maxwell no to Martusia ma niezły spust wypić tyle mleczka Mój Maciuś też wczoraj pobił rekord wypił 210 ml :-)
A jak będziesz zagęszczać mleczko ??
kota ja nieraz ćwiczę z malutkim obroty podobnie jak Twój Kubinek nieraz zrobi obrót z brzuszka na plecki ale łatwiej jest mu zacząć marudzić żebym go przekręciła, a z plecków na brzuszek z leciutką pomocą się przekręci, za to bardzo chętnie sam z siebie z plecków na boczek się przekręca. Leniuszkom się nie chce :-)
Hehe to się uśmiałam, dobra ta Twoja koleżanka.
U nas jest etap reklamówki i jeszcze gazety i ulotki jak damy jakąś Maciusiowi to ja mnie i drze i się cieszy
Dużo zdrowia dla Babci żeby wszystko szybko się wygoiło
nikuss ja już miałam 2 miesiączki a karmiłam tylko miesiąc.
MamoOskarka ta Twoja lekarka to jakaś kompletna kretynka przepisała dopiero mleko jak doprowadziła dziecko do takiego stanu wrrrr mój M jak to zobaczył że by piz*e gdzieś podał za takie coś że przez nią tyle dziecko cierpiało. Mam nadzieję że Oskarek teraz szybko dojdzie do siebie.
asienka, Sosnowiczanka najlepszego dla Waszych 4 miesięczniaków :-)
Sosnowiczanka chyba Sergi wyszła za mąż bo na fejsie zmieniła że jest w związku małżeńskim.
No a u nas ząbkowanie tzn. nic nie widać a krzyk co jakiś czas potworny i rączki, zabawki i wszystko co się da pcha do buźki. Poza tym chyba Maciuś ma skazę ... ma szorstkie policzki i te ręce do tego zaczął po jedzeniu ulewać.
Mój Synek wojuje i nie chce iść spać jak go kładę to marudzi więc siedzi u taty na kolankach i się bawi a my się łudzimy że zaraz uśnie. Dzisiaj byliśmy na święceniu Maciulek tak uważnie obserwował wszystko dokoła i się śmiał
i zaczepiał ludzi.
Później do końca ogarnęłam sypialnie bo musiałam przebrać Maciulkowi prześcieradeło i poskładać ciuszki a potem leniuchowanie i zabawy z malutkim do wieczorka.
Tęczowych Pisanek
Na stole pyszności
Mokrego Dyngusa
I wspaniałych gości
Niech to będzie czas uroczy
Życzę miłej Wielkiej Nocy!
![jaja.png jaja.png](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/236/236752-966510440e369d218ac29ffa885d7747.jpg)