SOSNOWICZANKA i kto to pyta o włosy???:-)
A tak na serio to są zmiany hormonalne i nie wydaje mi się by coś na to pomogło.
Nasze ciało musi się oczyścić po ciąży i włosy na tym traca. Mi też lecą jak głupie. Ale swoją drogą wolę,żeby mi wypadło "trochę" włosów niż miałby np. po ciąży polecieć mi zęby. Mojej mamie po ostatniej ciąży poleciały praktycznie wszystkie zęby i w wieku 43 lat musiała skończyć ze sztuczną szczęką.
MILVA moje włosy już wszyscy znajdują, na poduszcze, w jedzeniu-grrrrr-na to sama jestem zła, ja sama znajduje je w pieluszcze Kacperka jak mu dupkę przebieram baaaa nawe na smoku, dlatego za każdym razem jak mu daję do buzi to mu go oblizuje.
No po prostu są wszędzie, a że ostatnio ufarbowałam się prawie na czarno to bardzo rzucają się w oczy.
INKA jejku ale przeżycia, dobrze że dłużej w sklepie zostaliście. Coś się komuś stało po tym wjechaniu w zakład???
Mamuśka zrobiła tego makowca, ciasto wyszło nawet dobre. A no i mamuśka moja gapa zapomniała dodać cukru do ciasta
, ale na wierzch posmarowałyśmy wodą z cukrem i posypałam słodkim kakao i jest nawet do zjedzenia
Ciuchy pochowałam, drugie pranie się pierze,posprzątane słonko wyszło trzeba będzie na dwór dzieci zabrać, obiad wczorajszy, tylko sosiku dorobiłam bo mało. jeszcze mi odkurzanie zostało ale to pod wieczór.
Moja wspaniała sąsiadka po części pomogła rozwiązać mi mój problem, oby wszystko się ułożyło. Jest kochana i jestem jej mega wdzięczna.
Trzymajcie kciuki za mnie obym z tym wszystkim wytrzymała do piątku