dorotar110
Fanka BB :)
VIOLETT no niestety tutaj też nie mam podstawy = % tylko sam %, u mnie i nie tylko u mnie bo wiem, że nawet w Wawie tak jest, że w 99% salonów dają tylko %, nawet jak w Warszawie są ogłoszenia, że dobra stała pensja + % to tak naprawdę pic na wodę i dostaje się tylko %, trzeba mieć naprawdę szczęście by znaleźć pracę ze stałą pensją. Przed ciążą z Amelką miałam takie szczęście bo znalazłam salon gdzie gościu dawał na godzinę bo otwarcie powiedział, że jest mało roboty a salon był krótko na rynku. Ostatnio z tego salonu się do mnie odezwano i zaproponowali mi pracę i albo 40% albo na godzinę ale praca tylko do września a potem co ja zrobie, no i dużo dalej niż mam teraz do pracy, a tu będę miała miejsce, oby tylko praca się ruszyła i zaczeli ludzie przychodzić, ależ się rozpisałam.
MARI znajomi mają dziecko z ZD i są naprawdę szczęśliwą rodzinką, mały ma obecnie 3 lata i jest cudownym dzieckiem. Co nie oznacza to, że Wam tego życzę, życzę Wam jak najlepiej i oby okazało się, że maleństwo jest w pełni zdrowe.
MARI znajomi mają dziecko z ZD i są naprawdę szczęśliwą rodzinką, mały ma obecnie 3 lata i jest cudownym dzieckiem. Co nie oznacza to, że Wam tego życzę, życzę Wam jak najlepiej i oby okazało się, że maleństwo jest w pełni zdrowe.