reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dziekuję Wam kochane...za to,że jesteście...
Nigdy nie myślałam,że mnie to spotka-nasza miłość była jak z bajki...
A koniec...eh...
Ufałam mu...okazał się zdrajcą...
Nic by nie wyszło gdyby nie zapomniał wykasować smsa.
Dobrze,że żyjemy w erze tel.
Staram skupić się na dzieciach i sobie...myślę,że z czasem jakoś się to wszystko poukłada...

reklama
Cześć laseczki:-)
A my dzisiaj na szczepienie - trzecia dawka 5w1..muszę też podjechać w końcu do pracy i powypisywać wnioski urlopowe..Marysia wyekspediowana do moich rodziców, więc my we dwie z Martusią na gospodarce, hihi;-) A wieczorem mamy umówione 3 mieszkania do pooglądania..
Majeczka, to przykre, że tak się porobiło u Ciebie..trzymaj się kochana!:-(
Inka, drinki super:-) I fajne życzenia..:-D
Żabcia, obniż lepiej..myśmy właśnie dlatego obniżyli już poziom w łóżeczku..
Izi - fajnie masz z Nadunią;-) Nieźle dba o mamusiny portfel:-D

majeczka - wszystko się poukłada, zobaczysz -mimo tego ogromnego bólu i rozczarowania , czas jest najlepszym lekarstwem...i tak jak dziewczyny już pisały-zawsze możesz przelać tu swoje smutki-trzymaj się!

My nockę mieliśmy słabą...od 4 kręcenie, płakanie przez sen , więc nie śpię od dawna....a dziś umówiłam się na piwko-pewnie po 1 już będę miała dosyć, taka jestem przemęczona:baffled:
No i w końcu dziś jest u nas cudownie-cieplutko, oby tylko wiatru nie było.
Miłego dnia!

Dzień dobry
U nas na szczęście po szczepieniu juz ok. Mam swoje uśmiechnięte i żywe dziecko :-)
Od rana pogaduszki i próby głosu-pisków ciąg dalszy...

Milego dnia

Majeczka, to bardzo smutne, co Cię spotkało, zwłaszcza w takim momencie, kiedy na świecie pojawiła się Sarunia. Pamiętaj jednak, że teraz najważniejsza jesteś Ty i dzieci. To, co zrobił Twój M, nie ma nic wspólnego z tym, jaką wspaniałą jesteś kobietą! - zaradną, pracowitą żoną i kochającą mamą. Musisz zadbać o poczucie własnej wartości i pamiętać, że jego błędy to nie Twoja wina! :*

2701
, parasol do gondoli czy spacerówki? Bo ja też mam zamiar kupić, tylko myślałam, że dopiero do spacerówki, czyli za jakiś miesiąc, dwa....

Maxwell, jeszcze nie gratulowałam! Dużo szczęścia Kochana :* A komplecik bardzo gustowny i apetyczny ;)

Inka, tak to jest z tymi facetami - dla nich dziecko nigdy nie jest głodne, ani śpiące. Wszystko przypisują.... nastrojom ;)

Izi,
ślicznoto. Jaka Ty już jesteś opalona!!!!! :D Piękne te Twoje dwa skarby :)

Tofika, dużo zdrówka dla Was :*
A tak na marginesie, jeździsz już w spacerówce? Jak Wam się jeździ z tymi ochraniaczami pasów przy buźce?

Już kiedyś miałam takie 1,5 tyg kiedy Misia spała ładnie po 8-10h bez przebudzania, ale potem się skończyły ;) A od 5 dni znów wróciły i śpi sobie smacznie, a potem leży w łóżeczku i nie płacze za jedzeniem, tylko sobie mamrota pod nosem ;)

Ostatnia edycja:
majeczka- tule mocno :(:*

Kota- rewelacyjny bujak!

Maxwell- 3mam kciuki za ogladanie mieszkan, oby ktores bylo godne uwagi!

A ja przy kawce, mam nalozona maske na glowe i czekam:) Gdyby nie moj dziec, pewnie jeszcze bym spala, ale ona piszczala a jak wstalam to sie cieszyla, ale sama sie soba zajmuje;| wiec n ie wiem co jej za roznica czy spie czy nie haha a tak mamy codziennie.

U nas nocka ok, po marchewce żadnych rewelacji więc dziś nawcina się więcej. :)

Majeczka faceci potrafią być okropni, trzymaj się kochana i pamiętaj, że dzieci są najważniejsze i najwspanialsze!

Kota najpierw się przeraziłam co ten Kuba ma że tak nim macha ale potem uświadomiłam sobie, że to on sam tak sobą macha :-D Fajne, ale pewno drogie.

WITAJCIE godzina 9 a tak cieplutko-uwielbiam, wywiozłam Melę do przedszkola, zaraz małego dam babci na dwór a ja od wczoraj piorę i będę prasować bo w niedzielę wyjazd i muszę ciuchy czyste być by nie zostawić wszystkiego na jutro..

MAJECZKA przykre ale trzymaj się i nie poddawaj masz dla kogo walczyć i widzieć z Sarunią i Rubenem sens życia. TULIMY

INKA dzięki za drineczki:-)
Kochana JA 2 KRESECZKI 4kwietnia zobaczyłam.

ROJKU 25 PAŹDZIERNIKA:-) to jak i u mnie 4 rocznica ślubu.

reklama
Do góry