reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

asienka: straszne wieści, ale Wasza dwójka zawsze da rade! już tyle Wam sie udało więc i teraz poradzicie sobie z tymi wstrętnymi bakteriami! może w tej przychodni ludzie będa bardziej kompetentni i szybko to wszystko pójdzie

violet: piękne plany! u mnie też przydałoby się zrobić prządek w szafie, ale zawsze znajde sobie jakąś wymówkę, żeby sie za to zabierać

zdrówka dla wszystkich chorych maluchów!

reklama
Ide się położyć,Młoda wypiła przed chwila mleczko wiec może z pięć godzin pośpi...
Ehh już nie wiem, myślałam że na MM pośpi dłużej,ale ona wypija 90-120 max!!Także nie wiem co jest grane;/Może ma za mało dziurek w smoczku i się mocno meczy i przez to usypia??sama nie wiem:(

Dobranoc Mamki:)

Ostatnia edycja:
izi a karmisz na tzn śpiocha czy budzi się ok północy, bo u nas też kąpiel ok 19;30 jedzonko i spanie i budzi się tak 1 w nocy a póżniej ok 5 albo ok 2 i o 6 ? i też wypija ok 120-150 bo to mały głodomor ale też mam takie wrażenie że słabo z butli leci???? i się męczy

wy o sprzątaniu a ja właśnie z piwnicy o tej porze wróciłam bo sprzątała nic już tam znaleźć nie mogłam w dziń czasu nie ma a tera jakoś weno mnie naszła fakt że piwnica koło mieszkania nigdzie chodzić nie muszę ale dziwnie tak w nocy!!!!! ale mam już przynajmniej porządek
teraz to już dobranoc
M do Ozika wstanie to lecę się przespać

co do bransoletek to mam 3 i bardzo je lubiłam są super ale mi się starły strasznie co prawda moje mają już 2 lata i niesty już się nie nadają zrobiły się matowe a mam kolor złoty może dlatego???? też mam liou

A tak wogóle dzięń dobry:-D

Dzien dobry :*

Haha, wiem wiem mialam nie wlaczac komputera ale moje plany sprzataniowe legly w gruzach bo wczoraj zaczelam cwiczyc ten pilates i dzisiaj mam niezle zakwasy:p Cale szczescie P dzisiaj do pracy mial na pozniej a wstal raniutko posprzatal wszystko i zostawil mi tylko ubrania do poskladania z prania:) No ale to zrobie jak dzieci pojda spac bo przy Marice sie nie da tego zrobic bo mi ciagle rozwala wszystko:)

Gosia ja wczoraj tez sprzatalam piwnice bo taki balagan ze az nie moglam znalesc swoich sandałow:p No ale juz jest ok:)

Pogoda znowu do du.py ;;/

Gosia, ja też Cię podziwiam za sprzątanie piwnicy. Do swojej sama nie chodzę nigdy, zwłaszcza, że mam trochę stukniętą sąsiadkę, która kiedyś zwierzył się innej, że coś jej każe iść do piwnicy i... powiesić się :/

Żabcia, wszystkiego najlepszego dla Maciulka :)

Sosnowiczanka, kolejny dzień za Wami. Mam nadzieję, że nowy będzie jeszcze lepszy :)

Co do porządków, to ja mam inaczej. W szufladach Miśki układam raz, 2 razy w tygodniu, a teraz, przed powrotem do pracy, włączył mi się dodatkowy power i sprzątam co się da, bo wiem, że już za chwilę nie ogarnę nawet tych najprostszych rzeczy.

Dzień dobry :-)

Mój Synuś zrobił dzisiaj pobudkę o 5 więc wzięłam go do nas do łóżka i się bawił chwilkę a potem go ululałam ale nie wiem ile pospał bo sama usnęłam a jak się obudziłam to leżał na brzuszku i nawijał. Byłam w szoku że wczoraj poszedł spać o 18 i już się nie obudził więc poszedł spać na brudaska bo bez kąpieli o 23 dałam mu na śpiocha mleczko. A najlepsze że ja wczoraj poszłam spać o 20.30 o 23 nakarmiłam Maciulka i dalej poszłam spać :-)
Mój kochany półroczniaczek siedzi teraz w kojcu i wita się ze wszystkimi swoimi zabawkami każdą musi po kolei wziąć do buźki :-)
Zapowiada się dzisiaj ładny dzień mam nadzieję że to się nie zmieni i damy radę iść na jakiś dłuższy spacer bo jakoś mi się w domu siedzieć nie chce.

Mła dziękuję w imieniu Maciulka :-)

Miłego dnia :-)

reklama
ja o swojej piwnicy też nie chodzę nigdy ale nie mam potrzeby bo składamy tam właściwie tylko rzeczy do spalenia w zimie i podejrzewam że jest tam gniazdo szeloby
z tgo samego powodu nie lubię też chodzić na strych ale czasami muszę, tam przynajmniej jest jasno ale zawsze ocami wyobraźni widzę pająki schodzące mi na głowę
i
dę dziś do smyka, wczoraj byłam tylko zajrzeć a tam taka wyprzedaż że szko :szok: ubrania od 5 do 30 zlotych! dziś idę z pieniędzmi, mooże kupię nawet jakieś za duże rzeczy na jesień

sorki za literówki ale Emilka pisze e mną ;-)

Do góry