reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Buziaki dla półroczniaków!!!:-D jeny , kiedy ten czas leci...

Pyszczek, Maxwell - hmm zazdroszczę jak cholera :-D zrelaksujcie się i za mnie!!!

lysa - trzymam kciuki, wracaj do nas szybko:tak: u mnie samopoczucie tez ostatnio jakieś takie do d... monotonia dni tak działa zapewne niestety

Ankubator- doskonale wiem jak to jest się zawieść na kimś, kogo uważało się za przyjaciela ...

reklama
ankubator- ja rowniez mam kolezanke ktora nie lubi dzieci. Mówi, ze dzieci to brzytkie, rozowe potwory, ktore tylko sie wydzieraja i smierdza:wściekła/y: Ja uwielbiam i kocham wszystkie dzieci, wiec nie pojmuje jak tak mozna mowic:no:

Witamy sie i My:-)

Nikuss- ty sie kochana nie martw ja takich pieprzyków mam chyba z 10szt musisz go obserowowac i tyle a jak wychodzisz na słonce kup blokera spf 50 lub 60 i go wysmaruj i tyle:tak:

Ankubator- szok , tez bym sie nie spodziewała ze istnieja jeszcze tacy ludzie....:eek:
mimozami, maxwell - ale ten czas leci Najlepszego z okazji Półroczku:tak::szok:

Ide do młodego bo dzis od rana maruda....jak ch...Na 13.15 mamy Kardio:sorry:

Hej dziewczyny
Zadko pisze ale was czytam:-) nie mam na nic czasu sesja pisanie pracy i moj maly urwis. Na dodatek nie moge liczyc na zadna pomoc mąż cale tyg w delegacji mam go tylk
o na niedziele normalnie wykoncyc sie mozna.
kota zazdroszczę wakacji
pyszczek a tobie relaksu w spa[/B
ankubator ta twoja kilezanka to jakas nienormalna jakby ktos powiedział na moje dziecko plod to więcej bym z ta osoba nie chciala gadac
U mnie moja ciotka oczywiście za moimi plecami nazywa moja zuzie małym zydkiem bo jeszcze nie byla chrzczona powiedzialam ze jak ją spotkam to tak opiernicze ze masakra

Hejka wszystkiego dobrego dla 6 miesięczniaczków.

Byłam w tym urzędzie załatwiłam, tylko tablic nie miałam odkręconych, poszłam do znajomego pracuje piętro wyżej w środowiskowej by mi pomógł, ale dał radę tylko jedną odkręcić. Ale pogadał z kobitka która mnie obsługiwała, że tą drugą doniosę najpóźniej jutro rano. Pojechałam do sąsiada odkręcił mi i założył nowe od razu. Jedyne co to się też zdenerwowałam, bo wczoraj dzwoniłam jeszcze tam do urzędu bo zapomniałam pytać ile kosztuje przerejestrowania, to mi powiedziała, że 80zł, ucieszyłam się że tak tanio, a dzis w kasie pani mi mówi 185zł, no żesz w mordę szczęka mi opadła, dobrze że miałam więcej kasy w portwelu ale poszły moje pieniądze które miałam odłożone na jutro na wyjazd do Warszawy z małym do alergologa.

W pracy jakoś leci, wczoraj miałam balejaż, dziś też mam mieć i nic więcej, szefowej ciężko się zgarnąć by mi wykończyć miejsce pracy i tylko co i rusz dokłada nowe rzeczy dla mnie, nie wiem jak to będzie, porobię trochę i zobaczę, na początek nie mam umowy więc jak coś będzie nie halo to zawsze mogę znaleźść coś innego. Ale chciałabym by się praca zrobiła bo już nie mam siły szukać i ciągle nowością być gdzieś.
Zresztą już zobaczymy tez jak będzie z zarobkami później przy umowie bo pani chce bym ja sobie płaciła 60% ZUSu, ech i nie wiem co z tym.

Maluszek śpi, Meli znowu przez ten urząd do przedszkola nie dałam, zaraz kawka i do pracy.
Dziewczyny trzymajcie kciuki oby jutro nie padał bo jadę do Warszawy z małym pociągiem, mąż mi autem mówi bym jechała ale ja w życiu nie pojadę. Zresztą pociągiem taniej wyjdzie i to o wiele.

Sorki że tak mało piszę ale czytam wszystko. Ostatnie dni fatalne - Emilka płacze, marudzi, ma problemy z zasypianiem i z jedzeniem - zęba już czuć i widać a przebić się nie może.

Pochwale się jeszcze i powiem że wczoraj mój tata i M się dogadali i kupili mi tablet o którym marzyłam, co prawda z kasą u nas kiepsko ale stwierdzili że coś mi się należy za to że wszystko ogarniam i dali radę :)

Ide dziś na pocztę bo mam awizo i trzymajcie kciuki żeby to było pismo z zusu o umorzenie postępowania a nie kontrola z US - sama robiłam księgowość i dopóki M nie dostanie zwrotu to panicznie boję się kontroli.

Przepraszam że nie odpisze wszystkim, zdrowia maluszkom z problemami i dużo radości półroczniakom!

kurde, Dorotar, jak czytam co piszesz z tą pracą , to cholera bierze...no tak praca niby jest, ale opłać sobie zus , zarobek z tego co sama wyrobisz ,bez umowy.... kurde tak sobie mozna samemu próbowac z działalnością, a jak się szuka pracy, to wiadomo, ze na pensji i ubezpieczeniu człowiekowi zależy...

Dzień dobry
Najlepszego dla polroczniakow :-)
Ja już po zajęciach ale coś złe się czuje. Anglia czy coś takiego :-(
I u nas chyba tez zeby idą...
Lysa od października chce jeszcze mgr więc u mnie tez nie koniec!
Dorotar straszne jest podejście pracodawców, wyzysk i nic wiecej. No ale jak się nie podoba to mówią dowidzenia!
Phelania daj znać jak u kardio.
A Wam zazdroszczę tego relaksu.. Tez bym chciała.

reklama
Freiya: super prezent :D a kciukasy zacisnięte :*
inka: zdrówka :)
niukss: daj znać jak spisuje sie nowy wózek :D czy Lena zadowolona :D
dorotar: ale kombinuje ;/ ale tak jak napisałaś- póki nie masz umowy, a trafi sie coś lepszego to nic Cie nie trzyma :)

Miki caly dzień robi Pfffffff rozpryskując ślinę na wszysko w około. zastanawiaalm się skąd mu sie to wzieło- a rano podpatrzyłam, że M. mu tak robi :-D zdolna bestia:dry:

a i idzie nam 4 ząb:szok: już sie przebił :baffled::-D

Do góry