reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Cześć Mamuśki,

Dziewczyny, Serg, A_gala, trzymam MOCNO kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty! Nie mogę się doczekać Waszych opisów :-)

Agunia1985, super, że wszystko ok z maluszkiem. Dbaj o siebie i o swoje nerki, życzę zdrówka!

Ja dziś się do niczego nie nadaję, okropnie mi się nic nie chce... eh, oby do 15tej i do domu.

Kota dziękuję :-) A lenistwo to u mnie ostatnio wada nabyta i niestety - stale rozwijająca się :sorry: :laugh2:
Niunia a powiem szczerze, że jestem bardzo podekscytowana :tak: No i trochę mnie przeraża te 6 szklanek wody, które muszę zacząć pić tak po 11:00... :szok: I z pełnym pęcherzem... :zawstydzona/y:

Miłego dnia dziewczyny!!!!
Coś nam się pogoda knoci..
Powodzenia na dzisiejszych wizytach proszę ładne foteczki dzieciątek przynieść:)
Ja wczoraj wieczorem napisałam do lekarki żeby mi przyśpieszyła wizytę, bo tak bezsensu wyszlo ze zaraz po zwykłej mam prenatalne badania, a przynajmniej teraz będę spokojniejsza, zreszta zalecone badania już zrobiłam więć nic nei stoi na przeszkodzie. Ale lekarka jeszczze nei odpisała buuu, zapracowana kobieta:).

Jeśli chodzi o samopoczucie to moje jest póki co rewelacja!! mój synuś spał dziś do 9 (dziwne zwykle do 7) no ale zasnął później przez wczorajsze wrażenia więc wykorzystałam sytuacje i spałam z nim. tO JEST PLUS NIE CHODZENIA AKTUALNIE DO PRACY:).

BUZIAKI I SPOKOJNEGO I MIŁEGO DNIA KOCHANE:)

Hej kobietki :)
Dziewczyny wybierające się do ginka- trzymam kciukasy :) &&&
Obudziłam się dziś z dobrym humorem, ale jak już to bywa ostatnio- lenię się jeszcze w łóżku :) mam zamiar przelecieć się po sklepach w poszukiwaniu sukienki na lato :) i z myślą o środowej wizycie u gina :) jakoś tak lepiej się czuje jak mam coś dłuższego niż koszulka hehe :)

Hej kobietki :)
Dziewczyny wybierające się do ginka- trzymam kciukasy :) &&&
Obudziłam się dziś z dobrym humorem, ale jak już to bywa ostatnio- lenię się jeszcze w łóżku :) mam zamiar przelecieć się po sklepach w poszukiwaniu sukienki na lato :) i z myślą o środowej wizycie u gina :) jakoś tak lepiej się czuje jak mam coś dłuższego niż koszulka hehe :)

powodzenia na zakupach :-)
wiesz i ja zasuwam w długich tunikach do gina ..hmmm sama nie wiem czego tak mam ale jakoś bardziej mi komfortowo...nie lubię ganiać z goła pupą :zawstydzona/y:hihih :-D

Witam mamuśki,

trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty :) &&&&&

Mam pytanko: czy Wy też macie problem ze spaniem? Ja wczoraj w nocy budziłam się kilka razy, tak poprostu, bez sensu, a dzisiaj obudziłam się o 4:30!!!!!! i już od tamtej pory nie śpię!!!! Zasypianie też się robi coraz trudniejsze, bo do tej pory (ja chudzina) poprostu sobie leżałam na boku, a teraz na boku leży też mój brzuch :)))) malutki jeszcze wprawdzie, ale uczucie jakieś takie dziwne. Zaczęłam czytać w necie i wyczytałam (chyba nawet na bb), że właśnie drugi trymestr to problem ze spaniem, ale żeby tak od razu!!! Jeszcze pierwszego nie skończyłam na dobre, a tu już takie rzeczy...

reklama
Becia- też tak mam :) problem z zasypianiem- ale bydzę się jak mam pełny pęcherz i lecę do wc, a potem znowu chwile leże zanim zasnę. Co do brzuszka- to też mam takie dziwne wrażenie, że ma w tym jakąś rolę, ale wkładam między kolana poduszkę jasiek jak śpię na boku i jakoś lepiej zasypiam.

Do góry