reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kota to niech Twoje ręce odpoczywają póki mogą, Emi jest grzeczna z tatusiem i pięknie się bawi jak jestem w pracy ale jak tylko wracam to wydaje dziki okrzyk, żeby mogła to by biegła i nawet do toalety muszę ją zabierać ze sobą. :-D

reklama
Kota Aniela też tak "lunatykuje". Kiedyś jak miała gorszą noc spała z nami i takie piruety odstawiała, że ja nie pospałam :p A na brzuchu śpi teraz bardzo często. Czasem tak jak Maciuś też otworzy oczy tak szeroko jakby pobudka była, ale ma taki nieobecny wzrok i po sekundzie opadają powieki i śpi dalej.

Dziewczyny ja też już mam stresa przed powrotem do pracy, chociaż to dopiero we wrześniu...

Dziewczyny wy macie stres przed pojsciem do pracy ,a ja mam stresa jak od wrzesnia bedziemy życ:((( chyba wolalabym isc do pracy ...Kurcze az sie boje wrzesnia w sierpniu juz dostaje ostatnia wyplate nie wiem jak to bedzie...Juz mam przyznany wniosek o Urlop Wychowaczy narazie wzielam na rok i zobaczymy:sorry2:I czasem zaluje ze nie mam tesciów inaczej by sie wszystko potoczylo.ehhhh...dobra szykuje sie na solarium (chociaz humor sobie poprawie:cool2:

Phelania nie martw sie cos znajdizesz ze spokojem,może jakies robótki w domu praca przez internet??
Ja chce zaczac teraz dukana:) bo dzis moj M pojechał na 3 tyg. i chce zobaczyc czy zauważy:p

Izi85- napewno zauwazy jak sie zawezmiesz w pierwszej fazie która trwa ok 5-6 dni schudłam 4kg:)z ta praca patrzylam (dodatkowa) ale wszystko tragedia...Chcialam byc konsultatka Marizy ale niestety pieniadz bardzo bardzo maly :) Po to sie ma M zeby utrzymywal cala rodzine:cool2:bede przezywac we wrzesniu jeszcze jest caly sierpien ,chrzciny młodego,teraz wyjazd jak to sie mowi trzeba byc dobrej mysli:))))

Phelania dokładnie trzeba byc dobrej mysli,dopiero lipeic takze masz czas,a nie ma co martwic sie na zapas...
To kiedy zaczynasz Dukana;)

Izi - napewno od 1 sierpnia zeby miec równy miesiac na kalendarzu :) ale teraz to juz nie ma co musze!!! chyba znów zaczne prowadzic blog:zawstydzona/y::zawstydzona/y:w jakis spoób piszac pomagasz sobie w trudnych momentach:) Na nowo zaczne mam nadzieje ze jakies 5kg poleci do 19 sierpnia:cool2:

TOFIKA odpoczywaj u mamy, nadrobisz nas później.

270... współczuję, jak ona tak mogła, oj tak najlepiej na swoim.

FREYIA dobrze, ze pierwszy dzień w pracy super, o nastroiłaś mnie na te placki z kurczaka, a nie pamiętasz na której stronie w odpowiednim wątku to było.???

PHELANIA udanego wyjazdu.
Obyście dali radę żyć na poziomie od września.

MALEŃSTWO, SOSNOWICZANKA udanych chrztów jutro i pogody.

KOTA tak tak mój mały tez przez sen sie podnosi.
Wytrzymania zz teściami.

Ja w pracy, jeszcze troche i wychodzą, troszkę popracowałyśmy dziś. Potem zakupki szybkie i czas dla dzieci. Od wczoraj wieczorem moja Mela płacze bo sobie ubzdurała, że ona chce mieć Piotrusia Pana i nie ma szans jej przetłumaczyć, że to fikcja i że on tylko w bajce jest, ale to płacz niesamowity jest.

A nie wiem czy wczoraj pisałam o tym, Kacperek wczoraj stanął sam w łóżeczku-zdolniacha.

reklama
Phelania ja tez chciałabym od równego miesiaca,no ale ja nie chce czekać,bo M wraca koło 10 sierpnia wiec bedzie coraz mniej czasu:)

Do góry