reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

maxwell uwielbiam oscypki z patelni i ten miękki środek:):)

sosnowiczanka na 100% kombi,trzy typy mam: audi a4 lub a6,passat lub skoda oktavia..zdaże bo kupiłam i 4 i 5:)

gosiu ja uwilbiam jak mam wszystkiego pełno w spizarce, bo nie musze pakowac dzieci i jezdzi,a u nas sklep najblizej(taki market) to 8 km wiec z dwojka i bez fury nie ma szans:)

Byłam u Patryczka a on cały gorący:( ma temperaturke i od razu mu dałam syropek na zbicie żeby się nie męczył..
A ja pije piwko i jem orzeszki ziemne w chrupkiej skorupce o smaku sera:p

W podziekawaniu dla Asko za czapunie:* IMG_7129.jpgIMG_7133.jpg

reklama
Hej :*

Nie wchodzilam dzisiaj, bo prawie caly dzien nie mialam neta bo w nocy taka burza byla ze cos sie popsulo.. Postaram sie teraz nadrobic bo dzieci juz spia ale nie wiem czy dam rade bo jakas padnieta jestem..

Ale mamy lato co?? Dzisiaj tez prawie caly dzien padalo, pod wieczor sie troszke rozpogodzilo. Mam nadzieje ze weekend bedzie ladny bo planujemy jechac na wies i chce pobyc sobie na dworku i powdychac z dzieciakami swierzego powietrza a nie kisisc sie w domu..

Asienka nie jedynie co ci wyszlo w zyciu to Michał tylko AŻ Michał :) Ja tez wierze że bedziesz jeszcze szczesliwa :) I tule mocno Ciebie i małego:*

Phelania witaj w klubie, u mnie Fabianek tez ma straszne problemy z kupkami :( I wlasciwie co 2 dzien leci czopek albo termometr:( Teraz jak bede u lekarza to porosze o skierowanie na usg brzuszka i jelit coby sprawdzic czy tam wszystko ok bo sie martwie juz. Jeszcze troche jabuszko nam rozrzedza kupki i jakos idzie ale tak srednio. No i ja zrobilam mlodemu kompon z moreli i sliwek suszonych to tez nam kiedy przy Marice zalecil lekarz na kupki i pomaga ale jak wy woda nie mozecie przepajac no to nie wiem..

Dorota mam nadzieje ze to u Mariki nie bunt dwulatka jeszcze:p Dzisiaj sie zachowywala bardzo ladnie:)
Sosnowiczka ja tez karmie piersia i jem wszystko, na poczatku jadlam jedna nowa rzecz i obserwowalam, jak bolal Fabian brzuszek to odstawialam i za jakis czas znowu probowalam :) No i teraz jem wszystko i jest ok:)

Izi ja tez rycze ale i tak czytam :) Bo takie ksiazki zwykle sie koncza dobrze i to mnie bardzo podnosi na duchu i czytajac uswiadamiam sobie wiele wartosci zyciowych ktorych na codzien nie doceniamy. No i mimo woli mnie uspokajaja pod wzgledem takim ze po przeczytaniu takich ksiazek nie potrafie nawet krzyknac na Marike bo sobie zaraz mysle jak ona sie moze czuc itp:)

Izi Ty sie chyba siwetnie dogadujesz z tesciami co??:)

Gosia u nas mata nie sprawdzila sie ani przy Marice ani przy fabianku, obydwoje woleli kocyk lub poprostu podloge:)

Sosnowiczka trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki badan:)

żabcia rzeczywiscie nie wyglada to jak krostki od sliny..

Tofika wspolczuje sytuacji z dzieadkiem, tak w Polsce jest chcesz pomoc a pozniej za ta pomoc sam mozesz potrzebowac pomocy;/

Mła gdzie sa te wyprzedaze garazowe?? Fajna sprawa :)

Izi ale słodka Nadunia :) Piękna dziewczynka:)

Maxwell, Sosnowiczanka, PRACUJĘ NAD TYM XD XD XD

Izi, zazdroszczę zaradności! Ja jestem minimalistką i staram się nie gromadzić, ale przy dziecku rzeczywiście lepiej mieć więcej niż mniej :)
Dzisiaj pisałam do kolegi, który ma mieć niedługo dzidziusia. On jest bardzo młody, a jego żona jest w ostatniej klasie technikum. Jak można się było spodziewać twierdzi, że mają dużo ciuszków i w ogóle wszystkiego. Ale my przecież wiemy, że potem ciągle okazuje się, że coś jeszcze potrzeba ;) Ostatecznie namówiłam go na rożek, poduszkę klin i jeszcze parę drobiazgów po Miśce (oczywiście za darmo) :)

Violett, w Stanach, a dokładniej w stanie New Jersey ;)

Izi moglas juz sobie darowac to ze pijesz piwko i jesz orzeszki:baffled: Inni tez by chcieli :-D Jak skoncze karmic to pierwsze co to wypijam 4 zimne leszki:-D, oj kiedy to będzie...

My w tamtym roku kupiliśmy passata, ale nie kombi, sedana, M co prawda teraz narzeka ze trzeba bylo wziąść kombi, no ale juz trudno, ale nawet w sedanie w bagazniku miejsca jest bardzo duzo:)

Izi, śliczna ta czapunia :)

Sosnowiczanka, no to wyjaśniło się - Alanek ma te zainteresowania w genach :D

Violett, mam nadzieję, że znajdziesz szybko jakieś dobre rozwiązanie na Wasze kupkowe problemy.

Izi haha wygląda świetnie, choć mówiłam że te 21 cm co wymierzyłaś to coś mi się za długie wydaje;p
Mła tez myslałam o tej wkładce do wozka.. cena niestety też mnei nie zachwyciła, ale jednak poważnie rozważam zakup, w nowym wózku w środku jest jasna tapiecerka to raz, a dwa że jednak młoda jeszcze dużo leniu****e i co ją podnoszę to plecki mokre...

Asko, ja w domu podkładam cienki bawełniany kocyk, ale przy tych upałach to nie pomaga, a wręcz zastanawiam się, czy nie nasila pocenia się plecków :(

Haha, wygrałam coś? Napisałam post nr 22222. Coś mi się należy chyba, nie? ;)

Violett ogólnie i z moimi i z M rodzicami nie mam problemow,tylko moja mama sie opiekuje sis dzieckiem,bo ona nie ma pomocy od strony swojego byłego ktory zostawił ja jak Mlody mial 3 mc...Wiec niech lepiej jej pomaga,a ja sobie poradze.
Dziekuje,Mariczka i Fabianek równiez pieknusie dzieci:*

Mła ja równiez jestem minimalistką,ale wierz mi że nie idzie nie gromadzic:) przy dwójce bąków:)
Jak bys weszła do mojego schowka to jak przed wojna,pełno ryżu,makaronu,przecierów pomidorowych...Takich rzeczy z których zawsze można wymyślić obiadek :)

Sosno...przepraszam,ale nie mogłam się nie pochwalić ze pije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p i jem zakazane rzeczy,jeszcze trochę a razem wypijemy:)

reklama
Do góry