27010- Gratuluję pierwszego ząbka !
Inka- powodzenia na basenie !
Izu- współczuje, zarywanie nocek to prawdziwy koszmar
Lysa- Jak u Ciebie ? Cały czas jedziesz na przeciwbólowych ?
Dorotar- Ola też mnie nie posłuchała i przebiegła sobie przez ulicę niedawno, dobrze że na bocznej drodze i też myślałam żeby smycz jej kupić i też nie lubi za rączkę chodzić... Podobne w zachowaniu są nasze dziewczyny
Ja też nie żałuję że mam dwójkę, wręcz przeciwnie choć bywają ciężkie momenty. Tak jak dla mnie osobiście najlepsza różnica wieku to MINIMUM 3 lata różnicy. Teraz to mogę sie tylko cieszyć że o drugie staraliśmy sie aż 9 miesięcy. Plan Boży znowu okazał sie lepszy od mojego. Wielu rzeczy z my live nie rozumiem a po czasie składa sie układanka i zaczynam kumać dlaczego coś stało sie tak, a nie inaczej. To co uważałam za fatum przeobraża sie w Opatrzność. Oj dobra koniec, bo zaczynam filozofować
Cogito ergo sum ;-)
W sobotę mieliśmy gości. Zrobiłam bananowy chlebek wg przepisu
Koty i wyszedł pyszny ! Chrzestna Oli kupiła jej Supermarket i bez przerwy musiałam coś kupować, normalnie niekończąca sie zabawa
a dziś poszła Ola do przedszkola, mam troche luzu. Wczoraj widziałam wywieszoną listę przyjęć, ale obciach było skakać przez ogrodzenie
Koleżanka dziś z ranka zadzwoniła do mnie i nasze dziewczyny sie dostały ! Hurra ! To przedszkole blisko domu.
Kto do nas nie przyjdzie to twierdzi że Kasi to jakby w domu nie było. Siedzi sobie grzecznie, obserwuje, bawi sie albo śpi. Płacze tylko jak głodna. Starsza też taka była a teraz ...