reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Żabcia to u was nie ma prywatnych gabinetow pediatrycznych??:confused:

Izi
jakie autko będziesz kupowała? Zebys tylko zdążyła zużyć tą ilość pieluch ;-)No, ale promocja super:)

Maxwell a jak sprawy z waszym mieszkankiem? Te znajomosci w służbie zdrowia bardzo by sie przydaly niekiedy :-)

reklama
Wykąpałam go w krochmalu i posmarowałam Hydrokortizonem jutro skoczę kupię wapno jak dostanę takie dla dzieci. Mam nadzieję że przejdzie i obejdzie się bez wizyty w szpitalu na ostrym.

Niunio śpi zaraz na śpiocha dam mu jeść bo wolę żeby już spał i nie jeździł łapkami po maści na szyjce.\\

Sosnowiczanka nie wiem czy coś takiego jest =/

Krzysiowi też wyszły plamki na szyi ale to na pewno potówki - u nas upały i przydałaby sie jakaś mega burza :)
Moje dziecko też tylko by skakało i skakało, właśnie się śmieje w łóżeczku i ani myśli spać łobuz jeden :)

Mła wyobraziłam sobje ją poprostu :-D:-D:-D ona jest tak urocza i uśmiechnięta do tego jeszcze tańczące nóżki niezły ubaw mieliście
izi witaj w zakupowym szale ja też dziś goła i wesoła wróciłam z zakupów ale słoiczków kaszk mleczka pampków mam w brud...:tak::tak::tak:

żabcia, jak dla mnie wyglada to jak podrażnienie skóry...ale żeby od śliny az takie plamy były to trochę dziwne, bo to jakby pod bródką...mam nadzieję że szybko przejdzie...moja ma potówki ostatnio na rączkach...przynajmniej tak mi się wydaje że to potówki są

Jeżeli chodzi o pomaganie ludziom na ulicy to nie wiem czy kolejny raz bym się podjęła, pewnie tak bo taką mam naturę, ale czasem można tylko problemy miec niestety, a w najlepszym razie nieprzyjemności...dzisiaj nawet padło pytanie czy aby nie potrącilismy dziadka...na szczęście kobieta która podeszła zaraz za nami widziała jak podjechalismy bo mozliwe że jeszcze bysmy musieli sie grubo tłumaczyć...

Żabcia, a nie ma jakiegoś polskiego forum w necie, gdzie pisaliby ludzie z Twojej okolicy? Moim zdaniem to nie od potu, bo wtedy np. samo zagłębienie szyi byłoby odparzone, a ono wyraźnie jest czyste, a krostki są dookoła.

Sosnowiczanka, to trzymam kciuki, żebyście już jutro byli w domku :*

Rojku, pamiętam jak pytałaś o skoczka, ale ja go jeszcze wtedy nie miałam :) Emilka ma szczęście mieć babcię, która lubi wyprzedaże garażowe ;p Dlatego mamy 3 huśtawki, 2 skoczki, 2 krzesełka itd. ;p Część tego jednak wynoszę do teściowej, bo powoli robi się w domu ciasno ;)
Ale czuję, że Anielcia polubiłaby skoczka :) Zapraszam do nas na trening :D

Izi, jak ostatnio poszłam na spa, to potem musiałam iść do gina :/ ;)

Tofika, to by dopiero była "nagroda" za dobre serce :/ Dobrze, że jeszcze ktoś to widział. A jak Wasz wózeczek - w wersji spacerowej? W moim małym mieście widziałam już 3! W tym jeden taki, jak Twój. Ładnie się prezentuje :) Zastanawiam się nad tą wkładką, o której pisała Gosia, ale tanie to nie jest....

Gosia, jeśli wyobraziłaś sobie Miśkę w ruchu, to teraz przyspiesz dwukrotnie to wyobrażenie, bo takiego miała powera :D Nie wiedziałam, że to dziecko potrafi tak szybko przebierać nogami ;p Nagram jakiś filmik, to Wam pokażę :)

Maxwell, z tym oscypkiem to przesadziłaś! Teraz jestem głodna i chcę oscypka! A tu nie dość, że nie mam, to i tak bym nie wcisnęła ;)

Aha, dzisiaj farbowałam włosy i potwierdzam Wasz patent z mleczkiem do demakijażu. Aż się zdziwiłam jaki dobry efekt! Dzięki :)

Ostatnia edycja:
Sosnowiczanka, oj cienko cienko..było już u nas jakiś 6 pośredników , z którymi mamy otwarte umowy (jak sprzedamy sami albo któryś z nich, to reszcie nie musimy nic płacić)..Każdy gada, że mamy ładne, zadbane mieszkanie, ale musimy poczekać gdzieś do września, bo teraz ludzie nie myślą o mieszkaniach..a co do znajomości w służbie - oj, dużo to daje, wiem sama po sobie, moja mama w końcu pracuje w szpitalu w Rybniku:tak:
Mła - przepraszam:-D:-D Kiedyś kupiłam oscypka w CH, ale był jakiś cyganiony, bo miał sporo wody w sobie, a ten ideał;-):-D Dawaj filmik z Emi!!;-):-)

reklama
Do góry