie stres przed pojsciem do pracy ,a ja mam stresa jak od wrzesnia bedziemy życ(( chyba wolalabym isc do pracy ...Kurcze az sie boje wrzesnia w sierpniu juz dostaje ostatnia wyplate nie wiem jak to bedzie...Juz mam przyznany wniosek o Urlop Wychowaczy narazie wzielam na rok i zobaczymyI czasem zaluje ze nie mam tesciów inaczej by sie wszystko potoczylo.ehhhh...dobra szykuje sie na solarium (chociaz humor sobie poprawie
Phelania
Izi85- napewno zauwazy jak sie zawezmiesz w pierwszej fazie która trwa ok 5-6 dni schudłam 4kgz ta praca patrzylam (dodatkowa) ale wszystko tragedia...Chcialam byc konsultatka Marizy ale niestety pieniadz bardzo bardzo maly Po to sie ma M zeby utrzymywal cala rodzinebede przezywac we wrzesniu jeszcze jest caly sierpien ,chrzciny młodego,teraz wyjazd jak to sie mowi trzeba byc dobrej mysli)))
Phelania
Izi - napewno od 1 sierpnia zeby miec równy miesiac na kalendarzu ale teraz to juz nie ma co musze!!! chyba znów zaczne prowadzic blogw jakis spoób piszac pomagasz sobie w trudnych momentach Na nowo zaczne mam nadzieje ze jakies 5kg poleci do 19 sierpnia
dorotar110
Fanka BB :)
TOFIKA odpoczywaj u mamy, nadrobisz nas później.
270... współczuję, jak ona tak mogła, oj tak najlepiej na swoim.
FREYIA dobrze, ze pierwszy dzień w pracy super, o nastroiłaś mnie na te placki z kurczaka, a nie pamiętasz na której stronie w odpowiednim wątku to było.???
PHELANIA udanego wyjazdu.
Obyście dali radę żyć na poziomie od września.
MALEŃSTWO, SOSNOWICZANKA udanych chrztów jutro i pogody.
KOTA tak tak mój mały tez przez sen sie podnosi.
Wytrzymania zz teściami.
Ja w pracy, jeszcze troche i wychodzą, troszkę popracowałyśmy dziś. Potem zakupki szybkie i czas dla dzieci. Od wczoraj wieczorem moja Mela płacze bo sobie ubzdurała, że ona chce mieć Piotrusia Pana i nie ma szans jej przetłumaczyć, że to fikcja i że on tylko w bajce jest, ale to płacz niesamowity jest.
A nie wiem czy wczoraj pisałam o tym, Kacperek wczoraj stanął sam w łóżeczku-zdolniacha.
270... współczuję, jak ona tak mogła, oj tak najlepiej na swoim.
FREYIA dobrze, ze pierwszy dzień w pracy super, o nastroiłaś mnie na te placki z kurczaka, a nie pamiętasz na której stronie w odpowiednim wątku to było.???
PHELANIA udanego wyjazdu.
Obyście dali radę żyć na poziomie od września.
MALEŃSTWO, SOSNOWICZANKA udanych chrztów jutro i pogody.
KOTA tak tak mój mały tez przez sen sie podnosi.
Wytrzymania zz teściami.
Ja w pracy, jeszcze troche i wychodzą, troszkę popracowałyśmy dziś. Potem zakupki szybkie i czas dla dzieci. Od wczoraj wieczorem moja Mela płacze bo sobie ubzdurała, że ona chce mieć Piotrusia Pana i nie ma szans jej przetłumaczyć, że to fikcja i że on tylko w bajce jest, ale to płacz niesamowity jest.
A nie wiem czy wczoraj pisałam o tym, Kacperek wczoraj stanął sam w łóżeczku-zdolniacha.
reklama