reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Uspilam Alana. Uff... chyba pierwszy raz o tak wczesnej godzinie. Mam nadzieje ze przez to nie wstanie mi te dwie godz wczesniej :baffled:

Dorotar narobilas ochoty na grilka, niestety u nas pada, wiec nie da rady :(

reklama
Zapraszam
laugh.gif
, u nas dziś nie pada. Wiało ale teraz wiatr ustał i jest przyjemnie. Jeszcze kuzyn poszedł zrobił sos czosnkowy-zajebiście pyszny.

U na dziś pogoda byłaa całkiem fajna i byłam z mamą i z Emilką w zoo bo oba nasze chłopy w pracy. Jeszcze się nam udało bo w kolejce po bilety spotkałyśmy Karolinę Malinowską i tak się zgadałyśmy że ona zadzwoniła po jakas babkę która przyszła i dała nam darmowe wejściówki ;-) Karolina Malinowska to w ogóle fajna babka, przychodzi z dziecmi do lekarza do mnie do pracy i zawsze jest bardzo miła i nie gwiazdorzy jak niektórzy. Emilka w zoo miała straszną radochę, najbardziej podobał jej się osioł :-D

Witajcie.
My dzis wrocilismy od Teściów.Juz po imprezie było bardzo fajnie,tylko z dwojeczka dzieci to za dlugo nie posiedzielismy,przecieagnelismy ich do 21. A wrócilismy do Tesciow bo blizej.Mlodych polozylismy i padli od razu:) a my chwilke posiedzielismy i spac.Tesciowe wrocili o 5 rano!! Takze zabawa udana.

Teraz czytm co u Was i id sie połozyc,bo zmeczona;/

Jutro jedziemy na bioderka na 12.20.

Dobrej nocki!!

17 października Julia ma ostatnią operację w Monachium.Pojechałam dziś z mamą kupić bilety na samolot i czego się nie spodziewałam-ciężko było dostać 3 miejsca.I wybuliłyśmy 3200 masakra :baffled:

Dzien dobry
Ale wczoraj to i ja pobilam rekord swiata, Aleksy znów nie mógł usunąć bo go brzuch bolal więc postanowiłam go uśpić u nas w łóżku i położyłam się z nim i usnelam nie wiem kiedy- chyba ok 20!!! Szok!!
Wstalam po 6 i jeszcze nigdy nie byłam taka wyspana.

Miłego dnia

agniesia trzymam kciuki i mam nadzieję że wszystko się uda...Julka to dzielna dziewczynka!!

my się szykujemy na konsultacje...jestem zestresowana mam nadzieję że będzie dobrze;/

reklama
AGNIESIA wow ale dużo, no ale zdrowie dziecka każdych pieniędzy są warte.
I trzymamy kciuki by wszystko się udało.

Moja głodomorra wczoraj za jednym zamachem zjadł 300ml zupy-szok.
W nocy walczyliśmy z gorączką, mały miał 38.7 stopni nie wiem czemu w dzień wszystko ok było, wieczorem zaczął być jakiś nie swój miał lekki stan podgorączkowy a potem tak skoczyło, dostał syropek w nocy, zrobił kupkę i zasnął ale co chwile się przebudzał z płaczem taaaaka nie wyspana jestem. Melę do przedszkola wywiozłam a ja zasiadłam do neta i pracy będę szukać.
Powiem wam dziewczyny jestem załamana, we fryzjerstwie nie wypaliło, zresztą już o tym pisałam, szukam zupełnie co innego a raczej wszytko jedno co. Dziś dzwoniłam w jedno miejsce, koleżanka mi dała nr do firmy gdzie robi ale na razie nie ma przyjęć, załamana jestem a kurczę muszę iść do pracy bo ledwo dajemy radę finansowo.

Do góry