Sosnowiczanka u nas ok 1,5 miesiaca kazdy idzie, przynajmniej drugi ma taki sam tryb i tak samo meczacy
wczoraj lekko krewki bylo i czuc zabek, dzis rano tez a teraz na wieczor patrzylam i cholerna gulajka znow sie zrobila, dziaslo spuchlo bardziej i zab sie znow schowal
Dziewczyny, sorki ze nie pisze ale urwanie glowy mam ze szkola, nadal mecze sie z napisaniem pracy wiec zadko zagladam, podczytuje na komorce jak ide spac albo jak maly w nocy nie spi i tyle. Szukamy tez nowego domku, wiec ma nude nie narzekam
Ankubator to nie kolezanka, bo przyjaciolka na pewno nie, daj sobie z nia spokoj
Plus ladnie ci w nowej fryzurce ;-)
dorator gratuluje nowej pracy!
pyszczek trzymam kciuki za pomyslne badania!
phelania super, ze tylko na strachu sie skonczylo
inka zazdroszke konca szkoly, u mnie dopiero poczatek
rojku bubel superancki hehe a jakie ma pyszne uszy do gryzienia
zabcia amm nadzieje, Ze dobrze sie bawisz w polsce, my uwazamy wyjazd za bardzo udany :-) no moze w 90% no moja siorka zawalila sprawe heh
Wogole bede szla do lekarza, albo mam depreske albo silne ataki nie pokoju, bardzo czesto zoladek mnie boli jak sie czyms zdenerwuje, ale placze tez na okraglo i z byle powodu :-( w Polsce tego nie czualam, przed polska tak i teraz jak wrocilam to znow samopoczucie pustki wrocilo. No, nic ide spatku, nie wiem kiedy znow sie odezwe, ale moze jak bede miala wiecej weny to bede czesciej, buziaki i pozdrawiam was wszystkich