a_gala
Fanka BB :)
Dziewczyny, jutro o 10:20 idę na kolejną wizytę do ginka. Bardzo proszę o kciuki, bo wiem, że one działają cuda ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dagne, ja przez większość dnia mam "miękki" brzuszek, dopiero jak wstanę nagle albo pochodzę trochę to zaczyna "twardnieć" ;-) Też o tym myślałam, czy jest wszystko w porządku Ale w sumie każda kobieta ma inaczej, chociaż jak widać - bywają elementy wspólne ;-) Jedno wiem na pewno - póki piersi zachowują się "ciążowo" i nie przypominają tych sprzed ciąży (rozmiarem, sutkami etc.), to znaczy, że jest ok ;-)Dziewczyny miałyście tak, że codziennie od początku ciąży macie twarde podbrzusze, a nagle się zrobiło miekkie?? jestem przerażona, że coś nie tak, bo dziś wysprzątałam całe mieszkanie, łącznie z używaniem środków czyszczących i jak skończyłam, to padłam jak zabita... ;/ a teraz nie dają mi myśli "odpocząć", bo brzuch miękki, może coś się dzidzi stało przeze mnie, przez wysiłek...
Ja też mam wklęsły brzuchol jak leżę ;-) A z hormonami róźnie, ostatnio mniej się wściekam na zawołanie, bardziej podatna jestem na rozczulanie - reklamy w TV, małe dzieci w filmach i na żywo... ;-)Ja miałam/mam identycznie :-) Ale jak do tej pory jest ok. Jak leże to brzuch mam taki wklęsły że hej:-)
A jak u Was z hormonami?
Ja właśnie skończyłam płakać- a racze ryczeć i teraz głowa boli.
Dostało się i mężulowi i mamie i zaraz znowu się popłaczę bo mam taką ochotę na loda
Kochana trzymam kciuki! Ja jutro też mam wizytę :-)Dziewczyny, jutro o 10:20 idę na kolejną wizytę do ginka. Bardzo proszę o kciuki, bo wiem, że one działają cuda ;-)
Dziewczyny, jutro o 10:20 idę na kolejną wizytę do ginka. Bardzo proszę o kciuki, bo wiem, że one działają cuda ;-)
oglądałam program odnośnie badań prenatalnych z funduszu zdrowia ,wypowiadał sie tam lekarz ginekolog i wiecie co??
każdej mamie należą się badania z funduszu ,ale lekarze nie chcą wypisywać skierowań.
Ba mało tego jeśli lekarz odmówi wypisania skierowania to trzeba poprosi by to odnotował w naszej karcie.
potrzymam kciuki mocno zaciśnięte:-)Dziewczyny, jutro o 10:20 idę na kolejną wizytę do ginka. Bardzo proszę o kciuki, bo wiem, że one działają cuda ;-)