reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

ja również witam się z rana:)

piękna pogoda za oknem, ale niestety w nocy przekłada się to na ukrop w mieszkaniu mimo otwartego okna było gorąco, a mała wstała z katarem, nożesz grrrr....

pupa juz zaczyna wyglądać jak pupa, zostały jeszcze drobne krosteczki bardziej w okolicach pipki, a buziak mam wrażenie że też ciut lepiej, ale to dopiero 3 razy się smarowalismy więc jeszcze musi potrwać:)

sosnowiczanka owszem wyśpisz się;p kiedy młody będzie miał dobrych kilka lat;p;p
swoją drogą moja córka mimo pojscia spac o 21-bylismy na działce, również od ok. 5.20 dowodzila w lozeczku co kilka minut drąc się w niebogłosy bo podczas zabawy się przewrociła na brzuch lub jej noga utknęła, od 6.15 już nawet polezec nie mogłam a teraz co od 10 min śpi... a ja już pewnie się nie położę no bo po co;p haha

reklama
Gosia, Gniewka z Przepisu na Życie gra chłopczyk, który ma na imię Modest :-D:-D:-D
http://przepisnazycie.tvn.pl/wideo,1,poznajcie-modesta---serialowego-gniewko,20706.html
a kolega mojego M. ma na imię Gniewomir (możliwe, że Gniewko to zdrobienie)! To dopiero imię, które w połączeniu z nazwiskiem Dziadek robi wrażenie :)

Nastazja, pomysł Mła jest bezbłędny :) I Asko ma rację, taka piękna kobieta, jak Ty nie może się po prostu nie podobać! Faceci ogólnie mają chyba zlewkę na temat antykoncepcji, dla nich najwazniejsze jest, żeby kobieta się zabiezpieczała :/

Haha, już mu niedawno mówiłam o wazektomii, to się nawet tym zainteresował, ale skąd wziąć na to kasę.. ;-)

Adaś już od 6:00 się wierci, a ja ledwo żyję. Teraz wzięłam prysznic ,młody zjadł i bawi się na kocyku. Muszę się jakoś dobudzić, ale narazie mi nie wychodzi.

Nastazja - podzielam zdanie Asko, jesteś śliczna i na pewno Tz to wie.

Jestem potwornie przemęczona fizycznie, jeszcze ostatnie 2 dni sama -dały mi w kość, Tz dziś wraca, ale pewnie będzie zmęczony i pójdzie spać . Nic mi się nie chce, podczytuję Was , ale nawet sił brak do pisania.

Przed chwila lekarz zalozyl Alankowi cewnik, ktory bedzie mial do jutrzejszego poludnia :(
Cale zakladanie chyba nie bolalo, bo nawet nie zaplakal, i oczywiscie zniósł to lepiej ode mnie. A teraz bardzo interesuje go ten worek :eek:

Milva łącze sie w bólu, ja jestem juz zmeczona fizycznie i psychicznie :(
Oby ten tydzien zlecial jak najszybciej!

Jesli.chodi.o.imie.Geniewko,to.najomi.tak.mowia.na.swojego.syna.amiast.Leon-tak.ma.na.imie.naprawde.Podono.to.od.imienia.Mscigniew.

A.mi.E.cyscil.kompa.spreonym.powietrem.i.literki.niektore.mi.nie.dialaja,wiec.nie.pise.tylko.cytam.MASAKRA.cos.napisac

reklama
Witam was weekendowo.
Wczoraj grillowaliśmy po mojej pracy, K mnie wkurzył bo się zchlał, nawet meczu nie oglądał, dobrze mu tak, he he. Teraz z moim kuzynem na rybach jest. Małemu ząbki wychodzą marudny jest, pod wierzchem ma dwa. Wczoraj z nim prawie do 21 na dworku byłam tak mu się dobrze spało, a Melcia po 19 uciekła do domku, poszłam do niej, kazała się w piżamkę przebrać, 10 minut z nią posiedziałam i zasneła tak wcześnie.

PHELANIA a sn miałaś, czyli rozumię też, że obyło się bez znieczulenia.???

NASTAZJA, tak jak dzieci zaczynają ząbkować i dużo się ślinią robią im się krosteczki na bródce i nie ma znaczenia czy używa smoka czy nie.

KOTA gratuluję Kubusiowego ząbka.

KUPINOISIA nom bóle mam nie ciekawe i ostatnio co noc.
No imię Władek też mi jakoś nie leży dla małego dziecka.

MŁA współczuję nawiedzonej sąsiadki.

Ojej kobietki a co tu taka cisza dzisiaj, wszystkie z pogody korzystają.

Ostatnia edycja:
Do góry