reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

2701..-współczuję sytuacji na pasach..co za babsko!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sosnowiczanka, gratuluję pierwszego ząbka;-)
Kupinosia, oby szybko i bezboleśnie Oleńka przeszła przez tą ospę!
My po spacerku, dziewczyny już w swoich łóżeczkach, a mój patrzy na mecz.;-) Mam free:-)

reklama
270... ja to bym chyba jeszcze policję wezwała, by laska dostałą mandat choć...
Asko -też myślałam o turkusowym sznureczku, teraz już jestem pewna , że go wybiorę:tak:tylko nie wiem kiedy hah:-p

Bartek niby spi, ale ciagle się wybudza, siedzę i go bujam już godzinę :baffled:

Moi spią, więc zajrzałam do Was.., ale nie dam rady wszystkiego przeczytac...
z tym odciaganiem mleka to przyszło mi do głowy żeby sprawdzic czy nie mam braków, ponieważ Lenka pożera wzrokiem słoiczki z jedzeniem..jak tylko zibaczy słoiczek wyciaga rączki i marudzi (-może nie będe dosadniej nazywac tych miłych dźwieków jakie wydaje z siebie) żeby jej dac...i je z duuuzym apetytem...co akurat jest ok.
A poza tym dzisiaj moja mała pierwszy raz podciagnęła sie sama do stania trzymana za rączki...ale na razie przystopujemy z tym chyba że sama skorzysta ze szczebelków w łóżeczku w kótrym jednak za bardzo nie chce przebywać.
Przez proby odstawienia jej do wlasnego łóżeczka mam wrażenie że ona się nabawia jakiejś traumy bo dzisiajszej nocy obudziła się z przeraźliwym płaczem a potem kiedy juz przeniosłam ja do nas, cały czas trzymała mnie rączka za koszulkę przez sen . Dzisiaj jak zasneła po godzinie się obudziła z płaczem i mąz próbował ja ululac ponownie ale tak bardzo histerycznie zaczęła płakac że musiałam ja wziąć na ręce i od razu byl spokój. Z trudem ja odłozyłam...Czuje że będzie jednak dłuższa zabawa z tym odstawianiem jej do własnego łózka...
Sosnowiczanka, rozbroiłas mnie z ta Waśniewska na rurze w Krakowie...czasami boje się otwierac lodówke bo otworze ja kiedyś i kogo zobaczę?:-)
asko, oby wszystko skończyło się dobrze z Twoją teściową...
Asieńka, nie bardzo wiem co za soba niesie taki wodniaczek, ale mam nadzieję że się wchłonie, zniknie, po prostu niech Twój synus będzie szybko zdrowy.
Mła, to się urządziłas w tym trójkącie..., przynajmniej nie czujesz się wyobcowana:-), gdzie nie spojrzysz tam Swój...my jeszcze za czasów narzeczeńskich mieszkalismy w bloku naprzeciwko tesciów,było wesolo... tesciowa nam mieszkania pilnowała i... samochodu i nie tylko...oj pilnowała:-) i to cakiem bezinteresowanie i z własnej inicjatywy...

Ostatnia edycja:
milva sorki z pospiechu napisałam papayka, podu.pcyło mi się:) oczywiscie odpisywałam Tobie, wiesz co turkusowy jest naprawdę sliczny zdjęcie nei oddaje jego uroku i tej soczystosci, ale podoba mi się tez delikatnosc miętowego i szarego, miałam wybrac inne ale przez przypadek mi się kliknęło na ten szary.. a nie załuje:) , wiem ze to groszze nie kosztuje ale warto sobie takie coś sprezentować. Choć u mnie wydatek był *3, ale stwierdziłam ze nie bede za kazdym razem placic po 20 za kuriera:)

Dobry wieczor,
u mnie znow dopiero wieczorem chwilka wolnego....
Aga, najlepszego dla Olenki!
27012 - straszne... wspolczuje tych nerw... mysle, ze zareagowalabym podobnie... dobrze, ze nic sie nie stalo....
Asko, oby operacja sie powiodla i nic wiecej nie trzeba bylo robic! A Lilou sliczne!
Sosnowiczanka, gratulujemy zabka!
Kupinosia, zdrowka dla Olo!
Mla, przepisy super... moj faworyt krokiety.... mniam....
Dorotar - moj maz podobnie reagowal na zupki... ale juz jest lepiej...

Dobry wieczór
Ja cały dzien u mamy więc miałam mało czasu zeby pisać,poza tym Mlody strasznie marudny no a jutro mamy szczepienia i to aż 3!!! Nie wiem jak to zniosę bo jeszcze zęby idą...
Asko śliczne lilou!!
Mła no to masz ciężki orzech do zgryzienia... Tak powiedzieć teściowej by jej nie urazić!! Hmm czy to w ogóle możliwe??
Kota myśle ze fajnie to rozegrałaś z opiekunka i mamą! Niby obcy w domu ale pod kontrolą mamy!
Rojku faktycznie trzeba pomyśleć o wątku koncepcyjnym :-) :-)
Kupinosia oby Kasię ospa ominęła!

Dalej już nie wiem co komu! Wybaczcie!
A teraz pora na mecz :-) druga połowa i nadzieja na wygraną Hiszpanii

Asko- wrzuć prosze fotkę tej drugiej wersji gdzie rzemyki ładnie wyszły, może i ja sie skusze ;-)
sosnowiczanka- gratuluje ząbalka !

Ja dziś robiłam z młodą ciasto. Przepis z biedronkowej gazetki "salceson" na słodko. Nawet niezłe tylko cukru mogłam dać mniej.

O Waśniewskiej jakaś dziennikarka napisała książke było o tym w DDTVN

Papayka, dziękuję :* i cieszę się :) Odkryłam w sobie pasję ale o 20 lat za późno :D

Tofika, a mnie się wydawało, że teściowa się nie interesuje, aż do momentu kiedy zdarzyło jej się chlapnąć raz i drugi - a to, że jak M wraca to ja zaraz jadę do sklepu, a to że widziała mnie w takiej ładnej spódnicy... ;p Ale klucza to ona przez 8 lat nie dostała i chętnie bym tak to zostawiła. Tylko teraz chyba już się nie da ;)

Sosnowiczanka, przepraszam ;p Ale rabarbarowy upiecz sama, a jak się nie uda, to możesz pozwać mnie do sądu :D

reklama
Mła nie ma mozliwosci zebym wziela sie za pieczenie ciasta :D Przyznam szczerze ze nigdy, przenigdy nie upieklam nic, jedynie sernik na zimno :sorry2:, no ale to nie pieczenie :)

Oglądam sobie meczyk, tez liczę na wygraną Hiszpani.

Młody nie chce spac, a to wina mojego M , który go uspil po poludniu gdy bylam w pracy i spal do 18... Teraz M sie dziwi ze Alan spac nie chce.. Ah,

faceci...http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/ba...-tanczyla-na-rurze-w-klubie-go-go_265658.html

Ostatnia edycja:
Do góry