reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Dziewczyny poczytalam Wasze posty, porozmawialam tez ostatnio z koleżankami i chyba mnie skutecznie odwiedlyscie od pomysłu posiadania drugiego dziecka... Chyba nie ma odpowiedniego momentu ale ja przy mojej zerowej cierpliwości nie dałabym sobie rady!!
Lysa, Dorotar macie racje... Na psychologa za wcześnie. No ale nie wiedziałam o tym bo przy waszym doświadczeniu moje to pikus...

reklama
hej!:-)
u nas brak czasu, a wczorajszy dzien - masakra.... Maly prawie nie spal i awanturowal sie.... i raczki ciagle w buzi, probuje podejrzec, ale nic nie widze:baffled:....
Mnie tez wlosy strasznie wychodza,... normalnie garsciami....
Lysa, powrotu do zdrowia!:tak:
Izi, pysznosci i spoznione powodzenia!:-)
Freya, gratulacje!:-)
Inka
, normalnie nie jestem w stanie sobie tego nawet wyobrazic.....:szok: szczescie, ze zdazyliscie wyjsc....
Asko, ta lista basenowa super!:tak: tez planujemy w maju popluskac sie....
Dorotar - wspolczuje nerwow.... Bycie mama to naprawde ciezka praca i wyzwanie....:blink:
Koniec pisania... 10-minutowa drzemka dobiegla konca....
Milego wieczoru!

Ach ta moja dziewczynka mnie rozwala. odwaliła kolejny numer, poszła do kuchni, sięgła sobie zapałki i co??? Zapaliła i przytyka do gazu. Dobrze, że kurków odkręcić nie umie. Palucha sobie uparzyła. I dobrze, może to ją czegoś nauczy. Chyba muszę ją w klatce zamknąć, żeby sobie krzywdy nie zrobiła

Hej dziewczyny :-)

Dorotar cierpliwości do Melci.

My dzisiaj byliśmy na giełdzie pierwszy raz w tym roku i pierwszy raz z Maciusiem ale był bardzo grzeczny praktycznie cały czas spał. Nakupiłam mu ciuszków no i zabawek grających. Pogoda do niczego u nas jak nie wiatr to teraz deszcz i grad aż się nic nie chce. Maciulek tak się bawił na podłodze na kołdrze że aż usnął i teraz śpi na środku salonu poprzykrywany :-) Dzisiaj wstałam rano i nie dowierzałam że Maciuś dzisiaj kończy 4 miesiące jak to zleciało dopiero co niedawno się urodził :-)
Jutro idziemy na ważenie jestem bardzo ciekawa ile przytył mój pulpecik przez miesiąc :-)

27012701 gratuluję ząbka :-)

Miłego wieczorku :-)

Inka, ja mialam tak samo. Zanim Adas sie urodził planowalismy dwójkę. Ale teraz zdecydowalismy ze nie bedziemy sie starac o drugie. Po pierwsze muszę zregenerowac organizm, po drugie moj M. jest duzo starszy i na stare lata nie chce juz dzieci, po trzecie kiepska sytuacja finansowa... Poza tym uwazam ze dziecko to nie zabawa, teraz wiem ile wyamga poświęcenia, a ja nie chce byc jakąś znerwicowaną matką która nie da sobie rady. Więc jesli nie bedzie wpadki to juz sie na dziecko nie zdecyduje.

2701.. gratuluje zębolka ;-)

Dorotar.. cierpliwosci zycze ;-)

A mnie od rana boli gardło i jest coraz gorzej.. :-(nie moge byc chora!! Adas, cała noc chciał cycka a ja poodkrywana spałam i moze się przeziębiłam.

27012701, gratuluję ząbka :)

ja też czytam opowieści dziewczyn, które mają już dwójkę i więcej dzieci i mi się resztki włosów jeżą na głowie :szok: ale mimo wszystko nadal chcę drugie dziecko i to całkiem szybko, bo w tym roku jeszcze planuję rozpocząć starania.

No to Kota trzymam kciuki, żeby Kubuś szybko doczekał się rodzeństwa.. :tak: I nie powiem, podziwiam, bo ja jeszcze nie pozbyłam się wspomnień po porodzie i na samą myśl ogarnia mnie strach :baffled:

Żabcia- widzę że ktoś tu dziś skończył 4 miesiące ;-) Zdrówka dla małego solenizanta :tak:

Mi chyba siadło na krtań, bo już mam dziwny głos.. Oby na tym się skończyło, bo boję się że zaraże Adasia. :-( Idę coś zjeść..

Nastazja, ja miałam w miarę fajny, lekki i mega ekspresowy poród, pewnie dlatego myśl o kolejnym dziecku mnie nie przeraża, a chcę, żeby mały miał rodzeństwo z niedużą (najlepiej w dwuletnią) różnicą wieku, żeby ogarnąć dzieciarnię "za jednymi pieluchami" :-D (pewnie później będę sklinała na BB, że się wpakowałam w niezły bajzel)

reklama
Do góry