reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Mla w domu to pikuś, teraz z dzieciakami przebywam czasem ponad pół dnia na działce, i nei chcę żeby ją tam przewiało, niby jak nie śpi to urzęduje na kołdrze i kocu- i wpierdziela trawę jak tylko do niej się do turla. Ale jak chce spać to kładę ją do wózka i wywoże gdzies w kąt żeby reszta dzieciaków jej nie obudziła.. a ona jak ma ciszę to potrafi spac i 3 h!!! no a potem plecki wilgotne.
aaaa i wygrałaś chojco na patyku;p :) - nie pytaj co to bo nie wiem:) mój mąż mi tak zawsze mówi jak wspominam że coś mi się należy;p

reklama
Dziewczyny sorki ze tak tylko z doskoku, Benio nadal chory, jutro jezeli sie nie poprawi to IDE do lekarza bo cos nie teges z jego gardlem skrzeczy jak nie wiem co.

zabcia zadzwoncie rano do przychodni I powiedzcie ze to jest emergency, sciemnij ze malutki jest niespokojny i chce rozdrapywac to, dolacz temperaturu I musza was przyjac. Moon zdaniem jest to pokrzywka, moze Na nowe mleko? Albo jakis nowy sloiczek? Pisza ze w ciagu 24 godzin powinno ustapic ale jezeli alergen jest czynny to tylko Leki anty-histaminowe. W kazdym bad razie emergency appointments sa zawsze dostepne I musza was wcisnac, do SZPITala nie jedz bo bedziecie czekac 3 godziny. Sa tu w anglii inne mozliwosci. Jezeli np teraz zadzwonisz do przychodni beda zamknieci ale sekretarka poda Numer Na tak zwane out of hours nhs practice, mozna tam zadzwonic, podadza najblizszy wam adres I w razie gdyby rano do lekarza was nie przyjeli to po 19 wieczorem zarejestrujcie sie Na Numer podany w waszej przychodni. Mam nadzieje ze zwiezle to wytlumaczylam, jakby cos to pisz albo jak potrzeba pomocy to moge wam zadzwonic ;)

Dziewczynki, mój mały skoczek na zamkniętym :)

Tofika, wszystkiego najlepszego dla Lenki! To już 7 m-cy! Jak ten czas leci.... :)

Wszystkiego najlepszego dla Lenki :) Jak patrzę na te wszystkie nasze dzieciaczki to jestem w szoku jak ten czas leci. Pamiętacie okres porodów? Wszystkie się zastanawiały której będzie teraz kolej i tylko czekałyśmy na wiadomość na sygnale. Wspominam to z łezką w oku:)

Sosnowiczanka, cóż za niesprawiedliwość! ;p ;) To ona nie dała mi spać, ale film ze skoczka jest z przedwczoraj. Wczoraj to ona już wiedziała co się dzieje i cieszyła się w trakcie podskakiwania ;)
A ja obudzona zdążyłam ściągnąć i namoczyć firanki, przeglądnąć ciuszki od koleżanki, przygotować ciążowe dla innej koleżanki i wyciągnąć moje jeansy z okresu hossy (czytaj rozmiar 34 w górę :/ i mam tu na myśli 34 dla jeansów, czyli 44 w zwykłej numeracji...), które mam zamiar wystawić na allegro. Czuję powrót do pracy jak nic ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry