reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Nastazja no wlasnie nie. On ma grube, czarne wloski jak dojzaly mezczyzna:( nie jest ich duzo, doslownie 5 szt, bo policzylam. Ok 1,5-2 cm. Taki meszek to by bylo ok a to nawet lekarz powiedzial ze nie powinno tak wygladac. Dzis nas umowie do endokrynologa, zobacze co powie. Mam nadzieje ze to nic powaznego.

Venus moj wychodzi bardzo zadko, ok raz w mies badz zadziej, do knajpki pod domem z sasiadem. Krew mnie wtedy zalewa, bo wiem w jakim wroci stanie:wściekła/y:

Inka ja bylam za Hiszpania. Zobaczymy co pokaza na euro:)

reklama
Hej laseczki:-)
Freiya - udanego dnia i miłego dla Emilki i dla Was!!!A teściów olej:-p:-p
Zdrówka dla wszystkich chorych mamuś i dzieciaczków:-)
A ja od wczoraj z moim kombinujemy, co zrobić, żeby było dobrze -chodzi o te mieszkanie..w sobotę dobrze pooglądamy te jej mieszkanie (Marysia na godzinkę do cioci i wujka) i powiemy jej, że parę dni musimy się zastanowić. Kurcze, bo jeśli będziemy musieli dać koło 30 tys.za remont plus te 30tys. (minimum), co ona chce, to chyba lepiej poczekać i poszukać czegoś, co jest w miarę wyremontowane..hm..zobaczymy..
Miłego dnia, idę zrobić kawkę;-)

Sonowiczanka na euro to Hiszpania ma największe szanse, choć ja sercem zawsze byłam u jestem za angielskimi i holenderskimi piłkarzami :-)

Moj M niby nie wychodzi ale i tak całe dnie poza domem jest. To w garażu, to na ogrodzie, to z sąsiadem przed domem... Ale w piątek oddaje Młodego do rodziców M i idę na drinka z dziewczynami z regionalnego BB :-)

Dziękuję kochana, bo ja jeszcze doczytałam że objawem jest długo utrzymująca się żółtaczka, którą miał Adaś i już w strachu, ale on te włoski ma takie maleńkie białe. W takim razie zapytam dopiero w maju na szczepieniu, czy jest ok. No a z Alanka trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego.

Freiya, udanego dnia!!! wszystkiego najlepszego dla Emilki :)
nikuss, trzymam kciuki za szczepienie. U nas też jest suche powietrze przez kaloryfery, spróbuj psikać przed snem do noska wodą morską.
Nastazja, Kubuś też ma na ciele mnóstwo małych białych włosków, na jajkach też kilka sztuk białego meszku (widać po dokładnym przyjrzeniu się).
Maxwell, dobrze się namyślcie, trzymam kciuki za dobrą decyzję.

u nas dziś piękna pogoda, nie wiem, czy pójdziemy jeszcze na spacer, pewnie odpuszczę, bo po szczepieniu zawsze staram się Kubusiowi zapewnić maksimum spokoju i minimum wrażeń. zobaczymy, jaki będzie miał humor jak się obudzi z drzemki.

Wgl nie dosc, ze mamy dzisiaj te szczepienie, to Lena jest dzis mega marudna, az nie chce mi sie myslec co bedzie u lekarza i po....chyba przed wyjsciem do przychodni zapodam jej czopka (tak połozna radzila przed szczepieniami)

Freiya- Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i Emilki!!!
Maxwell- przymyslcie jednak dobrze ta decyzje "czy sie oplaca" bo to jednak jest troche kasy,a mieszkanie sie kupuje na kilka-nascie lat:-)
Kota- zazdroszcze pogody u nas pochmurnie i DESZCZOWO!!!:wściekła/y:

Dzis jade z Toffikiem do weta, całą noc wymiotował nawet czopki przeciw wymiotne nie pomagaja bidulek wczoraj nie robil caly dzien siusiu dopiero dzis zrobił jak dziewczynka:no:Jak mi go uśpia to napewno przez dłłłłługi czas nie bede chciala zadnego zwierzaka ,nie dalabym rady drugi raz...
Normalnie mam takiego dołka ...

Miłego dnia.

Rany moj Alan tez dzis marudzi jak nie wiem :eek:Nic mu nie pasuje....
Powiem wam ze kupilam ostatnio plyn do kapieli z J&J jakis na dobranoc, ze niby ulatwia zasypianie. I nie wiem czy to akurat pomoglo, ale od 3 nocy Alan pieknie zasypia i budzi sie tylko raz bądz dwa razy na jedzenie :)

Rany moj Alan tez dzis marudzi jak nie wiem :eek:Nic mu nie pasuje....
Powiem wam ze kupilam ostatnio plyn do kapieli z J&J jakis na dobranoc, ze niby ulatwia zasypianie. I nie wiem czy to akurat pomoglo, ale od 3 nocy Alan pieknie zasypia i budzi sie tylko raz bądz dwa razy na jedzenie :)

Mamy ten sam balsam do ciala i nic nie pomaga;p wiem, ze mydelko jeszcze jest z tej serii, ale nigdzie nie moge dostac;|

reklama
Do góry