reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hej dziewczyny :-)

U nas się robi pogoda słoneczko świeci a ja się zbieram na car boot a moje chłopaki jeszcze śpią i jestem w szoku że Maciulek jeszcze śpi no ale wtulił się koło tatusia i jest mu dobrze :-)
Uciekam się malować wpadłam tylko na chwileczkę :-)

asko Wszystkiego najlepszego dla księżniczki Karolinki z okazji 6 miesięcy :-)

MIŁEJ NIEDZIELI :-)

reklama
Ja dziś jestem taka zdechła, że nie wiem jak się zajmę dzieckiem. Nie miałam siły nawet wózka pchać, a jeszcze taki upał się dziś zapowiada. Basenik czeka w gotowosci.. :tak: A tak czytam i czytam i chyba tylko Adaś jeszcze zębów nie ma.

asko- wszystkiego naj naj dla imienniczki mojej córki :))

U nas straszny upał, aż z domu nie chce się wychodzić tak praży słonko. Co to będzie o 12-14 godzinie, masakra.

Mnie raczej dziwi brak zęba, bo to co ostatnio Adaś wyprawia, to byłam pewna że wyjdzie zębol. Ewidentnie go męczą. Strach się bać jak serio będzie wychodził, chyba mnie zagryzie.
Młody sie popluskał, zjadł obiad i śpi..

Dzien dobry!
u nas tez goraco... ale nie az tak bardzo - jest okolo 28 stopni....
Asko - sto lat i zdrowka dla Karolci!
Tofika, moze cie zawialo, albo ndwyrezylas sobie jakis miesien... oby jak najszybciej minelo!
Maly ma juz 2 zeby i czasem zdarza mu sie mnie ugryzc (lzy staja w oczach)....
Robie krokiety z suszonego, solonego dorsza... zobaczymy co wyjdzie (kolega przywiozl ten lokalny specjal z Portugalii)....
Milego dnia!

Hej dziewczyny,

witam się po super spędzonym weekendzie u znajomych!! Zrelaksowalam się jutrem, trzymajcie kciuki żebym wychodząc jutro do pracy nie plakała zbyt mocno :-D
Asko - najlepszego dla Karolci! Kolczyki świetnie się prezentują!
Mła - powodzenia jutro!

Byliśmy u znajomych ktorzy mają miesięcznego synka...ja już nawet nie pamiętam jak się wtedy moja Lenka zachowywala!

Czekam aż upał przestanie doskwierac i jadę po jakieś buty w których można pokazać się w pracy! Chyba, że któraś z Was ma jakis sprawdzony sposób jak wyczyścic zamszowe buty (i nie jest to szczoteczka do czyszczenia zamszu z Baty!)

miłej reszty niedzieli!

Heja..
U nas 36 stopni w cieniu, a ja zdycham..katar, jak stąd do Berlina..Dziewczyny miały jeszcze do południa, ale im jakoś w miarę przeszło, a za to u mnie masakra:-:)-:)-(
Tak, że nawet nie próbuję nadrabiać..najwyżej jutro..
Tylko chciałam życzyć Karolince od Asko i Mikołajkowi Venus najlepszego na te pół roczku!!!
Miłego popołudnia, a ja zmykam do łóżka...

reklama
Dzien dobry
Venus, Asko najlepszego dla Mikiego i Karolci!
Ja wydelegowałam M i Młodego do dziadków a sama się uczę!
Mam dość! Jeszcze 3 godz i koniec!
W końcu dzis finał! Są rzeczy ważne i ważniejsze :-)
Pogoda piękna a ja cały dzien na ogrodzie! Przydałoby się opłacić zanim nad morze pojadę no ale nie daje rady na słońcu więc wyglądam jak córka Młynarza!
Miłej niedzieli

Do góry