a ja sie pochwale, że dziecię moje zjadło i odłożone do łóżeczko poszemralo, pogadało do Królisia Fisia przytulanki i zapadło w sen ha! zobaczymy ile w łóżeczku wytrzyma, bo do tej pory spał ze mną no, ale skoro sie juz przekręca to wole nie ryzykować
dzień udany- zaliczyliśmy długi spacer po parku z przyszła Mamą Chrzestną, Mikolaj przespał prawie cały
phelania: bidulko, biedny psiak (( ale to "prawdopodobnie" daje jednak cień szansy! mam nadzieję że jednak to nie będzie nowotwór
Kota: szkoda Kubusia! Okropne przeżycia, ale mam nadzieję, że nocka będzie spokojna a jutro Kubin będzie radosny i pełny sił!
Freiya: i jak kochana po wielkim dniu? Mam nadzieję że był po prostu idealny ;D
mamoOskarka: ha! to Ty jesteś Kobieta pracująca super, że Oskar już zdrowy
łysa: i jak po wizycie? mam nadzieję, że wszystko Ok
Nastazja: tulą mocno, szkoda, że masz tyle problemów, ale z takimi dwoma cudnymi chłopakami przy boku na pewno ze wszystkim dasz rade!
A co do szczeniaczków-uczniaczków to sprawdźcie używane na allegro sa prawie o połowe tańsze ja też sie nad nim zastanawiałam, ale na razie brak kasy na zabawki ;p
dzień udany- zaliczyliśmy długi spacer po parku z przyszła Mamą Chrzestną, Mikolaj przespał prawie cały
phelania: bidulko, biedny psiak (( ale to "prawdopodobnie" daje jednak cień szansy! mam nadzieję że jednak to nie będzie nowotwór
Kota: szkoda Kubusia! Okropne przeżycia, ale mam nadzieję, że nocka będzie spokojna a jutro Kubin będzie radosny i pełny sił!
Freiya: i jak kochana po wielkim dniu? Mam nadzieję że był po prostu idealny ;D
mamoOskarka: ha! to Ty jesteś Kobieta pracująca super, że Oskar już zdrowy
łysa: i jak po wizycie? mam nadzieję, że wszystko Ok
Nastazja: tulą mocno, szkoda, że masz tyle problemów, ale z takimi dwoma cudnymi chłopakami przy boku na pewno ze wszystkim dasz rade!
A co do szczeniaczków-uczniaczków to sprawdźcie używane na allegro sa prawie o połowe tańsze ja też sie nad nim zastanawiałam, ale na razie brak kasy na zabawki ;p