reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Phelania ale On ma to tylko po kąpieli takie plamki więc chyba to nie wina jedzenia. Zobaczę po nocy jakie to będzie czy w ogóle będzie.
A jak myślicie czym mogę mu to posmarować czy lepiej niczym nie ciapać ??

reklama
Ludzie czy wy powariowaliście .Nikogo nie oszukałem ani nie miałem takiego zamiaru a jeżeli mowa o osobie która niby oszukałem na niemnałe pieniadze to jak ktos jest w temacie niech do niej napisze to nie była darowizna tylko pozyczka gotówkowa coprawda nieoprocentowana ale pożyczka i oświadczenie tej pani wysłałęm a teraz w piątek spłacam pierwszą ratę .Co do oszczerstw pod naszym adresem prosze się kontrolowa bo to pomówienia .Nie bede się wiecej usprawiedliwiał bo to chore .A te Panie które uważaja że dokumenty sa podrobione to może poddamy je weryfikacji diagnozie eksperta za która Panie zapłaca NIE MAM SOBIE NIC DO ZARZUCENIA

zabcia jabym sie z tym przeszla do lekarza . bo to mozebyz ATOPOWE ZAPALENIE SKORY moj synek starszy to mial i ma nadal ale mniejsze juz

Dzięki dziewczyny, to jak mu nie przejdzie to będę musiała iść do lekarza ale na samą myśl że ja mam iść tu do przychodni mnie trafia bo znając życie mnie oleją i powiedzą że to nic.

Niunio śpi od ponad godziny od jakiegoś czasu ma takie coś że przychodzi godzina 21 i idzie spać :-)
A chciałam się jeszcze Was zapytać co do witaminy D czy można ją podawać w mleku ??

Żabcia, czytałam kiedyś, że wit. można podawać w mleku, ale tylko wyłącznie wtedy, kiedy masz pewność, że Mały wypije wszystko, czyli przyjmie całą dawkę wit.

Czesc Kochane

Normalnie dzisiaj to jestem wyspana na maksa mała spi nadal od 21, jestem u rodzicow od piatku a ze pogoda super to 2 razy dziennie ide z mala na spacerek taki 2 godzinny i mala te spacerki cale tez mi przesypia-wiec widze ze swieze powietrze jej sluzy, w ogole teraz w dzien wiecej spi i od razu inne dziecko-radosne usmiechniete takie normalnie do zacalowania,

Hmmm- no ale czasem mi trudno z moja mama, bo chce wprowadzac swoje rzady, a ja juz mam wypracowane penwne rytualy z mala i nie chce ich niszczyc, no ale w razie czego sie stawiam i mama sie wycofuje ze swoich pomysłow-np- ziemniaczka z obiadu:szok:-mala jest nadal na mleczku moim i modyfikowanym,a nowosci zaczniemy za jakies 2-3 tyg wprowadzac ale nie ziemniaczka z obiadu-ktory jest gotowany z solą. no i ciagle by chciala ja nosic-a ja mala nie przyzwyczajalam do raczek, poza tym jak cwicze z mala-co mi kazala rehsbilitantka to mowi ze za duzo ja mecze-wrrr...

Izi
-dzieki za zaproszenie na kawke-jak bede w Poznaniu to chetnie,'

Buziaczki do wszystkich dzieciaczkow

Sosnowiczanka najlepszego dla chłopaków:):) jeszcze tydzień z groszem i stuka nam 4 miesiące:szok: ależ ten czas leci;p

niby zapowiadali ochłodzenie a u nas słoneczko od rana mam nadzieję że się to nie zmieni:-) taka pogoda nakręca pozytywnie a ja mam dziś ambitne plany mycia okien więc znając życie będzie padać hahaha

reklama
Witam my również po wspaniałej nocy:tak: Krzysiaczek zasnął o 20,ale popłakiwał co jakiś czas przez sen do 21,o 21 nakarmiłam go na śpiku i do 7:30 spaliśmy. Teraz Mały siedzi mi na kolanach i macha rączką do cioteczek z BB:-D

Co do Zbyszka wypowiadam się po raz ostatni, dziewczyna z fundacji Pomocna Mama powiedziała,że nie powiadomiono ich o żadnej pomocy ze strony forum,o tym,że ludzie wysyłali tym ludziom pieniądze. A jak rozmawiano z nimi to utrzymywali,że potrzebują pieluch itd. Podzielam zdanie Mła,Maleństwo na początku potrzebowało pomocy,a potem zobaczyli,że zatajenie całej prawdy skutkuje darmowymi paczkami i fajnie żyć na czyjś koszt...co do pożyczki Gocha37 do dnia dzisiejszego nie otrzymała pisma tj zobowiązania do spłaty. KONIEC TEMATU!!!

Asienka a Ty mieszkasz gdzie?

Do góry